פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
   פרישה מניהול |
עמודים: [1]
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
נושא: פרישה מניהול (נקרא 2357 פעמים) |
הדפסה |
|
|
שחר נ
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
ההוק4 נו זה היה פעם :)
|
|
חברים יקרים . נכנסתי לניהול בידיעה שבין הלימודים לעבודה זמני יהיה מוגבל יחסית . רצה הגורל ובשנה האחרונה חלו המון שינויים בחיי האישיים (ילד מקסים,עסק חדש,..) ולאט לאט הפורום נדחק הצידה ... עד שהרגשתי שאין לי את הזמן שמגיע לכם החברים . ושאני לא באמת פה כמו שאני צריך להיות . מה גם שהעומס של היום יום הותיר אותי מותש לא פעם וסימן שאולי צריך לפנות את המקום למישהו אחר... לסיכום ובלי הרבה ריגשי אחרי מחשבה ארוכה אני חוזר להיות גולש מן המניין אמשיך להיות פעיל פה זה ברור (כאילו יש מקום אחר ברשת ) יללאה חברים במקום מה איך וכאלה תנו ברכה בלב לילד ואולי גם אחת לעסק  וכמו שמוקי אומר שיהיה לכולנו ב ה צ ל ח ה ת מ י ד
|
|
-------------------------------
"Be who you are and say what you feel, because those who mind don't matter, and those who matter don't mind." Theodor Seuss Geisel
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
שחר היקר, נתת כמיטב יכולתך ונתת הרבה. הפורום הרוויח אותך כחבר, בהמשך כמנהל ושוב כחבר. כך הרוויחו הפורום, כל חברי הפורום וכן מנהלי הפורום. על החלטתך זו הודעת לי טלפונית עוד לפני אירוע הפשפשוק, ובהחלט מודים לך על כך שדחית אותה על לאחר האירוע (+ בונוס של שבועיים.  ..). המון תודה על כל האכפתיות והנתינה בניהול- וכידוע זה תובעני ומצריך עוד הרבה שעות פורום נוספות... מאחל לך המון הצלחה בעסק החדש והמון נחת מגידול הנסיך הקטן, כמובן המשך הנאה מהפורום כחבר פעיל- שהרי אין זה שיר פרידה ואתה נשאר איתנו כאן, הצלחה בכל  מוקיר ומעריך אותך כתמיד, רפי
|
|
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
50
יש אכילות ???
|
|
שחר, המון תודה על התקופה האחרונה ועל התובנות בשיחות הטלפון הארוכות שלנו  על הילד לא אומרים כלום  ועל העסק אני בטוח שתדע מה לעשות ושתצליח בגדול  דבר אחד חבל לי וזה שלא הספקנו להיפגש במגרש הבית שלך בפסח הזה אבל זה יגיע אז תצפה ל  בהצלחה רבה, גיא 
|
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
חוסאם
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
44
|
|
שיהיה בהצלחה בהמשך דרכך.. תודה על התקופה שהיית מנהל ותודה אישית על זה שתמיד ענית לשאלות שלי בפירוט והשקעה גדולה.
|
|
|
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ
|
|
ביקשת - קיבלת.. מי שברך אברהם יצחק ויעקב הוא יברך את שחר נ. בבריאות , פרנסה טובה , בבריאות לו , לילדיו , לאשתו ולכל אשר לו  שתזכה להצלחה בכל מעשה ידיך ותרבה את דפי הפורום במילותיך ובתבונותיך  ושנזכה כולנו לראות ולשמוח גם במפגשים הבאים הקרבים עלינו לטובה.. אמן אמן ויהי רצון  שחר , תודה על הכל 
|
יאלללה בשמחות  וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" .. ואישתי בחיים לא תירשם לפה 
|
|
|
|
adamfished
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
טוב, קצת מוזר לכתוב ככה בצורה רשמית אחרי שאנחנו מדברים כל כך הרבה :-) בכל זאת, בהצלחה עם כל ההתחלות החדשות והמתמשכות! שתזכה לברכה גדולה בהכול! 
|
|
|
|
|
|
yossid
|
הים הוא המרגוע האמתי שלי חבר פורום
מנותקגיל:
64
דייג חוף ומז'רז'ר
|
|
שחר היות וכול תשובה שלך נקראה על ידי לפחות פעמיים, וכמות התשובות והפירוט שלך היה פשוט להבנה. אני תקוה שאכן כחבר מן המניין לא יגרע כהו זה מהמלצותך, והטיפים הרבים שללא ספק סייעו לרובנו ללמוד וליישם טוב יותר את הדייג. בכול מקרה שתצלח דרכך בכל אשר תגע. מעריך אותך מאוד על הסובלנות הרבה כלפי כול אחד מאיתנו.
Sent from my GT-I9100T using Tapatalk 2
|
|
תמיד תזכרו... שהדג שיושב אצלכם בצלחת, נמצא שם רק כי הוא פתח את פיו לאכול!!!
|
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים
|
|
ביקשת - קיבלת.. מי שברך אברהם יצחק ויעקב הוא יברך את שחר נ. בבריאות , פרנסה טובה , בבריאות לו , לילדיו , לאשתו ולכל אשר לו  שתזכה להצלחה בכל מעשה ידיך ותרבה את דפי הפורום במילותיך ובתבונותיך  ושנזכה כולנו לראות ולשמוח גם במפגשים הבאים הקרבים עלינו לטובה.. אמן אמן ויהי רצון  שחר , תודה על הכל  
|
|
אתה ואנחנו ====זה כולם=====נכון?
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
שחר, תודה על תרומתך כמנהל לפורום ונמשיך להנות ממשך גם כמשתמש רגיל  בהצלחה בהמשך
|
|
|
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
שחר תודה על הכל בהצלחה בלימודים ובעסק החדש וכמובן ברכות לילד וגם לאלה שיבואו בעתיד בהצלחה
|
|
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
כל הברכות בשבילך  ותודה על הכל. נתראה בים 
|
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
61
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
שחר תודה על כל ההשקעה שנתת מאחל לך המון הצלחה בהמשך הדרך 
|
|
|
|
| IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
רון דדון
|
Gone fishin... חבר. ISF. חבר פורום
מנותקגיל:
40
|
|
שחר היקר, אומנם עדין לא יצא לנו להפגש מחוץ לרשת, אבל טלפונים כבר היו הרבה  שיהיה המון בהצלחה בהמשך הדרך, אושר והנאה מהקטנטן ושפע ברכה ופרנסה! KEEP IN TOUCH 
|
|
|
|
|
|
שחר נ
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
ההוק4 נו זה היה פעם :)
|
|
אנשים  כייף גדול לקבל כאלה תגובות ולדעת שמעריכים תודה לכולם וניפגש בחוף 
|
|
"Be who you are and say what you feel, because those who mind don't matter, and those who matter don't mind." Theodor Seuss Geisel
|
|
|
|
ilan62
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תודה על כל ההשקעה בשביל החברים ובשביל הצלחת הפורום היפה והמיוחד שלנו והכי חשוב שאתה נשאר איתנו  בהצלחה!! 
|
|
|
|
עריכה אחרונה: אפריל 01, 2013, 11:12:24 AM על ידי ilan62
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »