תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
28/9/2011 | צפון צפון : ראש הנקרה - חיפה | מים מלוחים | רגוע ונמוך | 0 - 10 מטר | דיג חופי בים - פתיונות (סרף) |
תפיסות דגים | ||||
---|---|---|---|---|
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
דג מת - מנורי קטן וחמוד | גומבר (גומבר טורפני) | 1 | 3.8 |
הדו"ח:
אז ככה מגיע אתמול מהבסיס גמור מעייפות אבל מכוון שאני יודע שיום חמישי תיהיה ירידה אז היססתי והחלטתי
ללכת לים (שלישי) מתקשר לחבר רוצה ללכת לדוג עונה לי למה לא בכיף קובעים לשעה 10 בלילה לוקח איתי
גמברי קריסטל ושניצל ואיך שאני בא לצאת אמא שלי אומרת לי יש במקפיא 4 דגים קטנים תיקח אותם אני אומר לה
לא צריך אמא אני יתפוס דג חי ויזרוק בסוף לוקח 2 מנורי ו2 סרגוס מגיעים לים ואני רואה שמה את טל עם 2 מקלות
במים עם בורי הולך מארגן ציוד מקל אחד כבד אחד ו2 פתיונות רגיל חבר שלי אומר לי דוד שים עוד מקל עם דג
אבל אני בבעיה יש לי רק כבל פלדה אחד כמובן שאני מעדיף לשים אותו בכבד ובשני שמתי קרס מספר 3 בלי
כלום שמתי אחד סרגוס ואחד מנורי ועוד טל בשיא חוצפתו אומר לי המקומות האלה תפוסים

בנתיים היצטרפו עוד כמה חברה אני וחבר שלי יושבים שותים בירות ואז אני שומע פעמון קטן כזה הייתי בטוח שזה
מהקטן ואז המקל נפל עם הסטנד לחול רצתי במהירות הוק סט חזר ואז המנגינה הכי יפה שיכולה להיות
בזזזזזזזזזזזזזזז מטורף בלי הפסקה בזמן שמישהו מאחורה צועק לי זה בדוק חתול ים

אני מסתכל על השפולה ורואה שאין לי חוט ממש רואים את הברזל טל בא במהירות וסוגר לי קצת קלאץ
ואז אני מתחיל להביא אותו בזמן שהחברה מאירים על המים לראות עם יש קפיצות אבל משום מה הגומבר
שלי היה עצלן ולא קפץ

טל נכנס למים ותופס בזימים של הדג ואני כולי בהתרגשות כאילו נולד לי ילד ואיך לא טל חייב לעשות קטע משחרר
את הדג מהקרס והולך איתו לכיוון המים זהו אני משחרר אותו ואני אומר לו טל לא צריך לשטוף אותו זה בסדר
טל מוציא מצלמה עושים תמונות ואז הלכתי לשבת על הכיסא לשתות בירה

ואז זורק שוב דג וכלום..מתחיל להיות עייף אני וחבר שלי מקפלים את הציוד אומרים חג שמח והולכים
אז ככה היה מאוד כיף תודה לחברה זעזרו ומה שנשאר שיהיה חג שמח שנה טובה של אושר שגשוג הצלחה
ובריאות לכל עם ישראל
אז נקנח בכמה תמונות
דוד כהן.