פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג במים מתוקים בכל הסגנונות (אחראים: itamar26, shragam)
   הבוליס של טושקאן (מתכון) - עלה לפינת המאמרים |
עמודים: [1] 2
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: הבוליס של טושקאן (מתכון) - עלה לפינת המאמרים (נקרא 2358 פעמים) |
הדפסה |
|
טושקאן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
32
0523464056
|
|
גאיצוק לא שחכתי  מרכיבים: קמח סויה 125 גרם סולת 185 גרם קמח אורז 50 גרם (לא חובה) גרעינים שחורים קטנים 100 גרם +/- (ניתן לקנות בכול חנות רוסיה) ביצה 1 מידה L אופן ההכנה: טוחנים את הגרעינים ומארבבים טוב אם כול שאר החומרים (מומלץ בשקית כי מתרבב יותר טוב) בקערה נפרדת שוברים ביצה ומקשקשים אותה היטב ולאט לאט מוסיפים את התערובת היבשה לבפנים ומהרבבים היטב עד שיצא בצק רח ולא יבש אבל שלא ידבק לידיים ומתחילים לעשות את הקדורים בקוטר שרוצים לקראת הסוף מומלץ כבר להשים סיר מים על האש שירתחו כמה שיותר ואז זורקים כמה בוילים במכה ל 2 וחצי דקות בערך (תלוי בקוטר) מוציאים ושמים על נייר סופג ואז מאבירים למגבת ונותנים להם להיתיבש יומיים שלוש תלוי במזג האוויר והם מוכנים לדייג (הבוליס הזה מתקלקל די מהר אז לא מומלץ לעשות כמות) שיהיה בהצלחה ושתפו בתפיסות
|
|
עריכה אחרונה: מרץ 24, 2013, 07:59:36 AM על ידי gaichuk
|
|
-------------------------------
שמור על החיים במים והמים יחזיקו בדגים
|
|
|
טושקאן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
32
0523464056
|
|
ולסוף
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
תודה על המתכון ועל ההשקעה עם התמונות של התהליך  אני חייב להודות שאני כבר שכחתי מההבטחה שלך אבל כנראה שאצלך הבטחה זו הבטחה 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
|
|
|
|
טושקאן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
32
0523464056
|
|
תלך לשוק פשפשים איפה שהוא רוב הסיכויים תמצא את זה שם כי עד כמה שאני יודע בחנויות כבר אין כאלה שלי בת איזה 20 שנה
|
|
|
|
andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
תלך לשוק פשפשים איפה שהוא רוב הסיכויים תמצא את זה שם כי עד כמה שאני יודע בחנויות כבר אין כאלה שלי בת איזה 20 שנה כן אני יודע היחידה שאני מכיר שיש לה זה סבתא שלי יש לה שניים כאלה שכנראה יותר מבוגרים ממני אבל היא לא מוכנה לוותר על אחד אפילו 
|
|
|
|
dani77
|
חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
תודה , נראה טוב 
|
|
|
|
טושקאן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
32
0523464056
|
|
תלך לשוק פשפשים איפה שהוא רוב הסיכויים תמצא את זה שם כי עד כמה שאני יודע בחנויות כבר אין כאלה שלי בת איזה 20 שנה כן אני יודע היחידה שאני מכיר שיש לה זה סבתא שלי יש לה שניים כאלה שכנראה יותר מבוגרים ממני אבל היא לא מוכנה לוותר על אחד אפילו  באסה אם אני יראה איפשרו אני יגיד לך
|
|
|
|
|
טושקאן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
32
0523464056
|
|
אחלה מתכון דימה , יצאו ממש כמו בחנות תאמין לי  אני משתדל לעשות אותם כמה שיותר יפים כי הבסופו של דבר הקרפ מפונק 
|
|
|
|
|
יש לי 2 הערות: לגבי קמח סויה, הבעיה שהוא משטלת על התערובת מבחינת טעם וריח וכל תוספת אחרת "נעלמת", אם כן רוצים, אז קצת, אולי 50 גרם. לגבי מטחנה, אפשר להשתמש במג'ימיקס או מטחנת טבלינים קטנה, קניתי דרך הרשת בארץ, 100 ש'+ משלוח. בהצלחה
|
|
|
|
טושקאן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
32
0523464056
|
|
יש לי 2 הערות: לגבי קמח סויה, הבעיה שהוא משטלת על התערובת מבחינת טעם וריח וכל תוספת אחרת "נעלמת", אם כן רוצים, אז קצת, אולי 50 גרם. לגבי מטחנה, אפשר להשתמש במג'ימיקס או מטחנת טבלינים קטנה, קניתי דרך הרשת בארץ, 100 ש'+ משלוח. בהצלחה
הבוילס האלה קמח סויה רק מוסיף לא הורס והם כבר הוכיחו את אצמם יותר מ 20 יציאות תמיד נתפס משהו אלהם
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
קמח סויה בעל ריח חריף יחסית ובמגע עם מים הוא משנה את הריח לחמוץ אבל עדיין נחשב כאחד המרכיבים החזקים בהכנה של בוייליס. עם מתוק השילוב לא הכי מוצלח לדעתי אבל עם מלוח,חריף וריחות טבעיים של גרגירים,דגנים וירק, הוא הולך מצוין! הבעיה היא, כפי שציין טושקאן, שחיי המדף של הבויילי שמכינים איתו, קצרים ...
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
טושקאן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
32
0523464056
|
|
קמח סויה בעל ריח חריף יחסית ובמגע עם מים הוא משנה את הריח לחמוץ אבל עדיין נחשב כאחד המרכיבים החזקים בהכנה של בוייליס. עם מתוק השילוב לא הכי מוצלח לדעתי אבל עם מלוח,חריף וריחות טבעיים של גרגירים,דגנים וירק, הוא הולך מצוין! הבעיה היא, כפי שציין טושקאן, שחיי המדף של הבויילי שמכינים איתו, קצרים ... כול מילה נכונה 
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1] 2
|
|