תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
2/3/2013 | מרכז - הרצליה | מים מלוחים | רגוע ונמוך | מעל 50 מטר | דיג מסירה - פתיונות |
תפיסות דגים | ||||
---|---|---|---|---|
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
11:00 | דג חי - מקרל | אינטיאס /שולה / אריצולה (סריול אטלנטי) | 1 | 12 |
11:00 | דג חי - מקרל | לוקוס דבע (דקר חיפני) | 2 | 6.5 |
07:00 | אחר - סביקי | לוקוס - אירדי (דקרנית אדומה) | 1 | 1.5 |
הדו"ח:
אחרי חגיגת הלוקוסים מאמצע השבוע מגיע הדוח של JIGUY

מדבר עם גיא ומקבל את ברכת הדרך הצוות מתחמם ומתכננים יציאה.
נסיונות ללייט לא הניבו תוצאות, הרוח מתחילה לרדת וזה הסימן לחפש את הדגים החיים לקראת העומק.
מגיעים לנקודת הסביקי הראשונה והגזרה לא בוערת יותר מידי.
מחליטים לנסות בנקודה אחרת שבה יש אקשן (המלצת שרון המאסטר). הורדה ראשונה אני וליאור נעולים כל אחד על 5 מקרלים סוסים וחיים פתאום מדווח על משהו שונה בסביקי מלחמה יפה ועולה לו לוקוס של 1.5 מגולגל בסביקי.
אחרי שהתחמשנו במספיק דגים מחליטים לעלות.
אחרי מעבר על 3 נקודות מגיעים לנקודה שבה נראה שיש אקשן למטה

מורידים דגים חיים ומיד מורגש סטרס למטה, הדגים מנסים לברוח למטה ממשהו...
המקל שלי מתחיל לרקוד עם נגיעות אבל עדיין ללא נעילה בנתיים אצל חיים וליאור שקט....פתאום שקט במקלות
אני וליאור מתחילים לעלות שאלת תיקון? חיים מקבל אות משמיים בסגנון העכשיו של דודו והמום שלי ומקבל החלטה להישאר עדיין במים.
עוברת דקה והמקל שלי שוב רוקד, מרים את המקל מהסטנד ובאותו הרגע נראה שיש נעילה על המקל שלי ושל ליאור באותו הרגע - (יכול להיות שהמקל שלי היה מסובך בחוט של ליאור כיוון שבעלייה הם היו יחד למרות שליאור לא הרגיש שום נגיעה בזמן שהמקל שלי רקד).
מכאן מתחילה נעילה של ליאור והסנדוויץ והתחלת העלאת הדג , באמצע הדרך חיים ננעל על דג עם כבוד:
לאחר ההתלהבות מורידים שוב דגים נוספים וגם פה המקל שלי ממשיך לרקוד על הקרס סירקל בדיוק כמו בפעם הקודמת רק הפעם הסיום אחר:
סיכום יציאה:
3 דגי עומק ודג מהרדוד.
הריג שלי תפס את הדבה היה עם קרס סירקל וחוט 80.
הריג של חיים וליאור עם קרס אואנר גורילה וחוט 80.
חיים סחטיין על הדג

אבל הכי כיף שכל הצוות חזר עם דגים