|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
אם כבר עלה הנושא אז למה יש רוורס ?  אבי אחי תאמין לי שהשאלה שאני שאלתי יעזור לך גם בזרזור בקשר לשאלה שלך יש לי גם תשובה בקרוב  לקשור לידר? נמק פרת והסבר 
|
|
-------------------------------
|
|
|
|
|
אם כבר עלה הנושא אז למה יש רוורס ?  אבי אחי תאמין לי שהשאלה שאני שאלתי יעזור לך גם בזרזור בקשר לשאלה שלך יש לי גם תשובה בקרוב  לקשור לידר? נמק פרת והסבר  במפגש 
|
|
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
אם כבר עלה הנושא אז למה יש רוורס ?  אבי אחי תאמין לי שהשאלה שאני שאלתי יעזור לך גם בזרזור בקשר לשאלה שלך יש לי גם תשובה בקרוב  לקשור לידר? נמק פרת והסבר  במפגש  בכיף  Sent from my SAMSUNG-SGH-I747 using Tapatalk HD
|
|
|
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים
|
|
אם כבר עלה הנושא אז למה יש רוורס ?  אבי אחי תאמין לי שהשאלה שאני שאלתי יעזור לך גם בזרזור בקשר לשאלה שלך יש לי גם תשובה בקרוב  לקשור לידר? נמק פרת והסבר  במפגש  בכיף  Sent from my SAMSUNG-SGH-I747 using Tapatalk HD מה למה במפגש  ?? ואם אני לא בא
|
|
אתה ואנחנו ====זה כולם=====נכון?
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
סימון מרחק זריקה
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
|
יריב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
טוב להיות בצד היבש
|
|
סימון מרחק זריקה
 בדייג קרפיון השימוש בתפס הוא הכי נכון לזרוק לאזור הפידור כך שלא עוברים אותו או הפוך לא זורקים מספיק רחוק
|
|
|
|
|
|
רון דדון
|
Gone fishin... חבר. ISF. חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
סימון מרחק זריקה
 בדייג קרפיון השימוש בתפס הוא הכי נכון לזרוק לאזור הפידור כך שלא עוברים אותו או הפוך לא זורקים מספיק רחוק הצ'ופצ'יק הזה דיי שביר... איך הוא יספוג "מכה" של זריקה חזקה? (נניח וזורקים רחוק יותר מהסימון המיועד).
|
|
|
|
|
|
|
סימון מרחק זריקה
מה???
|
|
|
|
|
|
|
סימון מרחק זריקה
 בדייג קרפיון השימוש בתפס הוא הכי נכון לזרוק לאזור הפידור כך שלא עוברים אותו או הפוך לא זורקים מספיק רחוק מה??? 
|
|
|
|
|
|
|
סימון מרחק זריקה
 בדייג קרפיון השימוש בתפס הוא הכי נכון לזרוק לאזור הפידור כך שלא עוברים אותו או הפוך לא זורקים מספיק רחוק הצ'ופצ'יק הזה דיי שביר... איך הוא יספוג "מכה" של זריקה חזקה? (נניח וזורקים רחוק יותר מהסימון המיועד). ממ.. 
|
|
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
|
|
|
|
|
|
|
אהבתי! 
|
|
|
|
|
|
|
אחלה מין אחלה  על זה נאמר תמונה שווה יותר מאלף מילים גדול מוטי.
|
|
|
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים
|
|
כל הכבוד מוטי עלית על העניין יפה העלת נהדר . אממה היית חייב להביא vip כדי להמחיש בסרטון  אהבתי 
|
|
אתה ואנחנו ====זה כולם=====נכון?
|
|
|
|
shay 38
|
חבר פורום
מנותקגיל: