| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 30/3/2013 | מרכז - הרצליה | מים מלוחים | שקט עד גלי | 30 - 40 מטר | דיג מסירה- ג'יגינג |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 07:00 | גיג קטן - דיימיקי 60 גרם | אינטיאס /שולה / אריצולה (סריול אטלנטי) | 1 | חמוד |
| 08:00 | גיג קטן - בסדיי לבן עם פס סגול | טונית אטלנטית (פלמידה שחורה) | 1 | 2 |
| 10:00 | אחר - דיימיקי מיני אינציקו | נצרן ים-תיכוני (חזיר ים) | 1 | שוחרר |
הדו"ח:
אחרי שישי שבו אני וחיים היינו בפיקניק עם החברה והמשפחות מתחיל התכנון והגירודים ליציאת הדיג מחר.
חיים רוצה לדוג גיג באור ראשון ולוותר על תפסית דגים חיים , אני קצת לא מבין
אבל זורם , צריך לפרגן לשותפים.
אני וליאור מתחמשים בגיגים 200 גרם וחיים נשאר עם האהבה שלו החדשה לייט גיג והדיימיקי זהב ורוד.
מתחילים להקפיץ ויש נעילה חיים נעול על בייבי:
*** מומולץ HD מסך מלא וווליום
ממשיכים לדוג ואני עם דיימיקי מיני אינציקו ירוק ננעל על בייבי חזיר שלא צולם ושוחרר בגלל גודלו.
ליאור עובר מהבינוני ללייט ומתחמש בבסדיי לבן עם פס סגול שקנינו לא מזמן 75 גרם , כמה הקפצות ויש נעילה בריחה ולאחר 3 הקפצות נוספות הוא ננעל שוב על טונה שחורה יפה, בסרט ניתן לראות בצורה יפה איך הדג מושך לימין ושמאל ליד המנוע עד שהוא מתעייף - דג חזק מאוד ממש שריר במים:
*** מומולץ HD מסך מלא וווליום
ממשיכים את הדיג וחיים ננעל על טונה נוספת , הרמה עד הסירה ורגע לפני ההוצאה החוט נוגע בסירה ואופס אין דג

אני ממשיך לעבוד עם האינציקו בתקווה לתפוס עוד פרידה ופתאום יש ניקורים כמו של דג קטן...ופתאום תפיסה והרמה של משהו כבד ללא נגיחות, התנהגות של תמנון.
ממשיך לגלגל עד פני המים עד אשר חיים יביא רשת והתמנון מחליט לנתק את עצמו.
ליאור עדיין למטה 2 גלגולים ואז ליאור ננעל על התמנון קטע הזוי.
הפעם התמנון יצא החוצה ויש סרט:
לקראת סיום הדיג, חיים היחידי שבמים , אני על ההגה מתחיל לצפור להנאתי לקראת המשחק בערב של מכבי,
חיים מדבר לעצמו: "ליאור ואיציק הפסיקו לדוג ורק חיים נשאר במים 3 הקפצות ויש בום...." ובאמת יש בום!!!!
דג גדול על הלייט שאחרי 4 גלגלולים קרע את החוט, כנראה פלמידה גדולה

פה הסתיימה היציאה.
מצורפות התמונות מהפיקניק:

)