פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומים כלליים ושרותים לחברים
  פורום לתמיכה טכנית והצעות יעול (אחראי: Itamar)
   למה אין פורום דייג בצלילה חופשית? |
עמודים: [1]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: למה אין פורום דייג בצלילה חופשית? (נקרא 2513 פעמים) |
הדפסה |
|
Ziv
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
26
Tica Libra SA3000 משודכת לSureCatch Tournament XP
|
|
שלום  רציתי לשאול מאיזה סיבה אין פורום דיג בצלילה חופשית, אני לא חושב שהפורום מתנגד לזה .. כי בדוחות אפשר לעלות דוח של דיג בצלילה.. יום נעים
|
|
|
|
|
שאלה טובה וגם מעניינת....... אני מאמין שנקבל תשובות בהמשךךךך "כשהחברה יתעוררו".....
|
|
|
|
Ziv
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
26
|
|
שאלה טובה וגם מעניינת....... אני מאמין שנקבל תשובות בהמשךךךך "כשהחברה יתעוררו".....
כן.. באמת נקווה, בינתיים אני לא נכנס לאתר כי זרזור למשל ודיג חופי כבר פחות מעניין אותי אז צריך פורום צלילה חופשית 
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
אם אני לא טועה תחום הצלילה נמצא בפורום האח ikf אשר מכיל בתוכו דייג מקיאק ודייג בצלילה
|
|
|
|
אייל וייס
|
חבר פורום
מנותקגיל:
48
050-9020301
|
|
אם אני לא טועה תחום הצלילה נמצא בפורום האח ikf אשר מכיל בתוכו דייג מקיאק ודייג בצלילה
אתה לא טועה זה נמצא בפורום IKF עם כבר עלה הסיפור הזה אני חושב שאפשר לאחד אותם ביחד שלא נהיה שני פורומים גדולים שנהיה פורום אחד ענק 
|
|
עריכה אחרונה: אפריל 06, 2013, 14:52:05 PM על ידי אייל וייס
|
|
-------------------------------
אתה קם בבוקר, ברוך השם, כל השאר בונוס  Ocean Kayaks-Prowler Trident 15
|
|
|
|
מצטרף לרעיון של אייל וויס אפשר ונכון יהיה לעשות ולאחד בין שני הפורומים.... ייטב לכולם שכך.. רפי , אייל ולעוסקים במלאכה הרבה לתשומת ליבכם..... דוד שובל 
|
|
עריכה אחרונה: אפריל 06, 2013, 16:17:49 PM על ידי דוד שובל
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
אתה לא טועה זה נמצא בפורום IKF עם כבר עלה הסיפור הזה אני חושב שאפשר לאחד אותם ביחד שלא נהיה שני פורומים גדולים שנהיה פורום אחד ענק  אינך טועה צור וכפי שציין אייל וייס. מצטרף לרעיון של אייל וויס אפשר ונכון יהיה לעשות ולאחד בין שני הפורומים.... ייטב לכולם שכך.. רפי , אייל ולעוסקים במלאכה הרבה לתשומת ליבכם..... דוד שובל  דוד שובל ואייל היקרים, הרעיון עלה, היישום מורכב ולא פשוט. בקטע הטכני בלבד זה פרויקט מטורף... אכן, למרות האיחוד שבלב וכך גם שת"פ וסיוע הדדי, איחוד לכל דבר ועניין יתרונותיו רבים מה גם ששני חלקים יהפכו לאחד שלם... העניין ימשיך להיבדק- אם וכאשר יהיה חדש נשמח לבשר... 
|
|
|
|
Ziv
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
26
|
|
באיחור גדול כי לא יצא לי להיכנס, אבל מה עושה מי שצולל מהחוף ולא מקיאק חח?
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אל תשכחו שדיג בצלילה הוא התחום היחיד שבו מתים מידי שנה דייגים בתאונות צלילה. אני בכלל לא בטוח שיש לעודד תחום מסוכן זה מבחינה מצפוונית. ולכן לאפשר כן, לעודד לא.
|
|
|
|
Ziv
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
26
|
|
אל תשכחו שדיג בצלילה הוא התחום היחיד שבו מתים מידי שנה דייגים בתאונות צלילה. אני בכלל לא בטוח שיש לעודד תחום מסוכן זה מבחינה מצפוונית. ולכן לאפשר כן, לעודד לא.
נעלבתי עכשיו חחח.. ואפשר לשאול לפי איזה ידע אתה אומר את זה? כאילו לא ממש לא בהתנשאות אני גם חושב שאתה צודק אבל אני סתם רוצה לדעת מתוך סקרנות, נגיד ככה כמה אנשים מתים בשנה בצלילה חופשית בישראל חח?
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
נעלבתי עכשיו חחח.. ואפשר לשאול לפי איזה ידע אתה אומר את זה? כאילו לא ממש לא בהתנשאות אני גם חושב שאתה צודק אבל אני סתם רוצה לדעת מתוך סקרנות, נגיד ככה כמה אנשים מתים בשנה בצלילה חופשית בישראל חח? זיו, בשנים האחרונות נהרגו אנשים כולל חברי פורומים וכלל ידיעות בתקשורת. המספר הוא לא העניין- תקרא מה כתוב בקטע שציטטת. נ.ב. בבקשה בלי חחחח בכל משפט שני. בכל מקרה, לעת עתה אין כל כוונה לפתוח כאן פורום צלילה.
|
|
|
|
Ziv
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
26
|
|
נעלבתי עכשיו חחח.. ואפשר לשאול לפי איזה ידע אתה אומר את זה? כאילו לא ממש לא בהתנשאות אני גם חושב שאתה צודק אבל אני סתם רוצה לדעת מתוך סקרנות, נגיד ככה כמה אנשים מתים בשנה בצלילה חופשית בישראל חח? אני רגיל לכתוב חחח כל משפט שני חח .. תודה על התשובה, המשך יום נעים הבנתי את העניין  זיו, בשנים האחרונות נהרגו אנשים כולל חברי פורומים וכלל ידיעות בתקשורת. המספר הוא לא העניין- תקרא מה כתוב בקטע שציטטת. נ.ב. בבקשה בלי חחחח בכל משפט שני. בכל מקרה, לעת עתה אין כל כוונה לפתוח כאן פורום צלילה.
|
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
נעלבתי עכשיו חחח.. ואפשר לשאול לפי איזה ידע אתה אומר את זה? כאילו לא ממש לא בהתנשאות אני גם חושב שאתה צודק אבל אני סתם רוצה לדעת מתוך סקרנות, נגיד ככה כמה אנשים מתים בשנה בצלילה חופשית בישראל חח? אני רגיל לכתוב חחח כל משפט שני חח .. תודה על התשובה, המשך יום נעים הבנתי את העניין  זיו, בשנים האחרונות נהרגו אנשים כולל חברי פורומים וכלל ידיעות בתקשורת. המספר הוא לא העניין- תקרא מה כתוב בקטע שציטטת. נ.ב. בבקשה בלי חחחח בכל משפט שני. בכל מקרה, לעת עתה אין כל כוונה לפתוח כאן פורום צלילה. כאן אוהבים להיות מעל המים,מתחת למים זה רק הדגים.
|
|
|
|
liron89
|
חבר פורום
מנותקגיל:
36
...
|
|