יופי של דוח 
הסגנון נקרא אולטרא-לייט ג'יגינג
יש בהחלט ציוד ייעודי עבור סגנון זה - יש לי מקל של פרוקס וכמובן המקלות של מייג'ור קראפט הגמישים כמו מקרוני למדאי יעשו פה עבודה מצויינת.
משקל הג'יגים מחייב חוטים דקיקים (15 - 25 ליב' בד!!!) ורולרים בהתאמה.
אם רולרים שוכבים - שווה לעבוד עם הרולרים לא העגולים אלא LOW PROILE BAIT CASTING ולחפש את הדגמים שמגיעים עם גיר מהיר במהירות 1:7 ויש גם מהיר מזה אחרת הקוטר של הרולר כל כך קטן שקשה - אם רוצים - לייצר תנועה מהירה במים.
בחלט ציוד חווייתי וסגנון נחמד לרדוד
תמשיכו - אנחנו נהנים
הסגנון נקרא אולטרא-לייט ג'יגינג
יש בהחלט ציוד ייעודי עבור סגנון זה - יש לי מקל של פרוקס וכמובן המקלות של מייג'ור קראפט הגמישים כמו מקרוני למדאי יעשו פה עבודה מצויינת.
משקל הג'יגים מחייב חוטים דקיקים (15 - 25 ליב' בד!!!) ורולרים בהתאמה.
אם רולרים שוכבים - שווה לעבוד עם הרולרים לא העגולים אלא LOW PROILE BAIT CASTING ולחפש את הדגמים שמגיעים עם גיר מהיר במהירות 1:7 ויש גם מהיר מזה אחרת הקוטר של הרולר כל כך קטן שקשה - אם רוצים - לייצר תנועה מהירה במים.
בחלט ציוד חווייתי וסגנון נחמד לרדוד
תמשיכו - אנחנו נהנים
תוכל לרשום לי את הדגם של המקל והרולר שאתה ממליץ כולל חוט אני חושב לרכוש סט אולטרה ואני אשמח להכוונה יותר מפורטת ?
האם עדיף מקל ורולר שוכב לאולטרה לייט ?
או שגם ספינייג יעשה את העבודה באותה מידה ?
אני משתמש ברולר דיווה -רולר שוכב - דגם: דייווה טיירה מגה פורס Daiwa "Team Daiwa" Tierra 153H
מקל פרוקס 2-3OZ PROX 60 UL - C בצבע אדום - לרולר שוכב
חוט - לך על הכי דק שתוכל - ימקסם את ההנאה שלך. אצלי 15 ליב' של FINS אבל היפאנים דקים יותר לאותו טסט (אבל גם יקרים יותר בהתאמה). תתפלא כמה חוט יכנס על הרולר הקטן הזה...
הסט הזה הוציא אבונפחא של 6 ק"ג בלי להתרגש. הוא גם תענוג בבולוס ברדוד (מהקיאק). יש לרולר מסדר חוט והסט כולו שוקל פחות מכוס קפה הפוך עם חלב מוקצף. מציע שתדבר עם יניב על המקל יגיד לך מי בגיזרתך מוכר אותו והיכן ניתן לראות.
אגב, חיסרון יחיד של המכונות הללו זה שאין להן קליקר ולכן מפחיד להשאיר אותן בסטנד עם הדמוי/מדאי במים כי אסור לסובב את הראש

הגמישות של המקל מתאימה לשימוש עם מאדאי במשקלים של אפילו 120 ומעלה מזה.
אני בטוח שמקל ייעודי ורולר מידה 2500 - 3000 יעשו עבודה טובה אם כי נראה לי שבגדלים הללו שוכב משמעותית חזק יותר מספינינג מבחינת המיכלולים.
תודה רבה איפה קונים מקל כזה ?
אין לי מושג
דבר עם יניב מפיש אנד פאן - הוא מייבא את פרוקס וידע לענות לך.

י'נעל העולם 
כל יציאה אליפות