אחלה דוח thumbUp;ואחלה סירטון.אגב אני מציע לנסות את שיטת החתירה המיקצועית,כאשר היד בצד של המשוט במים ישרה ולא זזה ומשמשת כציר והיד השניה דוחפת את המשוט.הפעולה של הדחיפה קלה בהרבה מהמשיכה ואחרי זמן קצר תגלה שאתה מתעייף הרבה פחות ויכול לחתור יותר.
את הסביצ'ה הזה, אנחנו כנראה לא נאכל. נכניס אותו לחומר משמר וננציח אותו לטובת הדורות הבאים (או לפחות דור אחד...), שכשיהיו לנו נכדים נוכל למלמל במבטא פולני כבד: פעם סבא הביא דג ירוק הביתה.... ואז נמחה את הרוק, נדמיין את הטעם ונדדה לאט עם המקל, להניח את הצנצנת במדף הגבוה...