|
טושקאן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
33
0523464056
|
|
כול הכבוד מומי אחלה סיפתח מחר אני יבוא גם לנסות את מזלי אחרי שאני יבדוק את מזלי אם ברקודות
|
|
-------------------------------
שמור על החיים במים והמים יחזיקו בדגים
|
|
|
|
ינון לשם
|
תן לו לקחת חוט.... חבר פורום
מנותקגיל:
49
|
|
סחטיין מומי יופי של תפיסה  בהצלחה בעונה הכה חזקה הזאת 
|
|
לפעמים החיים מורידים אותי על הברכיים אין שומר את השער, אין סימן משמיים. אני רואה אנשים שחיים חלומות ותקוות אנשים שחיים רק תככים ומזימות. יש ששואלים שאלות ואין תשובות יש כאלה מלאים רק טענות ודרישות.
|
|
|
|
yossid
|
הים הוא המרגוע האמתי שלי חבר פורום
מנותקגיל:
64
דייג חוף ומז'רז'ר
|
|
מומי נהניתי מכול רגע, היה כיף גם לראות אותם בזמן הרדיפה וההשתוללות, וגם אם לא נתפסו עדיין נהניתי.
והכי חשוב שיהיה בתאבון עם הדג
|
|
תמיד תזכרו... שהדג שיושב אצלכם בצלחת, נמצא שם רק כי הוא פתח את פיו לאכול!!!
|
|
|
|
|
שאפו מומי איזה גומבר חתיך  שמח לראות שהם נכנסו כבר ונראה שהתפילה עזרה (לא נקרע החוט) 
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
איזה כיף לשמוע שיש גומברים  כול החורף הם התחבאו המניוקים ולא ראינו אפילו סימנים (של שיניים...  ) החוט נקרע מעומס או שנחתך נקי מהשיניים במהלך ההשתוללות?
|
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
איזה כיף לשמוע שיש גומברים  כול החורף הם התחבאו המניוקים ולא ראינו אפילו סימנים (של שיניים...  ) החוט נקרע מעומס או שנחתך נקי מהשיניים במהלך ההשתוללות? חיכיתי הרבה זמן לתקופה הזאת, החוט לא נקרע מעומס, כנראה השתפשף במזח או בדג עצמו החוט די חדש
|
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
|
|
תפיסה של מיקצוען אמיתי 
|
|
|
|
|
|
עמיקו
|
חבר פורום   
מנותקגיל:
42
שלא יעבדו עלייכם הסיכויים גדלים עם הקרסים
|
|
כל הכבוד רבנו........  נחמד לראות שהכור הגרעיני חזר לפעול המון בהצלחה בבאות ונפגש בכחול.....  אולי ירוק זית....... 
|
|
צוות חארטה משחיז קרסים
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
ברכות מומי על הסיפתאח, ואם אתה פותח- כנראה שהגומברים צריכים להיות במתח  דוח נהדר, עם שיתוף מקצועי וחוויתי... תפיסה מכובדת לארוחת צהרים- ולאחריה שנת צהרים... כמו שכתבת מומי: אם מסתכלים על זה עם משקפיים מקוטבות אז החיים יפים 
|
|
|
|
|
|
|
דפק עלייך הגומבר  אני מתרגש לקרוא את כול הדוחות לאחרונה של המזרזרים . הירידה מהסירה למזח בטח לא תהיה לי קלה אני אחפש מישהו שייתן לי זריקת עידוד בנושא . לסיכום : שיחקתם אותה תותחים 
|
|
|
|
|
|
dani77
|
חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
דפק עלייך הגומבר  אני מתרגש לקרוא את כול הדוחות לאחרונה של המזרזרים . הירידה מהסירה למזח בטח לא תהיה לי קלה אני אחפש מישהו שייתן לי זריקת עידוד בנושא . לסיכום : שיחקתם אותה תותחים  קרה משהו סידס ? נהיית חתול חוף ? מומי כבר אמרו כולם כדאי ללהקות לברוח למרכז אם אתה מתחיל להתעורר 
|
|
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
דפק עלייך הגומבר  אני מתרגש לקרוא את כול הדוחות לאחרונה של המזרזרים . הירידה מהסירה למזח בטח לא תהיה לי קלה אני אחפש מישהו שייתן לי זריקת עידוד בנושא . לסיכום : שיחקתם אותה תותחים  אתה מוזמן לחוף - עם הסירה כגיבוי 
|
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
|
שגיא_ש
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אחלה התחלת עונה , בתאבון ועונה פוריה. 
|
|
|
|
|
|
|
כבוד איש  יופי של גומבר  אני גם מקווה לנשנש איזה כמה העונה  בהצלחה בהמשך
|
אם תרצו אין זו אגדג 
|
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מומי, אתה חתול גומברים
אגב, אתה נהנה מלאכול אותם? איך אתה מכין?
אפיה ארוכה וטובה בתנור כל התוספות טובים ליד דג כזה Sent from my iPhone using Tapatalk 2 טוב, לא יודע מה התוספות שאתה שם בתנור אבל יודע שהדג יבש יחסית ובגלל זה צריך מעט זמן בתנור. אבל מצד שני, אני לא חזק בבישול דגים ואם אתה אומר אז אתה יודע טוב יותר. אם יבוא לי גומבר אתקשר אליך לקבל מתקון 
|
|
בלי להתחיל מדגים קטנים קשה להעריך באמת דגים גדולים
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|