איזה יופי דייג ספורטיבי במלוא מובן המילה מקצוענות וקור רוח והגד שאין מה לדבר חלום של כמה דייגים שאני ביניהם מאחל לך עוד תפיסות מהסוג הזה בכל אופן לפתוח את השנה החדשה עם דג כזה ;hamsa1בהחלט יהיה שנה מוצלחת .
חיכינו בסבלנות ולא איכזבת דוח מעניין ולעניין והתוצאה - נבוט אפשר לראות ברצף התמונות בסרטון גם את האהבה שפרחה לה בין שניכם...
מספר חובות שנשארו: 1. עוד אחת כזו. 2. הפקת לקחים ומסקנות. 3. לתפוס את הבן ז.... שלקח לך 60 מטר חוט
שמח בשבילך על התפיסה המיוחדת הזו ועוד לראש השנה! נקווה שהיא תמשיך ככה
לעיניין החובות :
1. כזאת קטנה ? לא בא בחשבון 2. האמת , אני תמיד מסיק מסקנות, גם אחרי ימים טובים. ויש מה ללמוד מהיום הזה.. כל עיניין אחסון דג בגדלים כאלה למניעת קלקול. אשמח לשמוע עצות של חברים , מה מי מו עושים במקרים כאלו לא, ואל תגידו לי לצאת לחוף , זה לא בא בחשבון.. 3. 60 מטר חוט + סלטיגה 60 גרם + שוק לידר יוניטיקה .. אל תדאג אמר הדג..
איזה כיף פשוט כיף נהנתי מהכתיבה מהתמונות מהסרטון פשוט כוכב !
סחטיין עלייך אח יקר אני שמח מאוד בשבילך על ההתמדה והנחישות שהביאו איתם
דגים בהתאם שאחרים יכולים לחלום עליהם ....
בנוסף אני מפרגן לך שאתה סומך על ה ALIVIO שלך ומוציא איתה בכל פעם דג מכובד.
אצלי מזמן היה מונח שם מקל חזק יותר
-------------------------------
לפעמים החיים מורידים אותי על הברכיים אין שומר את השער, אין סימן משמיים. אני רואה אנשים שחיים חלומות ותקוות אנשים שחיים רק תככים ומזימות. יש ששואלים שאלות ואין תשובות יש כאלה מלאים רק טענות ודרישות.
בנוסף אני מפרגן לך שאתה סומך על ה ALIVIO שלך ומוציא איתה בכל פעם דג מכובד.
אצלי מזמן היה מונח שם מקל חזק יותר
ינון אחי , אתה קצת מתבלבל.. בשביל דוראדו לא צריך יותר
הבנת בשביל מה ה ALIVIO ?
הטונית יצאה על סט ג'יג לייט מכובד מאוד הכולל מקל של מג'ור קראפט עד 150 גרם. רולר סרגוסה 4000 (שבנתיים עושה עבודה נהדרת בכל ההתמודדויות שהיו לו למרות שבהתייעצות שלי איתך שיבחת אותו אבל הסתייגת קלות ) בצירוף חוט יוניטיקה 30LB ושוק לידר פולוקרבון 40KB באורך 5 מטר ! קרסים פשוטות בלי שום חברה ידועה מס' 0/3 בצירוף טיזר לכל קרס. בנתיים העיניין מוכיח עצמו , אני פחות
אבי היה כבוד גדול להיות חלק מהיום הזה איתך אני שמח שהדג השתחרר מהמנוע, למרות שבכלל ניסיתי להכניס אותו ישירות לרשת לכבוד האירוע והאיקון החדש אני רוצה להגיד לך שאתה דייג רציני ביותר מהחוף, ואתה לומד בקצב מטאורי מהקיאק . התוצאה הזאת הדג הזה זאת ההוכחה שכול מה שעשית החל מלקשור נכון ,הטיזר, בחירת הגיג, וההתמודדות עם הדג שהוא אחד הלוחמים הגדולים והמהירים ראויה למקצוענים בלבד ושאפו !