פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
   סקווידוויד - הודעת פרישה |
עמודים: [1] 2
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
נושא: סקווידוויד - הודעת פרישה (נקרא 4056 פעמים) |
הדפסה |
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
חברים יקרים לא קל לי להעלות את ההודעה ולכן אעשה זאת בקצרה לפני כשלוש שנים פניתי להלפרין והצעתי להקים פורום דיג חדש שישלים את IKF בתחומי הדיג החופי, מתוקים, סירה וזרזור. לשמחתי הצעתי זו התקבלה ותוצאותיה ניבטים מכל דף ודף בפורום. הייתי חלק מכל שלב של הקמת ובניית הפורום עד היום הזה כמנהל וכבעלים - שותף. מסיבות השמורות עימי וויתרתי על חלקי בבעלות על הפורום, ומהיום אין לי חלק בבעלות על הפורום ובנוסף גם ויתרתי על הרשאות הניהול שלי. נהניתי בכל יום ליהיות כאן עימכם נהניתי לראות איך הפורום גדל מחבר אחד ועד 1617 נהניתי לראות איך החברים הופכים את המקום לבית נהניתי מהשיתוף ומהחוויה נהניתי לראות את המקצועיות הולכת וגדלה, הערכים הולכים ומושרשים. תודה רבה לכולכם שנתתם לי את הזכות לעשות כל זאת, תודה שעשיתם את כל הדרך איתי 
|
|
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
הים של כולם
|
|
איילי - תמיד תשאר בשבילי סקוויד אם מדובר באיזה חיידק וירטואלי מיוחד שפרץ לפורום שלנו אפשר להלחם בו  כי בזמן האחרון ... בכל מקרה התרומה שלך לא ניתנת למדידה בכלל וחבל לי מאוד שדווקא אתה פורש לנו ככה ביום בהיר אחד, אני מאמין שיהיה מאוד חבל לכל השאר. זאת הפתעה גמורה, מבחינתי לא הכי טובה תודה על הכל איש יקר - היית ותמיד תהיה 
|
|
-------------------------------
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
|
|
וואו , ממש הודעה לפתוח איתה את הבוקר. למרות שאני חדש כאן בפורום הנפלא הזה , התאהבתי בו ממבט ראשון. כ"כ הרבה חום יש במקום הזה וכ"כ הרבה אנושיות ורצון לעזור אחד לשני , פורום גדוש במידע איכותי ומקצועי.
ידידי בנית פה פורום יחיד במינו עם איכויות שאין באף מקום.
תודה רבה על הכל ולא משנה מה גרם להחלטה הזאת , אני בטוח שזה נעשה בצורה טובה מאוד וברוח חברית כי אתם אנשים נפלאים.
|
|
Major Craft Zaltz 5/28 3000 shimano sustain VARIVAS Avani PE 17.4 lb 0.6/10 Graphiteleader Calzante EX 2500 shimano sustain YGK P.E Line G-Soul X8 22lb sunline pockit s.l f.c 20/30 lb
|
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ
|
|
 סקוויד יקירי , זה בהחלט לא הדיון לו הייתי מצפה לפתוח את הבוקר  אך כמי שמכיר אותך ככה בקטנה כבר הספקתי ללמוד שיש לבחור הזה ראש על הכתפיים  שכל צעד שלו מדוד ומחושב ואם הגעת להחלטה כזאת (כואבת מבחינת החברים  ) אז כנראה שחשבת עליה לא יום ולא יומיים והגעת אליה הכי שלם שאפשר. את תרומתך לפורום אי אפשר למדוד במילים וכל מה שנאמר ונספר רק יגרע מכל הטוב שתרמת עד היום  לכן , אקצר במילים , אתה לא הולך לשום מקום , אתה רק לא מנהל מהיום , אתה נשאר ותשאר חבר פורום וחבר לחיים בכלל  בהצלחה בכל אשר תפנה  ותודה על הכל 
|
יאלללה בשמחות  וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" .. ואישתי בחיים לא תירשם לפה 
|
|
|
|
adamfished
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
נהניתי לעבוד במחיצתך מאחורי הקלעים.
תרומתך גדולה לאין שעור ועקבותיך לא במהרה ימחו.
אבל כמו שאני אומר, כל אחד עושה את ההחלטות שלו וכל החלטה מכבדים.
תודה ענקית על חלקך בבניית הבית הזה, ובהצלחה בהמשך הדרך.
|
|
|
|
|
|
|
אני לא מאמין... 
|
|
|
|
|
|
yossid
|
הים הוא המרגוע האמתי שלי חבר פורום
מנותקגיל:
64
דייג חוף ומז'רז'ר
|
|
אייל אין לי אלא להצטער על כך. בטוחני שההחלטה התבשלה אצלך זמן רב כי ראיתי כמה הפורום הזה היה חשוב לך, גם אם זה בה על חשבון הזמן הפנוי המועט אשר היה לך וגם אם זה כסף שאתה ורפי הוצאתם כדי לקיים את הקהילה הנפלאה הזו. אני תקוה שאי היותך חלק מצוות הבעלים והניהול עדיין ידגדג לך ביידים לענות ולתת את הטיפים השווים מפז כאן ובכלל. בכול מקרה אני מקווה שלאור כל הפרישות של המנהלים (כל אחד וסיבותיו) נדע אנו החברים להמשיך ולקיים את הקהילה הזאת ואף להעלות אותה לפסים עוד יותר מוצלחים. לסיכום הרשה לי להודות לך על הכל. ת ו ד ה
Sent from my GT-I9100T using Tapatalk 2
|
|
תמיד תזכרו... שהדג שיושב אצלכם בצלחת, נמצא שם רק כי הוא פתח את פיו לאכול!!!
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
50
יש אכילות ???
|
|
סקווידי, את ההודעה הזו קיוויתי שלא אראה בתקופתי אבל לחיים יש מסלול משלהם...  אני רוצה להודות לך, בשמי ובשם מאות חברים אחרים על שהקמת את המקום הזה שנקרא ISF ועל התרומה הגדולה בדחיפתו וקידומו, עם השקעה אין קץ ושעות אינסופיות של אירגון, כתיבה, יזמות ותמיכה  תחסר לי מאד מאחורי הקלעים  אני רוצה לאחל לך בהצלחה בהמשך עם העסק ושתהנה מכול רגע של פנאי  תודה רבה על הכול מהכול ולכול  נתראה ב-37 
|
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
ינון לשם
|
תן לו לקחת חוט.... חבר פורום
מנותקגיל:
49
|
|
אייל הדהמת אותי עכשיו עם ההודעה הזאת
ללא ספק תרמת את חלקך בצורה מופתית ומאוד מקצועית
אתה אדם מלא לב ויושרה , שמחתי להכיר אותך באופן אישי
אני מאחל לך כל טוב והמון הצלחה בכל דרך שתבחר ותלך בטוחני
שתמצא את הכיוון הנכון לך תוך שילוב של מקוצועיות והצלחה !
|
|
לפעמים החיים מורידים אותי על הברכיים אין שומר את השער, אין סימן משמיים. אני רואה אנשים שחיים חלומות ותקוות אנשים שחיים רק תככים ומזימות. יש ששואלים שאלות ואין תשובות יש כאלה מלאים רק טענות ודרישות.
|
|
|
|
itzko
|
חבר פורום
מנותקגיל:
29
Baracuda לשעבר ..
|
|
להתראות איש יקר נתגעגע כולם אני מקווה שתישאר בפורום
|
|
חבר בצוות: משפחת סטטיה שיא אישי : מה זה משנה העיקר הכיף
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
להתראות איש יקר נתגעגע כולם אני מקווה שתישאר בפורום זו לא מסיבת אבל עם הודעות עצובות, כולה שינוי קל של מה שייך למי. יאללה יש לנו פורום לעורר ולהרים!!!
|
|
|
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
What the hell is going on here אייל ידידי כמו שכתבו חברים אני בטוח שלא קמת בוקר אחד והחלטת את מה שהחלטת לצערי,וחבל מאוד. בכל מקרה מקווה שתמשיך להיות פעיל כאן כחבר ותמשיך להעשיר אותנו בידע ובנסיון שלך. חבל מאוד מרגיש כמו חור רציני במפרש,בכל מקרה מקווה שנפגש על החוף עמוד 37 או איפה שלא יהיה. ובהצלחה בכל אשר תעשה. אל חשש אני עוד אבלבל לך בטלפון 
|
|
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
53
|
|
אני לא רואה טוב  מה קרה כולם החליטו לשתות נפט  אייל אני מקווה שאתה יודע מה אתה עושה אחד האנשים המקצועיים של הפורום חבל לי מאוד שזה החלטה שלך ללא ספק התרומה שלך בפורום נמצאת בכל מקום באתר אני מקווה שתמשיך להיות כאן ולתת תשובות כמו שאתה יודע אני מאחל לך שיהיה לך רק טוב בכל מה שתעשה ובהצלחה איש יקר לכולם 
|
|
|
|
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
61
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
אייל..מגיע לך המון תודות על ההשקעה שלך כאן בפורום ומחוצה לו לטובת הפורום והחברים בכלל אומנם יוצא מניהול אבל את החותם שלך תמיד ישאר שוב המון תודות איש על כל מה נתת 
|
|
|
|
| IP: [
מחובר ]
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »