פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   לברקים בים גבה גלי !! |
עמודים: 1 2 [3] 4
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
דו"ח דיג: לברקים בים גבה גלי !! (נקרא 9808 פעמים) |
הדפסה |
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
אין ספק שהאיש משתבח לנו מול העיניים
פשוט אומנות, ולא רק בדייג, גם ברמת הנכונות לטרוח ולשתף, ורמת כתיבת הדו"ח שיורד לפרטים
וניואנסים הכי קטנים שעושים את ההבדל.
אין ספק מעמון, אבן דרך, לדוגמה ומופת.
הכינוי "הנצרתי מספר 1" יותר מהולם את האיש
כבוד!
רמי היום כבר אחרת..פעם יכולתי לחרוש עשרות קילומטרים ברגל היום הרבה פחות מחפש משהו קל ולא מעייף  תודה איש ולכל המגיבים 
|
|
-------------------------------
|
|
| IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
רון דדון
|
Gone fishin... חבר. ISF. חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
ברור לך שעכשיו בגללך ירוקנו את EBAY מהדמויים האלה?  אלוף כרגיל! 
|
|
|
|
|
|
yossid
|
הים הוא המרגוע האמתי שלי חבר פורום
מנותקגיל:
64
דייג חוף ומז'רז'ר
|
|
מאמון נראה לי שאם נאסוף את דוחות הדייג שלך לספר, הוא יהיה הספר עם הכי הרבה טיפים שאפילו דייג עיוור יתפוס איתו דג.
במילה אחת כבוד ובשתי מילים כול הכבוד
|
|
תמיד תזכרו... שהדג שיושב אצלכם בצלחת, נמצא שם רק כי הוא פתח את פיו לאכול!!!
|
|
|
|
אליהו בנימין
|
"תן לי דג- ואוכל היום. למד אותי לדוג- ואוכל אותה כל ימי חיי" חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
יש תחום דייג שאתה לא מאסטר?  מברוק מאמון  וזו רק ההתחלה אני בטוח 
|
|
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
|
|
יש תחום דייג שאתה לא מאסטר?  מברוק מאמון  וזו רק ההתחלה אני בטוח  . ג׳רג׳ור זה בעיקר סגנון הדיג שלי
|
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
|
yanes
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
54
|
|
אני חדש פה בפורום ואני שמח שהצטרפתי, דו"ח מושקע ומפורט. תענוג לקרוא, שופע בפרטים וטיפים לעבודה וחיפוש נקודות לדייג. אתה מקצוען שמשתף מהידע הנצבר שלך וכיף ללמוד ממך. תודה רבה.
|
|
It’s not about the fish -<*))))><
|
|
|
|
|
לא סתם כתוב מס׳1  הערך של הניסיון במיטבו.. בחנויות מוכרים שילוב כזה של ספינר והחלק השני? זירזור מהיר, בינוני?
|
|
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
מאמון, כרגיל תענוג לקרוא את הדוחות הפוריים שלך.  היה לי דמוי כזה אבל לא נתפס עליו כלום והסיליקונים/שערות שלו ברחו במשך הזמן. בסוף הפסקתי להשתמש בו.
|
|
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
פשוט לא אמיתי עם ספינר?  כל הדמויים שיש לי שעולים כמו שתי מכוניות וספינר הוציא  אין עליך מקצוען מספר אחד , רק ללמוד ממך לדוג אין משהו אחר. מדהים אחי באמת. שבוע הבא אני בראשון לוקח חופש . ילה חופש גמני אהיה בחופש ..נחפש קצת לברקים  סיבה טובה לארגן מפגש משולש גם אני חופשששש !!!
|
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
|
שחר נ
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
ההוק4 נו זה היה פעם :)
|
|
לקרוא וללמוד רבותי  ראיתי את התמונות של החמישיה כבר בבוקר מסער שהדליק אותי בעודי יושב במשרד וקורא חומר שיכול להרדים פיל כל הכבוד לך מאמון על ההתמדה והרצון הזה לזוז ממקום למקום בשביל לחפש את הנקודה הנכונה . זו כנראה הסיבה לתפיסות הרבות שלך. לגבי הדמוי ראיתי אותו עובד הרבה בחול על בסים . לא חשבתי שיעבוד בים.  אבל כרגיל מכל דוח שלך לומדים  חשדתי בדמוי הזה לא מעט זמן ללברקים אבל אני קטן אמונה  כהרגלך דוח מפורט מלא בדגים מה עוד אפשר לבקש 
|
|
"Be who you are and say what you feel, because those who mind don't matter, and those who matter don't mind." Theodor Seuss Geisel
|
|
|
|
itamar100
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
למאמון שלום אני לא יודע אם תקרא את זה אבל אם כן,ואם תוכל תגיב בבקשה.
כמו אתה קורא שמי איתמר,כבר תקופה ארוכה שאני קורא דוחות שלך ותמיד שאני רואה דוח שלך בשימה המלאה אני יודע ששוה להיכנס ולקרוא כי תמיד יהיו בדוח תפיסות רבות ומגוונות מכל סגנונות הדייג.
כמו שאמרו פה לפני צמיד מנדב מידע לדוח על דרך התפיסה איזור וכו',דבר כשלעצמו לא בנאלי בכלל כי כמו שרבים יודעים אנשים בצורה מובנת וגם קצת לא מסתירים את המקומות כדי שלא יוצפו בדייגים.
אני כבר שנים יוצא בעונה זו של דייג לברקים ומנסה את מזלי רקשהתוצאות לא תמיד מהנות לצערי,כלומר לא תופס יש כל כך הרבה מושגים בדייג הזה וכל כך הרבה דמויים המון כסף וזמן השקעתי הסגנון הזה אבל התפיסות מעטות למידי,אני לא יודע מה אני עושה לא נכון וברור לי לגמרי שזו הסיבה. הייתי רוצה עם אתה מוכן להפגש איתך אפילו פעם אחת וללמוד את הטעויות שלי על מנת לחזור הביתה סוף סוף בגאווה והגיד לאישתי יש דגים לארוחת ערב,אם תקרא תגובה זו אז שמי איתמר,ומאוד רוצה לצאת איתך ליום כזה של לימוד,תודה רבה ואם תוכל ליצור איתי קשר דרך ההודעות האשיות הודה לך. דרך אגב אם לא כתבתי אתה תותח פשוט תותח.
|
|
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
|
|
לא סתם כתוב מס׳1  הערך של הניסיון במיטבו.. בחנויות מוכרים שילוב כזה של ספינר והחלק השני? זירזור מהיר, בינוני? זה דמוי חלק אחד ...אפשר להוסיף לו סיליקון מהירות הג'רג'ור משתנה לפי מצב הים וחוזק הזרמים ...ככל שהזרם חזק יותר מהירות הג'רג'ור יורדת שים לב שרשמתי שהדמוי היה במצב סטטי בלי לגרור אותו בכלל בזמן שהגל עבר והזרם התחזק העיקר שהספינר יסתובב !!
|
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
|
|
מאמון, כרגיל תענוג לקרוא את הדוחות הפוריים שלך.  היה לי דמוי כזה אבל לא נתפס עליו כלום והסיליקונים/שערות שלו ברחו במשך הזמן. בסוף הפסקתי להשתמש בו. סיליקון 4 אינש במקון השערות ולהשחיל בקרס יעשה את העבודה מתאים גם לביניות בעונה המתקרבת..כדאי לנסות
|
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
|
|
פשוט לא אמיתי עם ספינר?  כל הדמויים שיש לי שעולים כמו שתי מכוניות וספינר הוציא  אין עליך מקצוען מספר אחד , רק ללמוד ממך לדוג אין משהו אחר. מדהים אחי באמת. שבוע הבא אני בראשון לוקח חופש . ילה חופש גמני אהיה בחופש ..נחפש קצת לברקים  סיבה טובה לארגן מפגש משולש גם אני חופשששש !!! יללה נחכה לרביעי 
|
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
|
|
 |
|
|
למאמון שלום אני לא יודע אם תקרא את זה אבל אם כן,ואם תוכל תגיב בבקשה.
כמו אתה קורא שמי איתמר,כבר תקופה ארוכה שאני קורא דוחות שלך ותמיד שאני רואה דוח שלך בשימה המלאה אני יודע ששוה להיכנס ולקרוא כי תמיד יהיו בדוח תפיסות רבות ומגוונות מכל סגנונות הדייג.
כמו שאמרו פה לפני צמיד מנדב מידע לדוח על דרך התפיסה איזור וכו',דבר כשלעצמו לא בנאלי בכלל כי כמו שרבים יודעים אנשים בצורה מובנת וגם קצת לא מסתירים את המקומות כדי שלא יוצפו בדייגים.
אני כבר שנים יוצא בעונה זו של דייג לברקים ומנסה את מזלי רקשהתוצאות לא תמיד מהנות לצערי,כלומר לא תופס יש כל כך הרבה מושגים בדייג הזה וכל כך הרבה דמויים המון כסף וזמן השקעתי הסגנון הזה אבל התפיסות מעטות למידי,אני לא יודע מה אני עושה לא נכון וברור לי לגמרי שזו הסיבה. הייתי רוצה עם אתה מוכן להפגש איתך אפילו פעם אחת וללמוד את הטעויות שלי על מנת לחזור הביתה סוף סוף בגאווה והגיד לאישתי יש דגים לארוחת ערב,אם תקרא תגובה זו אז שמי איתמר,ומאוד רוצה לצאת איתך ליום כזה של לימוד,תודה רבה ואם תוכל ליצור איתי קשר דרך ההודעות האשיות הודה לך. דרך אגב אם לא כתבתי אתה תותח פשוט תותח.
בכיף אין שום בעיה מה שכן ובקרוב מאד תהיה פעילות מעניינת כאן בד"כ יוצא כל יום ראשון...סופי שבוע ממש לא
|
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »