| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 20/3/2013 | מרכז - הרצליה | מים מלוחים | רגוע ונמוך | 30 - 40 מטר | דיג מסירה- ג'יגינג |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 9:00 | דמוי דג קטן - גיגאנט | לוקוס - אירדי (דקרנית אדומה) | 1 | 2.2 |
| 9:20 | דמוי דג קטן - גיגאנט | אינטיאס /שולה / אריצולה (סריול אטלנטי) | 1 | 1.5 |
| 9:35 | גיג קטן - גיגיאנט | טונית אטלנטית (פלמידה שחורה) | 2 | 3 |
הדו"ח:
סוף שבוע שרבי עבר עלינו שבוע שעבר .
מהניסיון שלי בשרב כבד שהים שוכב והשמש רותחת על הראש התפיסות לא מרגשות בדרך כלל אבל הדודה לצאת הורגת אותך .
לדוח :
יוצאים בבוקר שישי ב 5:00 בבוקר אני עמוס( דוראדו 1) וקובי (יהלומים ) החלטנו פה אחד להתמקד בלייט גיג.
עוברים על כול סלע אפשרי ברזל אפשרי בכול העומקים והאקו ריק ריק ושוב ריק . פשוט מאכזב .
חרשתי את הים ולא נגע כלום בגיג מה שמעניין שגם בגמרי טרי לא נגע כלום אני מבחינתי שראיתי שקובי
מעלה ומוריד את אותו פיתיון ללא תגובה מצד הדגים ישר הבנתי שנפלנו על ים שלא יפתח את הפה כמו שצריך .
שמתי לב שהבולוס טוב אז גם הטורפים תוקפים ושהבולוס גרוע אז זה סימן ליובש.
בכול אופן אני לא מוותר וממשיך לדלג על הסלעים עד שבשעה טובה על סלע בעומק 35 מטר אני מקבל נעילה על אירדי חמוד .
50 מטר משם אני מזהה תוך כדי דריפט על האקו ציור של דגים חשבתי שאני מדמיין ממש גוש קטן באקו .
אני ישר מתקן וננעל על ביבי אינטיאס ובו זמנית עמוס ננעל על טונית חמודה שעלתה פצועה בגב.
עמוס החליט לשחרחר אותה להחלים והיא צללה כמו טורפודו חזרה למים .
עוד דריפט קטן ואני נועל עוד טונית שנתנה לי פיייט כאילו כחולה

סה"כ תפסנו 4 דגים חמודים הייתה אחלה אווירה עם קובי ועמוס וחזרנו מרוצים מאוד בעיקר מהצחוקים של אותו יום .
עמוס וקובי החליטו להסטלבט עליי באותו יום עמוס הרטיב את הכובע שלו בים בלי ששמתי לב התקרב אליי ויטפטף עליי כול רגע אני כולי בעצבים לא מבין שעובדים עליי אומר לו כול רגע עוף ממני עם הזיעה המסריחה שלך והם נקרעים מצחוק ואני עדיין לא מבין מה מצחיק פה .
האכילו אותי עד הסוף עד שעמוס גילה לי שזה מים

בברכה ,
סידס