| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 11/3/2013 | דרום - אשדוד | מים מלוחים | רגוע ונמוך | 0 - 10 מטר | דיג חופי בים - פתיונות (סרף) |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| שרימפס - | מרמיר (שישן מסורטט) | 30 | שקית יפה | |
הדו"ח:
שלום לכולם , שיתוף קטן לפני העלת הדוח אני לא מרבה לעלות דוחות לא בגלל חוסר רצון לשתף אלא מהסיבה שבמקום שיש בו כל כך הרבה מומחים עם ידע שלא נגמר נראה שקשה קצת לחדש משהו , אני דג בסך הכל שנה וחצי , לא מתלונן על הכמויות שתופס בסך הכל למרות כל המשפטים של הדייגים הוותיקים על פעם אני חושב ורואה שיש עדיין דייג די יפה צריך רק ללמוד ולהשתפר כל הזמן לדעתי מי שימשיך לחשוב שדייג זה רק לשים פיתיון ולזרוק חכה לא משנה לאן יחזור הביתה ברוב המקרים עם סל דליל , לדוח עצמו התקפה של מרמירים בגדלים יפים מאוד 300-500גרם החוף השתנה מאוד נשאר בור אחד קרוב מאוד בקוטר של אולי מטר וחצי עבדנו עליו 3 דייגים התוצאה שלי כ 30 מרמירים גדולים על ציוד אולטרה לייט משום מה בגמברי עבד יותר טוב מתולעת חיה פלסטיק וקלמר בהפרשים גדולים , עניין שרציתי לשתף וגם לשאול על הדרך אם למישהו נוסף זה השפיע כולם עבדו עם חכות לייט אני עם אולטרא (כולם דייגים מומחים וותיקים ממני30שנה וצפונה) התוצאות אצלי היו יותר טובות לפי דעתי הרגש באכילה גם המרמיר הגדולים אכלו בקטנה לא התקפה פרעית ורק הנעימה למרות האכילה הקטנה הביאה יותר דגים , בדרך כלל שיש מרמיר גדול בסביבה אני משתמש בקרסים גדולות של אייבוסה , הפעם העבודה הייתה עם קרסים רגילות 4 קריסטל הדג ברוב הפעמים ננעץ בעצם בתוך הפה וחסך בריחות בגלל השפתיים העדינות שלו , המרחק היה כ מטר וחצי מהחוף למרות שבדרך כלל באזור הזה הדייג רחוק יותר , לימוד נוסף שהתחדד זה ההוק סט למרמיר א׳ צריך להיות עדין מאוד זה לא דניס/ציפורה , שוב חברים לא נראה שיש הרבה מה לחדש לכם במיוחד באתר שיש לו לוחשים לדגים (מאמון וחבריו)שלפי הדוחות נראה שהוא מדבר איתם והם גם עונים לו
אבל בכל זאת אולי יוסיף משהו תודה רבה לכולכם אתם מנהלים אתר מדהים