פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   דייג ברקודות |
עמודים: [1] 2
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
דו"ח דיג: דייג ברקודות (נקרא 2791 פעמים) |
הדפסה |
|
|
תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: | 8/3/2013 | דרום - מפרץ אילת | מים מלוחים | רגוע ונמוך | 20 - 30 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
תפיסות דגים |
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
5:45 | ניקל בינוני - | ברקודה (אספירנה פסוסה) | 4 | 3 |
הדו"ח:תודה ושבת שלום לכל חברי הפורום. לפני יומיים הצגתי בעיה בקשר לג'ירג'ור עם ואייר,(כששמתי ואייר ניפסקו התקיפות). חברי הפורום היקרים שיתפו אותי מניסיונם, והחלטתי לא לשים יותר ואייר בפעם הבאה(הבטחתי דו"ח). בלילה שבין חמישי לשישי יצאתי לשובר גלים במפלט האחרון. בשעה 5:30 אני מזהה קפיצות במים,ומחליט לשים ניקל(כמובן בלי ואייר)וקדימה לעבודה. כבר בזריקה הראשונה אני מרגיש תקיפות אבל לא ננעל. בזריקה השניה מתחיל האקשן עד השעה 6:30, 4 ברקודות בחוץ ,2 שהצליחו להישתחרר רגע לפני שאני שולף אותם מהמים. מבחינתי המסקנה שלי היא,שלא צריך לשים ואייר (כנראה שזה מפריע), גם אם המחיר יהיה לאבד דמוי שוב פעם תודה לכל חברי הפורום,בעזרתכם ובזכותכם אני כותב דו"ח זה בהנאה רבה, תודה ושבת שלום 
|
|
|
|
|
ראשית יופי של תפיסות  שנית- שמח לראות כי העצות והעזרה שקבלת מחברי הפורום אכן שינו את המצב והביאו לתפיסות וההנאה בדייג  . שאפו
|
-------------------------------
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
יצאת צדיק שלום...  וגם זריז... לא הספקנו לבקש ולא סיימת להבטיח- וזה הגיע...  לפעם הבאה, אם יש מצב לתמונה או פירוט של הדמוי- תמיד מוסיף, לגבי תמונות הדגים- אני תמיד אומר שזה תבלין שתמיד מוסיף עוד משהו לדו"ח...  אגב שלום, הצעתי לך לנסות לבדוק בזמן שיש התקפה, אם החלפה לוויר תעצור את התקיפות... עדיין שווה נסיון- יכול לתת מסקנה יותר מגובשת...
|
|
|
|
yossid
|
הים הוא המרגוע האמתי שלי חבר פורום
מנותקגיל:
64
דייג חוף ומז'רז'ר
|
|
תודה על השיתוף
|
תמיד תזכרו... שהדג שיושב אצלכם בצלחת, נמצא שם רק כי הוא פתח את פיו לאכול!!!
|
|
|
adamfished
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
כל הכבוד!
אשמח לראות את גודל הדמוי ביחס לגודל פה הברקודה (באילת יש כאלה של מטר וחצי וכאלה של 40 ס"מ).
לרוב מה שהולך פה בים התיכון לברקודות זה דמויים ארוכים וצרים, וזה גם מונע ברוב הפעמים את חיתוך החוט. אם להבא תיתקל בחיתוכים, נסה לעבור לדמוי ארוך יותר עם שניים שלושה קרסים.
|
|
|
|
|
יצאת צדיק שלום...  וגם זריז... לא הספקנו לבקש ולא סיימת להבטיח- וזה הגיע...  לפעם הבאה, אם יש מצב לתמונה או פירוט של הדמוי- תמיד מוסיף, לגבי תמונות הדגים- אני תמיד אומר שזה תבלין שתמיד מוסיף עוד משהו לדו"ח...  אגב שלום, הצעתי לך לנסות לבדוק בזמן שיש התקפה, אם החלפה לוויר תעצור את התקיפות... עדיין שווה נסיון- יכול לתת מסקנה יותר מגובשת...
|
|
|
|
|
תודה רפי. אני בהחלט יבדוק את נושא הואייר בזמן תקיפות בעיניין תמונות אני עובד על זה (זה לא הצד החזק שלי). 
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
יצאת צדיק שלום...  וגם זריז... לא הספקנו לבקש ולא סיימת להבטיח- וזה הגיע...  לפעם הבאה, אם יש מצב לתמונה או פירוט של הדמוי- תמיד מוסיף, לגבי תמונות הדגים- אני תמיד אומר שזה תבלין שתמיד מוסיף עוד משהו לדו"ח...  אגב שלום, הצעתי לך לנסות לבדוק בזמן שיש התקפה, אם החלפה לוויר תעצור את התקיפות... עדיין שווה נסיון- יכול לתת מסקנה יותר מגובשת... כולם יצאו צדיקים  תענוג לראות שיש הצלחה ...רפי..אני בקטע הזה !! " אם זה עובד בשיטה הזו אז לא שובר את הראש " יופי של תוצאה איש ...ותאמין שיש לך איבוד מינורי אם בכלל ..בעיקר עם ברקודות מה שכן וזה חובה לעשות...אחרי תפיסת דג חובה לבדוק את החוט אם חטף מכה כלשהי לעבור עם שתי אצבעות כמטר לאורך החוט ואם מרגישים מכה בחוט כדאי לחתוך ולקשור מחדש סחתין  בהצלחה בבאות
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
כל הכבוד!
אשמח לראות את גודל הדמוי ביחס לגודל פה הברקודה (באילת יש כאלה של מטר וחצי וכאלה של 40 ס"מ).
לרוב מה שהולך פה בים התיכון לברקודות זה דמויים ארוכים וצרים, וזה גם מונע ברוב הפעמים את חיתוך החוט. אם להבא תיתקל בחיתוכים, נסה לעבור לדמוי ארוך יותר עם שניים שלושה קרסים.
אדם תודה. הגדלים שתפשתי היו כמו שאמרתה בין 40 ל50 ס"מ. לפני בערך שבועיים,בשעת הזריחה זורק דמויי גדול עם שלושה קרסים(לבן ראש אדום 14ס"מ), שלוש סיבובים ומקבל "פיצוץ" וכיפוף של החכה(דיווה 14-56 גרם),החוט מתחיל לצאת ואני נילחם איתו. פתאום אני מזהה קפיצה של הדג (ברקודה לפחות 1.5 מטר ויותר)ומנסה לישמור על מתח של החוט. באותה קפיצה של הדג בנוסף לגודלו זיהיתי גם את הדמויי תפוס בצד של הפה שלו, בקפיצה השניה הדג קרע את החוט(הייתי בלי ואייר) והלך דמויי בשווי 120 ש"ח. ניסיתי פעם שניה עם ראפלה ראפ 15 ואותו הסיפור. למרות זאת ייתכן שבשלב מסויים לאחר התפיסה פעלתי בצורה לא נכונה,ולמרות שאיבדתי , דמויים יקרים אני לא מתכוון להישתמש בואייר
|
|
|
|
|
תודה מאמון,לוקח את העצות שלך.
|
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים
|
|
שאלת הפנמת דגת
מה צריך יותר מזה בדוח
אחלה דוח חביבי נהנתי
|
אתה ואנחנו ====זה כולם=====נכון?
|
|
|
דין וטורי
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
35
תן לאדם דג והוא ישבע ליום למד אותו לדוג וישבע לעד
|
|
כל הכבודדד דוח לפנים בהצלחה בבאות
|
|
|
|
טושקאן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
33
0523464056
|
|
 |
|
|
כל הכבוד!
אדם תודה. הגדלים שתפשתי היו כמו שאמרתה בין 40 ל50 ס"מ. לפני בערך שבועיים,בשעת הזריחה זורק דמויי גדול עם שלושה קרסים(לבן ראש אדום 14ס"מ), שלוש סיבובים ומקבל "פיצוץ" וכיפוף של החכה(דיווה 14-56 גרם),החוט מתחיל לצאת ואני נילחם איתו. פתאום אני מזהה קפיצה של הדג (ברקודה לפחות 1.5 מטר ויותר)ומנסה לישמור על מתח של החוט. באותה קפיצה של הדג בנוסף לגודלו זיהיתי גם את הדמויי תפוס בצד של הפה שלו, בקפיצה השניה הדג קרע את החוט(הייתי בלי ואייר) והלך דמויי בשווי 120 ש"ח. ניסיתי פעם שניה עם ראפלה ראפ 15 ואותו הסיפור. למרות זאת ייתכן שבשלב מסויים לאחר התפיסה פעלתי בצורה לא נכונה,ולמרות שאיבדתי , דמויים יקרים אני לא מתכוון להישתמש בואייר בזמן קפיצת הדג מומלץ בחום להוריד את החכה למטה זה עוזר מאוד לחוט לא להיתפוצץ ולא להבד את הדג וכמנהל דוח יפה ובהצלחה בהמשך 
|
שמור על החיים במים והמים יחזיקו בדגים
|
|
|
|
תודה טושקאן,למדתי עוד משהו 
|
|
|
|