| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 1/4/2013 | מרכז - תל אביב | מים מלוחים | רגוע ונמוך | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 16:50 | ניקל בינוני - ניקל 14ג' | מוסר מלכותי (עיט הים) | 1 | 1.2 ק"ג |
הדו"ח:
אז סוף סוף תפסתי יחסית גדול בזרזור,עד עכשיו זה היה רק ביביי לוקוסים,טלוויזיות וסרגוסים
יום שבת בערב בודק את התחזית לגבי יום ראשון ומבין שהים יהיה פשוט פצצה לטוניות.כמעט ובלי רוח וים ופלטה
נוסע לאימון כדורגל בשעה 09:00 חוזר הביתה עייף בשעה 11:00 .אני הולך להתרחץ,לאכול צהריים ולנוח קצת.בשעה 15:00 יוצא מהבית ומגיע לים ב- 16:00 ורואה את החוף מפוצץ באנשים כמו בחודש יולי-אוגוסט.
התכנון היה לחפש טוניות ובשקיעה לחפש ברקודות.אז אני עולה על המזרח,קושר ניקל של 14ג' ומתחיל לחרוש את המזח מקצה אחד לקצה השני.מגיע לקצה השני ומקבל תקיפה חזקה,כמו של בינית אבל לא נינעל
.זה בהחלט ביאס אותי כי זו פעם ראשונה שהרגשתי את זה.מנסה עוד כמה זריקות ועוד פעם מקבל תקיפה אבל הפעם הוא נעול
האדרנלין בשמיים. אני מרגיש שהוא צולל וכבר אני מהמר על לוקוס,אז סוגר את הקלאץ ושם יד על השפולה ולא נותן לו לרדת,ופתאום הוא משנה כיוון הוא מחליט לעלות ואני מתחיל לגלגל.כשהוא כבר בחלק העליון של המים אני קולט נצנוץ במים,אז זה אומר שזה לא לוקוס.אחרי פייט קצרצר(לא נתתי לו רגע מנוחה כי אף אחד לא רוצה לאבד את הדג הראשון בזרזור)אני מגלה דג בלתי מזוהה.תופס אותו עם הגריפר ומעלה למזח.בהתחלה חשבתי שזה לבט אבל לפי צבע הזהב הוא הזכיר לי מוסר.מתחיל לשאול דייגים בזמח ואף אחד לא ידע.לא משנה,העיקר שתפסתי סוף סוף משהוא רציני.ממשיך לחפש אם יש עוד בסביבה אבל אין מענה.מגיע השקיעה אבל אין מענה מצד הברקודות.ב- 19:20 התקפלתי לכיוון האוטו.לסיכום:כיף חיים שאני לא ישכח לעוד הרבה זמן
תמונות:

להבא אם תפסת מוסר מהר תמשיך באותה נקודה כי בד"כ הם מסתובבים בזוגות .