| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 27/3/2013 | כנרת - מערב | מים מתוקים | רגוע ונמוך | 0 - 10 מטר | דיג חופי בים - פתיונות (סרף) |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
הדו"ח:
טוב אז ככה
ביום חמישי מקבל תלפון ואחי שרוצה לנסוע לכנרת אבל אני לא יכול בגלל הבסיס ואנחנו קוביים לשני עד שלישי
אני חוזר הביתה מארגן ציוד ואחי בא לאסוף אותי ואת ארוסתי ואנחנו בדרך לכנרת מגיעים לחוף צינברי בסוף
של החוף בצד ימים פותח את הציוד מפדר להתחלה איזה 50 קדורים בגודל של קדור טניס זורק חכות ומחכה
בנתיים עושים על האש שותים קצת בירה (אני לא שומר חגים) ואז אני רופץ לשכנים לבבור אם היה איזה תפיסה
וגם תפסו 3 בורים יפים אחד של 4,700 אם אני זוכר נכון וכמה קרפים לא גדולים והם ממליצים לי לעבוד אם קפיץ
כי לא נתפס להם כלום על הייריג אז אני מוציא את החכות ומחליף לקפיצים אם הבוילייס הביתי שלי מלמעת וזורק
עוברת שעה ועוד שעה וכלום ואז אני כבר קצת מסטול מי וודקה ויש צפצופ אבל מרוב שזה היה אכילה כול כך
חלשה נתתי לאחי להוציא ויוצא מושט 300 גרם +/- הוא זורק ומחכים ואז עוד מושט ועוד מושט וסרדין וכולם
הולכים לישון ואני בדייג נשאר ער ומחלית להחלים פתיונות לכול שלושת החכות מרים את הראשונה וניתקע
וניקרה את השניה אותו דבר ואת השלישית אותו דבר
וניקרה אם הכול לידר +משקולת +קפיץ טוב מארגן הכול מהתחלה וזורק אחרי כמה דקות יש אכילות נחמדות אני נותן הוקסט ומרגיש מגיחות יפות ואז הדג לוקח
לעומק וניתקע
והחוט ניקרע ואני מדבאס יותר על זה שהדג נשאר אם הקפיץ ויכול למות מזה קושר שוב לידר משקולת וקפיץ כבר בלי הייריג וזורק אחרי חצי שעה יש ליצא פיייייייייייייייייייייייייייייי אני
רץ לחכה הוקסט מרגיש נגיחות כמו שלא הרגשתי אף פעם בכנרת אני חושב הרולר מזמר כמו לא יודע מה ובבום
עוצר אני מנסע להביא אותו אליי אבל כבר לא מרגיש נגיחות רק משקל עצום על החכה ופתאום שוב ניתקע אני
מחכה קצת אולי הדג יצא מזה הרגיש עוד נגיחה רצינית ואני רואה את החוט זז טיפה לימין ועוצר ואני מתחיל
לחשוב אולי זה חדקן ענק
מנסה להביא אותו עוד 10 דקות וכול הזמן אותו סיפור זז קצת לצדדים ועוצר אני מלא באדרינלין כולי ראידוד מזיע המחשבות רצים ואני רק מנסע להוצי אותו אחרי משהו כמו 45 דקות של פייט
משוגע אני קולת שהוא כבר איזה 20 מטר מהחוף ויצא לי לשמוע את המים שהוא עלה למעלה היתה הרגשה שפיל
נפל למיים וזה הוסיף לי אדרינלין ואני לא יודע מה לעשות כי לפי הגודל שראיתי בחושך + 20 מטר מהחוף הדג
הזה איזה 3 מטר ואין איש בחוף שיוכל לעזור לי איתו והוא כבר איזה 8 מטר ממני ונותן ריצא לעומק וני בכול הכוח
שנישאר מרזיק תחכה קלץ כימאת סגור ואז קורה את הדבר שבחיים לא קרע לי הידי של הרולר שמתחברת
לחכה בום ואני קולת את הרולר(מה שנישאר ממנו) אף למעלה לטבעת אני בשוק תופס את הרולר אם היד
מנסה למשוך אותו קצת למעתה ובלי לסים לב היד היתה על השפולה ובום החוט מתפוצץ
אני מתחיל לקלל כמו שלא בללתי בחיים רותח מעצבים ולא מצליח להירגע מקפל את כול הציוד מעשן בערך 10 סיגריות
אחד אחרי השניה ואז מתחיל לצחוק כמו משוגע ואחרי קצת זמן הולך לישון ומלי שקמתי בבוקר גיליתי שגנבו לי
מחט לבוילייס פידרים חלק מהפידור פנס ראש משקולות ועוד ציוד קטן וכול מי שהיה בחוף מהדייגים היה להם ציוד
הרבה יותר טוב משלי אז אני בטוח שהם לא גנבו אותו אבל מישהו כן
לפחות לקחו רק את מה שהם היו צריכים וטוב שהרוד פוד והחכות היו באוהל בקיצור מת מעצביים ונוסעים הביתה בלי דגים ובלי תמונות ואם נזק
של ציוד אולי בשווי 600 שקל