המצרכים:
250 גרם דג מפולט נקי ללא עור ועצמות
1/2 לימון
אפרסמון בינוני מקולף וחתוך לקוביות
שמן זית
4-5 ענפי נענע - עלים בלבד קצוצים.
1 בצל ירוק עלים בלבד חתוכים לטבעות.
תבלינים:
מלח גס
אופן ההכנה:
- לחתוך את הפילטים לחתיכות בינוניות (עובי כ 1/2 ס"מ) ולשים בצלחת הגשה
- לפזר מעט מלח גס על הנתחים
- לסחוט את הלימון על הנתחים
- לשפוך שמן זית על הכל בנדיבות
- להוסיף את קוביות האפרסמון, עלי הנענע והבצל הירוק.
- לערבב היטב את הכל.
- להשאיר במשך 20 דקות
- לאכול עם חלה טרייה
* המתכון הבסיסי של נדב לאחר שינויים קלים