| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 3/4/2013 | צפון: מפרץ חיפה | מים מלוחים | גלי | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| דמוי דג קטן - | פלמידה | 4 | ||
הדו"ח:
אז ככה בקצרה
מתרגן לזירזור ברקודות ומנסה ללכת לישון אבל ללא הצלחה ונירשם אז בסביבות ה3 בלילה וקם ב4 ורבע וב5 ורבע
כבר בנקודה מנסים כול מיני בובות אח אין סימן מהברקודות ואז עולה לו האור
חבר שבתי איתו שם סיליקון וזורק למרחק ובזמן הזה ראיתי לוקוסים חמודים שהתנפלו על ביזרי ורצתי לשם אחרי כמה דקות אני
שומע צעקה (ישששש) ואני ישר רץ לשם ובדרך מחבר סיליקון וזורק אבל ללא הצלחה וחבר הוציא שחורה יפה של כקילו וחצי
ואז עוד מישהו שהקרנו שם בשם זאב אם אני לא טועה שהוציא לבנה חמודה ביותר ובזה נגמר שם יושבים שותים קפה
ומחליתים ללכת לנקודה אחרת זריקה ראשונה שלי עולה לוקוס שאני מעריך קילו + אבל פיספס אז הסיליקון כמה זריקות
לאותו נקודה וכלום אני זורק קצת יותר שמולה ויש נעילה של לוקוסון שקיבל תמונה נשיקה ושיחרור זריז ואז חבר מוציא לברק 350 גרם בערך
ואני עוד לוקוסון שגם שוחרר ואז מחליטים לחזור לאותו נקודה של הגדולים אני מגיע ראשון (יודע לקפוץ על סלעים)
זריקה ועוד זריקה כמה הקפצות חזקות ובוםםםםם ואני יש החברה שבתי איתם אך שהוא תוך שניה כבר היו לידי ובזמן הזה
הדג רץ ימינה שמולה למעלה למטה ולבסוף יצאת שחורה יפה ואז ישר עוד זריקה כמה הקפצות ועוד אחד שאפה
מהמים כמו טיל אם הסיליקון שלי בפה קצת מלחמה טוב נו הרבה מלחמה והדג בחוץ ולחבר גם ננעל על אחד שהיא גם יצאה החוצא וזהו להיום
האינו אמורים לחזור בערב אבל הצבא הבן **** הזה גרם לי לחזור לבסיס במיוחדת שלי בגלל שאין לי אישור למיוחדת וזה אחרי שכבר יצאתי

תמונות יעלו ברגע שאני יגיע הביתה וסליחה אם יש כמה מילים לא קשורות אני כותב מהאייפון