MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
כלבה בת חצי שנה יפה מקסימה ומתוקה מאוד וידידותית מאוד כלבה חכמה מאוד גם מאולפת ממושמעת ומסתדרת עם כולם. לא מעוקרת מחוסנת ,רק למי שרציני טל שלי זה : 054-9259774    
|
-------------------------------
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
איזה חמודה 
|
|
|
|
אייל וייס
|
חבר פורום
מנותקגיל:
48
050-9020301
|
|
בהצלחה במסירה 
|
אתה קם בבוקר, ברוך השם, כל השאר בונוס  Ocean Kayaks-Prowler Trident 15
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
אם לא היה לי כלב, בלי לחשוב הייתי לוקח אותה 
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
אם לא היה לי כלב, בלי לחשוב הייתי לוקח אותה  איתמר מה שיש לך זה לא כלב אלה חולדה גדולה 
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
אם לא היה לי כלב, בלי לחשוב הייתי לוקח אותה  הכלבה של אח שלי בגלל שיש לי כלבה ,חתול ,דגים ,ילדים, ו  אני לא לוקח אותה עם היה לי אפשרות בכיף ,מחפש לה בית חם ואוהב 
|
|
|
|
andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
אנדרי תהיה עדין איתו בזמן האחרון הוא נעלב כמו ילדה מכל דבר 
|
|
|
|
adamfished
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
הרגת אותי עם התמונה על הספה, רק חסר גרעינים ופחית בירה  בהצלחה במסירה, ושים לב שספציפית עם הזנים האלה כדאי לבדוק טוב טוב מי לוקח ולאילו מטרות. לא כל האנשים נחמדים, במיוחד כשזה מגיע לכלבים עם סטיגמות כמו שמייחסים לפיטבולים ודומיהם.
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
הרגת אותי עם התמונה על הספה, רק חסר גרעינים ופחית בירה  בהצלחה במסירה, ושים לב שספציפית עם הזנים האלה כדאי לבדוק טוב טוב מי לוקח ולאילו מטרות. לא כל האנשים נחמדים, במיוחד כשזה מגיע לכלבים עם סטיגמות כמו שמייחסים לפיטבולים ודומיהם. אדם נכון מאוד וזה הסיבה שלא לכל אחד אני ימסור את הכלב 
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
הרגת אותי עם התמונה על הספה, רק חסר גרעינים ופחית בירה  בהצלחה במסירה, ושים לב שספציפית עם הזנים האלה כדאי לבדוק טוב טוב מי לוקח ולאילו מטרות. לא כל האנשים נחמדים, במיוחד כשזה מגיע לכלבים עם סטיגמות כמו שמייחסים לפיטבולים ודומיהם. אדם נכון מאוד וזה הסיבה שלא לכל אחד אני ימסור את הכלב  היתי מציע לך לבקש סכום סמלי בדרך כלל מי שמשלם על בעל חיים גם דואג לו ושומר עליו
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
חברים תודה לכולם נימצא בית לכלבה ,ובית יותר טוב מיזה לא יכולתי לבקש טל שהיה מנהל באתר לוקח את הכלבה  תודה ליצחק על המלצה לדבר עם טל עכשיו אני יודעה שזה המקום הנכון לכלבה 
|
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
הרגת אותי עם התמונה על הספה, רק חסר גרעינים ופחית בירה  בהצלחה במסירה, ושים לב שספציפית עם הזנים האלה כדאי לבדוק טוב טוב מי לוקח ולאילו מטרות. לא כל האנשים נחמדים, במיוחד כשזה מגיע לכלבים עם סטיגמות כמו שמייחסים לפיטבולים ודומיהם. בדיוק. אני עובר ליד כלב כזה ברחוב ומתפלל "רק שלא יוכל אותי"  סימפטום לא בריא כל השגעון של לגדל כלבים כאלו למטרות המטופשות...
|
בלי להתחיל מדגים קטנים קשה להעריך באמת דגים גדולים
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
הרגת אותי עם התמונה על הספה, רק חסר גרעינים ופחית בירה  בהצלחה במסירה, ושים לב שספציפית עם הזנים האלה כדאי לבדוק טוב טוב מי לוקח ולאילו מטרות. לא כל האנשים נחמדים, במיוחד כשזה מגיע לכלבים עם סטיגמות כמו שמייחסים לפיטבולים ודומיהם. בדיוק. אני עובר ליד כלב כזה ברחוב ומתפלל "רק שלא יוכל אותי"  סימפטום לא בריא כל השגעון של לגדל כלבים כאלו למטרות המטופשות... 
|
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים
|
|
הרגת אותי עם התמונה על הספה, רק חסר גרעינים ופחית בירה  בהצלחה במסירה, ושים לב שספציפית עם הזנים האלה כדאי לבדוק טוב טוב מי לוקח ולאילו מטרות. לא כל האנשים נחמדים, במיוחד כשזה מגיע לכלבים עם סטיגמות כמו שמייחסים לפיטבולים ודומיהם. בדיוק. אני עובר ליד כלב כזה ברחוב ומתפלל "רק שלא יוכל אותי"  סימפטום לא בריא כל השגעון של לגדל כלבים כאלו למטרות המטופשות... יודע הרבה אנשים שכותבים או אומרים משפט מעין זה . אני מתייחס לחוסר הבנתם או שאהבתם לטבע מצומצמת לאיזה עור הנעליים שלי . אך ממך צפיתי ליותר !
|
אתה ואנחנו ====זה כולם=====נכון?
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|