| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 2/4/2013 | מרכז - הרצליה | מים מלוחים | רגוע ונמוך | 30 - 40 מטר | דיג מסירה- ג'יגינג |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 10:00 | גיג קטן - מדאיי +גיג קטן | לוקוס - דאור (דקר הסלעים) | 2 | 3 |
| 10:30 | גיג קטן - דואל 80 גרם | טונית אטלנטית (פלמידה שחורה) | 1 | 2 |
הדו"ח:
מה המצב חברים יקרים .
אני נרגש לכתוב את הדוח לאור העובדה שיצאתי עם אחד מטובי הגיג המכונה גיג גיא .
קובע עם גיא לקצרה ביום שישי ערב חג ומסכמים מראש עד 9:00 חזרה במרינה .
בסוף הקצרה הפכה לארוכה עד 12:00.
האישה שלו על הקו באטרף.... " מתי אתה חוזר?" ואני מנסה לחמוק מהמרוקאית
ששואלת אם אני כבר בדרך לנהריה . 
לדוח :
התכנית המקורית שלנו הייתה לחפש פרידות ולהתמקד בדייג הזה באזור ספציפי אבל לצערנו איבדנו קצת כיוון והפרידות לא הופיעו

שרפנו חצי יום רק על חיפושים גם זה קורה לפעמיים אבל מי שלא מנסה דברים חדשים בים גם לא פוגע לאורך זמן .
אני וגיא מסתכלים על השעון והזמן אוזל ואין קשקש על הסירה כמו תמיד אני מתחיל לבכות והפעם לגיא .
גיא אומר לי תהיה רגוע מספיק עם הבכי היום יהיו דגים על הסירה .
גיא ואני מתחילים לחפור בגי פי אס שלי והא מציע לי לנסוע לנקודת ברזל קרובה .
גיא מוריד דימיקי בצבע ירוק לא עובר 20 שניות והמקל יורד .
אני מתפלל בלב בזמן שגיא מפמפם רק שיצא דג נורמלי ולא אבוקקה .
ברגע שראיתי את הלוקוס האדום עולה לסירה חזרה לי המוטיבציה .

אני תופס נחישות ועף לסלע עם זיכרונות עבר של לוקוסים נקודה עתיקה ששכחתי ממנה סלע בודד באזור ה 35 מטר .
אני מודיע לגיא שכאן אנחנו נועלים עוד לוקוס .
גיא מוריד גיג ובום.... עוד אדום מצטרף לצידנית .

השעון לוחץ הנשים מטריפות אבל כנראה שהאטרף של הדייג יותר חזק מהכול .
מסתכל על גיא לקבל אישור לעוד דריפט /תיקון על אותו סלע וגיא נותן -OK לא חשבתי שיגיד אחרת

אני מוריד גיג קטן של DUAL 80 גרם עושה גיג בהקפצות מהירות מוציא את הקריז ובום טונית מחזירה לי בקריז שלה .
כולה 2 קילו עשתה לי סקי . פתחתי את רוב הקלאץ לפחות ליהנות מהפייט וכפ שתראו בסרט אני מגלגל כמעט על ריק .
תוך כדי הנעילה של הטונית שלי גיא ננעל על סוס עם גיא אומר דג גדול אז הבחור יודע על מה הוא מדבר .
עובד עם הדג מפמפם אותו והחמור יורד חזרה גיא מפמם והדג לא מוותר עד שהשוק לידר 60 ליברות והגיג נפרדים מאיתנו ואתם גם הדג חוזר למערה שלו .
להערכתו של גיא נפרדנו מלוקוס לבן סוס . אנחנו עוד נחזור לשם לתת לו בראש

לסיכום הרבה דגים לא תפסנו 2 אדומים וטונה אחת אבל בזמן הקצר שהקדשנו לגיג התוצאה בהחלט הייתה משביעת רצון .
האווירה הייתה סבבה וגיא יצא איתי גבר פינק אותי בפרס ניחומים ונתן לי את אחד הלוקוסים שהוא תפס .
הרבה אנשים שמפרגנים בלוקוס עוד לא ראיתי בים אז תודה גיא זה בהחלט הרגיע את המרוקאית לראות לוקוס במקרר לחריימה עבורה זה יותר טוב מתכשיט על הצוואר

מחכה ליציאה הבאה שלנו בקוצר רוח .
תיהנו מהסרטים
בברכה ,
סידס

על היכולת שלך לשנות אסטרטגיה ולהתמקד במטרה. הכל בזכות שעות הים הרבות וההתמדה בסגנון הלייט גיג שאתה כלכך אוהב .

לא גודל ואתה יודע את זה 

כאילו טונה של 200 קילו