|
שני יצחקי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
27
|
|
אולי מישהו שמבין בעניין יכין מדריך לטיפול שוטף בחכות,רולרים,חוטים (בכללי ציוד דייג) 
|
|
-------------------------------
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
53
|
|
אולי מישהו שמבין בעניין יכין מדריך לטיפול שוטף בחכות,רולרים,חוטים (בכללי ציוד דייג)  על חוטים יש מדריך שיעלה בקרוב 
|
|
|
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים
|
|
אולי מישהו שמבין בעניין יכין מדריך לטיפול שוטף בחכות,רולרים,חוטים (בכללי ציוד דייג)  על חוטים יש מדריך שיעלה בקרוב  סחטיין תגיד יש מצב שאתה ישן לפעמים  אם יש על חוטים . אז כדאי לעשות על חכות ורולרים 
|
|
אתה ואנחנו ====זה כולם=====נכון?
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
53
|
|
סחטיין תגיד יש מצב שאתה ישן לפעמים
אם יש על חוטים . אז כדאי לעשות על חכות ורולרים יצחק אין לי זמן לישון יש לי זמן רק לכתוב  אתה יודע מה גם מדריך על חכות ורולרים בכיף 
|
|
|
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אם יש על חוטים . אז כדאי לעשות על חכות ורולרים יצחק אין לי זמן לישון יש לי זמן רק לכתוב  אתה יודע מה גם מדריך על חכות ורולרים בכיף  אין ספק חביבי אתה תותח 
|
|
|
|
|
|
שני יצחקי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
27
|
|
אם יש על חוטים . אז כדאי לעשות על חכות ורולרים יצחק אין לי זמן לישון יש לי זמן רק לכתוב  אתה יודע מה גם מדריך על חכות ורולרים בכיף  
|
|
|
|
|
|
יהושוע{שוקי}פרג
|
חבר פורום
מנותקגיל:
52
שיא אישי? עוד לא שברתי אותו!
|
|
הייתי משדרג את המדריך ומעלה בכל סגנון דייג{חוף סירה זירזור} את המלצת הדייגים לדוגמא : דייג פתיונות מהחוף -רולר? חוט? מקל? שכל אחד ימליץ מנסיונו על הציוד שהוא ממליץ ועוד תובנות כאלו ואחרות כך שמי שרוצה להתחיל לדוג בסגנון מסויים או מבקש המלצה לציוד יכול להיכנס ומדריך וללמוד על מה מדובר 
|
"למדתי בצבא את יופי החיים את טעמם של המים, שאין להם תחליף ואת כל הפלאים שיכול אדם לעשות אם רק ירצה בכך" 
|
|
| IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
הייתי משדרג את המדריך ומעלה בכל סגנון דייג{חוף סירה זירזור} את המלצת הדייגים לדוגמא : דייג פתיונות מהחוף -רולר? חוט? מקל? שכל אחד ימליץ מנסיונו על הציוד שהוא ממליץ ועוד תובנות כאלו ואחרות כך שמי שרוצה להתחיל לדוג בסגנון מסויים או מבקש המלצה לציוד יכול להיכנס ומדריך וללמוד על מה מדובר  שוקי הצאה נהדרת רק שכאן הציעו מדריך כיצד לטפל בציוד הדייג . נראה לי שאת הצעתך כדאי להעלות בפני מנהלינו היקרים .כי גם בה יש הרבה לחברים
|
|
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
הים של כולם
|
|
הייתי משדרג את המדריך ומעלה בכל סגנון דייג{חוף סירה זירזור} את המלצת הדייגים לדוגמא : דייג פתיונות מהחוף -רולר? חוט? מקל? שכל אחד ימליץ מנסיונו על הציוד שהוא ממליץ ועוד תובנות כאלו ואחרות כך שמי שרוצה להתחיל לדוג בסגנון מסויים או מבקש המלצה לציוד יכול להיכנס ומדריך וללמוד על מה מדובר  קיים כבר Sent from my iPhone using Tapatalk 2
|
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
הייתי משדרג את המדריך ומעלה בכל סגנון דייג{חוף סירה זירזור} את המלצת הדייגים לדוגמא : דייג פתיונות מהחוף -רולר? חוט? מקל? שכל אחד ימליץ מנסיונו על הציוד שהוא ממליץ ועוד תובנות כאלו ואחרות כך שמי שרוצה להתחיל לדוג בסגנון מסויים או מבקש המלצה לציוד יכול להיכנס ומדריך וללמוד על מה מדובר  קיים כבר צודק Sent from my iPhone using Tapatalk 2
|
|
|
|
|
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
56
|
|
אז הנה המדריך של בנצי!!!
בגמר הדיג קפל את הציוד וזרוק אותו לתא המטען של הרכב תשתדל שלא יהיה שם הרבה ציוד מחשש לפריצות לא לשתוף ולא לעשות כלום חוץ מקיפול נשבר? התקלקל? אם התיקון לא עובר את ה-20% מערך הציוד כשהיה חדש אז תתקן אם זה כן עובר אז זרוק את הציוד המקולקל/שבור ותקנה חדש במקומו ככה פעם בשנתיים אתה קונה מקל/רולר חדש ונהנה מציוד חדש ומתקדם
ובשיא הרצינות זה מה שאני עושה
|
|
|
|
|
|
יהושוע{שוקי}פרג
|
חבר פורום
מנותקגיל:
52
שיא אישי? עוד לא שברתי אותו!
|
|
הייתי משדרג את המדריך ומעלה בכל סגנון דייג{חוף סירה זירזור} את המלצת הדייגים לדוגמא : דייג פתיונות מהחוף -רולר? חוט? מקל? שכל אחד ימליץ מנסיונו על הציוד שהוא ממליץ ועוד תובנות כאלו ואחרות כך שמי שרוצה להתחיל לדוג בסגנון מסויים או מבקש המלצה לציוד יכול להיכנס ומדריך וללמוד על מה מדובר  קיים כבר צודק Sent from my iPhone using Tapatalk 2 איפה?        בכל אופן לא לזה התכוון המשורר נכנסתי לפינת המאמרים ולא ראיתי פירוט של ציוד מומלץ{חברה דגם וכו"י של ציוד שחברים משתמשים בו }שמישהו המליץ עליו 
|
|
|
|
עריכה אחרונה: אפריל 04, 2013, 03:52:30 AM על ידי יהושוע{שוקי}פרג
|
|
"למדתי בצבא את יופי החיים את טעמם של המים, שאין להם תחליף ואת כל הפלאים שיכול אדם לעשות אם רק ירצה בכך" 
|
|
| IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
הים של כולם
|
|
הייתי משדרג את המדריך ומעלה בכל סגנון דייג{חוף סירה זירזור} את המלצת הדייגים לדוגמא : דייג פתיונות מהחוף -רולר? חוט? מקל? שכל אחד ימליץ מנסיונו על הציוד שהוא ממליץ ועוד תובנות כאלו ואחרות כך שמי שרוצה להתחיל לדוג בסגנון מסויים או מבקש המלצה לציוד יכול להיכנס ומדריך וללמוד על מה מדובר  קיים כבר צודק Sent from my iPhone using Tapatalk 2 איפה?        בכל אופן לא לזה התכוון המשורר נכנסתי לפינת המאמרים ולא ראיתי פירוט של ציוד מומלץ{חברה דגם וכו"י של ציוד שחברים משתמשים בו }שמישהו המליץ עליו  קיים דיון ארוך מאוד על רולרים כולל ת"ז והמלצות, ניסיתי להחליף את עדי בחיפוש אבל ...לא מצאתי אולי מישהו יכול למצוא?
|
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
53
|
|
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »