Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
|
|
היי אנשים, אני קצת דל בתקציב בכל העניין של דיג קרפיונים (עסק יקר), ואני מחפש תמיד איפה אפשר ואם אפשר, אז לחסוך.. אז הגעתי לעניין של המשקולות, אצלי בעיר (עפולה) המוכר מוכר משקולות לקרפיונים במחיר של 20 ש"ח ליחידה. שלדעתי זה מוגזם.. במיוחד שאין יציאה שלא מאבדים בה משקולות.., ולמה היא עולה ככה? בגלל שהיא "מסוות", כלומר בצבע שמסתווה מתחת למים לקרקעית.. גם בגלל הצורה וכו' אבל זה בעיקר המחיר כי גם ראיתי צורות רגילות של משקולות רק בצבעים ירוק\שחור וגם עלו הרבה. לכן רציתי לשאול אם יש לכם רעיון כלשהו איך אפשר לצבוע\להדביק משהו לעופרת רגילה 100 גרם (כסופה) על מנת שתהיה בצבע שחור\ירוק כהה\חום וכדומה.. חשוב - משהו שלא יתפורר אחרי יציאה או צבע שירד וכדומה.. וחייב להחזיק במים מן הסתם העניין.. לי אישית אין ממש רעיונות אני לא יצירתי ולכן רציתי לשאול אותכם, אולי לכם תהיה איזה "הברקה"  למי שלא מבין על מה אני מדבר אז, עופרת רגילה שאני רוצה לגרום לה להיות מוסוות: http://www.dugit.co.il/_uploads/imagesgallery/img_0282.jpgמשקולות לדיג קרפיונים(לדוגמא): https://www.google.co.il/search?hl=iw&q=carp%20fishing%20weights&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.&bvm=bv.43148975,d.Yms&biw=1280&bih=600&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=xAM1UZvcLqWM4gSJvYC4Dw
|
|
עריכה אחרונה: מרץ 04, 2013, 22:23:48 PM על ידי Misha
|
|
-------------------------------
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
בידוד מתכווץ (שרינק) קוטר של 15 מ''מ ניתן להסיג בחום ושחור בחנויות שמוכרות ציוד לחשמלאים
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
קח את המשקולת קנה צבע לצביעת מתכת בגוון המתאים לאיזור בו אתה דג - בגוון שדומה לגוון הקרקעית נעץ בתוך המשקולת חוט ברזל כדי למנוע מצבע לחדור לחור ולסתום אותו אחוז בקצה החוט ברזל טבול את המשקולת בפחית הצבע המתן מעט לטפטוף העודפים זרוק מעט חול על המשקולת המצופה צבע ותקבל משקולת בצבע החביב עליך מסווית בחול טיבעי תלה לייבוש
|
|
|
|
amitay
|
אמיתי עבודות עץ חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
היי מישה אופציה א אפשר לנסות ספריי זפת הוא שחור ומשתמשים בו לתיקון רצפות של מכוניות ,פחחות וכו' הוא עמיד מאוד ולדעתי יתחבר מעולה לעופרות אופציה ב ספריי צבע של קמינים ומנגלים וכו' עמיד וחזק מאוד שתי האופציות זולות בסביבות 20 -40ש'ח למיכל
|
born to fish forced to work
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
צור לדעתי שרינק לא יתחבר ממש טוב אבל בכל מקרה אני יבדוק את הנושא, ואיזה חנויות לדוגמא מוכרות ציוד לחשמלאים? הום סנטר\ACE - יהיה שם שרינק כזה? תודה! קח את המשקולת קנה צבע לצביעת מתכת בגוון המתאים לאיזור בו אתה דג - בגוון שדומה לגוון הקרקעית נעץ בתוך המשקולת חוט ברזל כדי למנוע מצבע לחדור לחור ולסתום אותו אחוז בקצה החוט ברזל טבול את המשקולת בפחית הצבע המתן מעט לטפטוף העודפים זרוק מעט חול על המשקולת המצופה צבע ותקבל משקולת בצבע החביב עליך מסווית בחול טיבעי תלה לייבוש
איפה אפשר לקנות צבע לצביעת מתכת? ותודה רבה! AMITAY - איפה אפשר להשיג את הספריים הללו? תודה לך! תודה רבה לכולכם על התגובות המהירות! 
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
צור לדעתי שרינק לא יתחבר ממש טוב אבל בכל מקרה אני יבדוק את הנושא, ואיזה חנויות לדוגמא מוכרות ציוד לחשמלאים? הום סנטר\ACE - יהיה שם שרינק כזה? תודה! קח את המשקולת קנה צבע לצביעת מתכת בגוון המתאים לאיזור בו אתה דג - בגוון שדומה לגוון הקרקעית נעץ בתוך המשקולת חוט ברזל כדי למנוע מצבע לחדור לחור ולסתום אותו אחוז בקצה החוט ברזל טבול את המשקולת בפחית הצבע המתן מעט לטפטוף העודפים זרוק מעט חול על המשקולת המצופה צבע ותקבל משקולת בצבע החביב עליך מסווית בחול טיבעי תלה לייבוש
איפה אפשר לקנות צבע לצביעת מתכת? ותודה רבה! AMITAY - איפה אפשר להשיג את הספריים הללו? תודה לך! תודה רבה לכולכם על התגובות המהירות!  את כל הצבעים ניתן להסיג בכל חנות לחומרי בניין
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
קח את המשקולת קנה צבע לצביעת מתכת בגוון המתאים לאיזור בו אתה דג - בגוון שדומה לגוון הקרקעית נעץ בתוך המשקולת חוט ברזל כדי למנוע מצבע לחדור לחור ולסתום אותו אחוז בקצה החוט ברזל טבול את המשקולת בפחית הצבע המתן מעט לטפטוף העודפים זרוק מעט חול על המשקולת המצופה צבע ותקבל משקולת בצבע החביב עליך מסווית בחול טיבעי תלה לייבוש
לא ידעתי שאתה כזה יצירתי 
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
איפה אפשר לקנות צבע לצביעת מתכת? ותודה רבה! AMITAY - איפה אפשר להשיג את הספריים הללו? תודה לך! תודה רבה לכולכם על התגובות המהירות!  כל חנות לחמרי בניין
|
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
מישה אבל תקנה כבר משקולות עם סביבל למעלה או לולאה שיתאימו לדייג קרפיונים ואותם תצבע 
|
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מישה אבל תקנה כבר משקולות עם סביבל למעלה או לולאה שיתאימו לדייג קרפיונים ואותם תצבע  תכננתי להכין לבד עם סביבל למעלה (שם כבל פלדה בתוך המשקולת למטה סוגר כדאי שלא יצא, כדי שלא יחזור למעלה יעני ומלמעלה אני מחבר סביבל או עושה לולאה עם הכבל ) יש גם המון מדריכים בפורום "עשה זאת בעצמך" , בתכלס חוסך המון כסף 
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
הקישור לא תקין , ותודה 
|
|
|
|
adamfished
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
חשבתי שדייגי קרפיונים דגים רק עם משקולות שמתכלות במים לאחר זמן מה, כדי לא לגרום אי נוחות לקרפיונים השוכנים באגם  מה שסקוויד אמר - נשמע הכי מוצלח.
|
|
|
|
amitay
|
אמיתי עבודות עץ חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
היי מישה את הספריי אפשר למצוא גם בחניות לחומרי בניין אבל יותר טוב בחנויות חלפים למכוניות יש בדרך כלל יותר מבחר לגבי החיבור למשקולת אפשר לשים וו כזה באורך ס"מ וחצי בערך אתה מבריג אותו בתוך החור ומחבר סוויול ללולאה זאת האופציה הזולה שאני מכיר בהצלחה
|
|
עריכה אחרונה: מרץ 05, 2013, 21:33:18 PM על ידי amitay
|
|
born to fish forced to work
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
היי מישה את הספריי אפשר למצוא גם בחניות לחומרי בניין אבל יותר טוב בחנויות חלפים למכוניות יש בדרך כלל יותר מבחר לגבי החיבור למשקולת אפשר לשים וו כזה באורך ס"מ וחצי בערך אתה מבריג אותו בתוך החור ומחבר סוויול ללולאה זאת האופציה הזולה שאני מכיר בהצלחה
ממליץ למרוח מעט דבק אפוקסי על הברגה לפני שמתחילים להבריג מה שיקבע היטב את הבורג בתוך המשקולת
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|