פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   .. |
עמודים: [1] 2
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
דו"ח דיג: .. (נקרא 2517 פעמים) |
הדפסה |
|
|
 |
..
« ב- : מרץ 13, 2013, 19:07:02 PM » |
|
תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: | 13/3/2013 | צפון: שבי ציון -עכו | מים מלוחים | שקט עד גלי | 20 - 30 מטר | דיג מסירה - טרולינג |
תפיסות דגים |
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| - | פלמידה | 6 | 10 |
הדו"ח:.
|
|
עריכה אחרונה: ספטמבר 11, 2013, 23:06:52 PM על ידי אספנות
|
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
נהנתי לקרוא על חווית הגיבוש של הצוות שלך כל יציאה בעיקר בהתחלה לומדים עוד כמה דברים על כלי השייט ותפעולו במצבים שונים בהצלחה בהמשך ואחלה ארוחה ארגנתם שם .
|
-------------------------------
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
חוויה כזו ועם צוות כזה לא עוברים כל יום  אהבתי את הדוח  איזה דמויים אלה שעבדו ובאיזה מרחק מהסירה שוחררו סחתין על יציאה שלא נשכחת  בהצלחה בבאות
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
מרחק מהסירה כ50-ל100 מטר -מפרשית.....  הדמויים שעבדו-MAYA ML330 צהובה ראש אדום והמנצחת PROSERIES W44G ראש אדום לבן כסוף
|
|
|
|
|
מגניב לפחות לא צריך לתבלן את הדגים 
|
|
|
|
|
נשמע כמו ברדק שלם  אבל תכננת בולוס והמנהל משמרת דאג לרוסה, חבל שלא ניסיתם בולוס  (לא יפה לצחוק על מקיאים, תן להם לסהתלבט על עצמם  ) שדרוג נחמד סירה אני כבר לא מצליח לעקוב אחריך 
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
נהנתי לקרוא ושמח מאד מאד שלא הייתי שם  איך אתה מכין את הפלמידות?
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
ינון לשם
|
תן לו לקחת חוט.... חבר פורום
מנותקגיל:
49
|
|
איזה באסה שמזג האוויר בוגד בך ובכלל כל צוות הבתולות מקיא את הנשמה ואתה מרגיש שאתה הופך לרופא  העיקר היו דגים שפיצו על כל הבאסה 
|
לפעמים החיים מורידים אותי על הברכיים אין שומר את השער, אין סימן משמיים. אני רואה אנשים שחיים חלומות ותקוות אנשים שחיים רק תככים ומזימות. יש ששואלים שאלות ואין תשובות יש כאלה מלאים רק טענות ודרישות.
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אילן יופי של דו"ח נהנתי כמו שכתבת כל יציאה לים לומדים דברים חדשים מענין אם המקיאים ירצו לצאת שוב לים  העיקר היו דגים זה הכי חשוב ושחזרת כולם בריאים ושלמים,וקצת פחות כבדים  אחלה ארוחה הרבצתם בהצלחה בבאות
|
|
|
|
|
.
|
|
עריכה אחרונה: ספטמבר 11, 2013, 23:06:13 PM על ידי אספנות
|
|
|
|
|
|
איזה יופי  סחתיין 
|
|
|
|
kobishani
|
המז'רז'רים (כבר לא בע"מ) חבר פורום
מנותקגיל:
61
מה שתשחרר הים יחזיר ובגדול
|
|
יופי של פלמידות ויופי של דו"ח נהניתי לקרוא
|
הציוד שלי: מקל: BLACK קפטצ'ר 4-28 מכונה :Shimano STRADIC 3000FA advance מקל: מיג'ורקראפט קרוסטייג' 7-15 מכונה: שימנו נקסייב 3000
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
יופי של דוח ויופי של שלל הרמתם שם למרות כל מה שמסביב. כמו שאני מדמיין מה הלך שם הייתי נקרע מצחוק לראות את ניברה מאכילים את הדגים  הכח חשוב שהתגברת על כל התקלות וכולכם נהנתם בסוף מארוחה טובה. 
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
אליהו בנימין
|
"תן לי דג- ואוכל היום. למד אותי לדוג- ואוכל אותה כל ימי חיי" חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
וואו יום גדוש בנסיונות! מוריד את הכובע על הקור רוח  לא פשוט לשמור על רוגע ככה.. הדגים מפצים על הכל 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1] 2