פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
   עזרה עוגן לאופנוע ים |
עמודים: [1]
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
נושא: עזרה עוגן לאופנוע ים (נקרא 2202 פעמים) |
הדפסה |
|
|
אביב.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
29
|
|
אולי מישהו מתחום הסירות מבין בזה, מישהו יודע מה המשקל של העוגן צריך להיות, האופנוע שוקל משהו כמו 400 קילו, אני מדבר על עוגן לקרקע חולית לא סלעית. תודה מראש, אביב.
|
|
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
50
יש אכילות ???
|
|
הבנתי בחרצפים למיניהם שואפת לאפס אבל אם הייתי צריך עוגן לאופנוע ים, הייתי הולך על עוגן צף ולא עוגן שיורד לקרקעית. המחשבה על אופנוע מקובע לקרקעית עם חבל ועוגן במקרה שלא מתאים, לא עושה טוב... אבל שוב, מה אני מבין... 
|
|
-------------------------------
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
אביב.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
29
|
|
גיאצוק אני מתכוון עוגן שמשמש רק לעגינה בחוף( יעני שהאופנוע לא יברח) באמצע הים הכי כיף זה סתם לשכב על האופנוע ולהיסחף לא צריך עוגנים וכו.
|
|
|
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
לדעתי עוגן חול שמתאים לקיאק יתאים גם לך.
|
|
|
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
56
|
|
קח פח זיתים גדול תמלא אותו במלט ושים ברזל בצורת U הפוך בזמן היציקה זה אמור להספיק בהחלט
|
|
|
|
|
|
אביב.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
29
|
|
תודה רבה לכולם אבל לא נראה לי שחול ומלט לא יעבדו פה כי בכל זאת זה כלי כבד יחסית וגם עוגן צריך להיתקע בחול והעוגנים האלה לא נראה לי יתקעו, אבא שלי רוצה לעשות עוגן אבל הוא צריך לדעת בערך באיזה משקל לעשות אותו, אז אם מישהו מבין בזה אני ישמח לתשובה תודה מראש , אביב
|
|
|
|
|
|
|
|
amitay
|
אמיתי עבודות עץ חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
|
|
born to fish forced to work
|
|
| IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
אביב.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
29
|
|
אוקיי תודה דובדוב, אני יבדוק את הנושא הזה עוד קצת באינטרנט ואני יחליט מה לעשות, דרך אגב , המצופים שבדרך כלל יש ליד האופנועים במים הם החבלים של העוגן.
|
|
|
|
|
|
adamfished
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
קשור אותו עם חבל למשהו בחוף...
אף פעם לא ראיתי מישהו שמסתובב עם עוגן על אופנוע ים.
כמו שדובדוב אמר, ספינות ששוקלות הרבה יותר מהאופנוע מצליחות לעגון עם עוגנים של 15-25 ק"ג באמצע הים. זה גם תלוי בצורה של העוגן, כי הוא צריך להיתפס בחול יותר מאשר להיות קונטרה מבחינת משקל.
אל תשבור את הראש עם זה אם זה רק לחוף - קנה חבל של 30 מטר וכשאתה מגיע לחוף קשור את האופנוע, או לחילופין תעלה את החרטום שלו על החול, זה מה שכולם עושים.
|
|
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
לא מבין בזה אך נראה לי שהייתי בוחר בחבל ושק חול (מרוקן אותו בסוף היום).
אופציה נוספת זה לנעוץ בחוף יתד כלשהי, נניח סטנד חכה ואליו קושר את החבל.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אביב צלחת ברקס של רכב אליה מרותכת ידית קל לקבור ואז האופנוע לא יזוז קל להוציא במשיכה לכיוון הנגדי
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|
עמודים: [1]