| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 16/3/2013 | צפון צפון : ראש הנקרה - חיפה | מים מלוחים | גועש | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 5:30 | דמוי דג בינוני - זיפ בייטס F139 לבן ראש אדום | ברקודה (אספירנה פסוסה) | 1 | 1.5 ק"ג |
הדו"ח:
בקר טוב חברים

טוב אתמול היה האירוע של הפורום בבית אבא חושי ושם רכשתי מ CAZA דמוי של זיפבייטס לבן ראש אדום.
אבל עוד לפני כן ב 4:30 עמדנו אני וירון על אחד המזחים באיזור חיפה וניסינו לתפוס משהו.
רוח מזרחית רעה וחזקה אבל זה לא מרתיע אותנו.
הסט הרגיל שלי טרבוקו בלק מכונה אולטגרה והפעם נוד לבן ראש אדום עם המון ציפייה לברקודות.
עובד כעשר דקות ומנסה לעבוד מול הרוח ולא בניצב לה זריקה ,גלגול איטי עם הקפצות כל 4 סיבובים.
הים נמוך עם ברבורים לכיוון מערב .
ואז נעילה ראשונה - לפי הנגיחות אני כבר יודע שזו ברקודה ממשיך לקרב אותה אליוכעשר מטר ממני
היא מתנתקת וחוזרת לשחות בים.
שתי זריקות מאוחר יותר שוב נעילה והפעם אני כבר מביא אותה אל מתחת לרגליים ובעזרתו של ירון
עם הרשת מניף אותה . כבר בא לתפוס אותה ביד והיא נותנת פירפור והדמוי נשאר ברשת והיא מחליקה
לה בחזרה לים.
לאחר מעוד מספר נסיונות התקפלנו לכיוון הפישפשוק.
היום התלווה אלי לירן והתמקמנו על אחד הריפים בצפון והפעם החלטתי לחנוך את הזיפבייטס שקניתי
בפישפשוק.
ים סוער ,גלים של כשני מטר עם המון קצף.
עובד בזריקות ארוכות מגלגל גילגול איטי עם הקפצות ואחרי כעשר דקות מקבל את הפצצה למקל.
גם כאן מזהה שזו ברקוד לפי הנגיחות מתחיל לעבוד איתה בעדינות ומקרב אותה אלי ואז לירן
שם אותה ברשת ומניף אותה למקום מבטחים.
המשכנו לעבוד עוד כשעה ללא תוצאות.
בוק ,קיפול , והביתה.
שבוע טוב לכולם

כל הכבוד איש .

.

תהנה כי אני מהדוח מאד נהנתי