| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 26/3/2013 | דרום - אשקלון | מים מלוחים | גלי | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| ערב | דמוי דג בינוני - נוד 130 ראש אדום | ברקודה (אספירנה פסוסה) | 1 | סביב הקילו |
הדו"ח:
שתי דוחות קצרים ...
הראשון מיום שלישי בערב .
בהשראת האינסטלטור שלנו יוצא בערב לחפש ברקודות .
אחרי שבטיול במרינה יום לפני ראיתי רתיחות של חתיכות די גדולות ....
עובד עד שמחשיך לגמרי כמה דקות אחרי הניקור הקלסי הוק קטן
וזה מתחיל .
הדג הזה מאוד אוהב להשתולל על המיים אם מפעילים עליו לחץ (סיכוי גבוהה לשיחרור בניעורים של הראש והמכות על פני המיים ) .
אני מעדיף לנהל את הפייט כשהוא מתחת למיים מה שאומר שאחרי ההוק אני נותן לה ל"נגוח" ומוריד מעט את המקל תוך כדי שמירה על מתח מתמיד בחוט .
אחרי כמה ניקורים חזקים ומהירים הדג בדרך כלל יעמד ויתחיל לשחות לצדדים בעדינות/בילבול יחסית פה אני גונב כמה גילגולים גם לא במהירות מה שהדג מאפשר בלי להרגיש לחוץ .
עוד קצת ניקורים אגרסיווים אותו פטנט עם המקל יורד איתה עד שנעצרת ושוב גונב חוט בשחייה הרגועה מצד לצד או ישירות אלי .
ברגע שמתחת לרגליים פשוט הונפה לסלע עבדתי עם נוד (ראש אדום) חדש עם קרסים חדשות הרגשתי שנתפסה חזק ואין בעייה להניף החוצה .
החלק השני מתרחש אתמול בבוקר ויותר קשור לציוד .
יורד עם חברים לנקודה שהרבה זמן לא ביקרתי ....
10 זריקות בלחץ ננעל לוקוס של חצי שתי גילגולים והידית של הרולר מתפרקת לשלוש חתיכות...
מה עושים

הולך אחורה בחוף כמו ליצן במקום לגלול אולי 20-25 מטר תוך כדי צועק לחבר שיתפוס את הדג ויציל לי את הדמוי
הדג חזר לשחות הדמוי חזר אלי
הרולר הזה אצלי חצי שנה מינוס פלוס אחרי שאותו רולר מסדרה זהה רק ישנה יותר תפקד אצלי סביב השלוש שנים בלי בעייה כמעט .
הסדרה ה"חדשה" בעייני מתחת לכל ביקורת חומרים הכי זולים שיש (כל החלקים החשובים בפנים מגלים סימני חלודה ראשוניים והידית נשברה כתוצאה מזה למרות שטופל ביסודיות בדיוק כמו קודמו...
בקיצור אני עם ריובי גמרתי
כסף אם מפריע לי כל כך אני אזרוק ישירות לפח פעם הבאה לא צריך תיווך

שיהיה חג שמח לכולם

מכל מקום תתחדש
אהבתי 

...).