|
שלום לכול החברים .
במשך תקופה ארוכה שאני בדייג יש תמיד חילוקי דעות מתי הדג פותח את הפה הכי טוב בהתייחסותי לכיוון הרוחות עוצמת הרוחות . חלק אומרים צפונית חלק מערבית וכו .....
אני אשמח לשמוע את דעתכם והמלצותיכם בנושא כול אחד מהניסיון שלו . ?
סידס
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
דיון מרתק וחשוב מאוד...
קצת קצר כעת, אך יש לי הרבה מה לכתוב- ואכתוב כמובן...
|
-------------------------------
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
לדעתי התשובה עשויה להיות תלויה בשאלה כפולה: איזה דג מטרה מדובר ואיזה סגנון דיג מדובר...
מכל מקום, אם אני צריך לבחור, ברוח צפון מערבית היו לי את התפיסות היותר "טובות"- אז זו הרוח המועדפת אלי...
|
|
|
|
סער זאבי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
הבן שלי התחיל לדוג בגיל שנתיים וחודשיים
|
|
סידס לדעתי חייבים לשדרג את השאלה שלך . ״באיזה כיוון רוחות אשתי סותמת את הפה״ 
|
אם תקשיבו למנוסים מכם רק תרויחו וחשוב לא להרים ידיים הבומבה כבר תבוא על המקל...
|
|
|
|
סידס לדעתי חייבים לשדרג את השאלה שלך . ״באיזה כיוון רוחות אשתי סותמת את הפה״  אחלה תגובה 
|
|
|
|
|
באמת שאלה טובה שאנחנו דנים בא מפעם לפעם עם החברים  את התפיסות הכמותיות,ז"א תפיסה של הרבה דגים אנטיאסים בעיקר (לא בייבי)לקחתי ברוח דרומית עם גל של מטר ויותר.היו לי מספר ימים כאלה ב2006-2008/9.(למה זה לא חזר על עצמו?המציאות עגומה!!! >:(הרבה יותר קשה לאתר את הלהקות הגדולות) ברוח מזרחית מעל 10 קשר היו תפיסות דלות למאת דגי פיתיון (סקומברי והטרולוס שאכלו בכל מצב) בשנה האחרונה יוצא לי לדוג הרבה באזור חדרה עם "קובי התותח" לשעבר זיקוקים,ורוב התפיסות היו ברוח צפונית מערבית או דרומית קלה. המרכיב היותר חשוב בהקשר למתי הדג פותח את הפה זה כיוון הזרם. את זה למדתי מחברי הטוב נימר שיש לו ניסיון של שנים ויותר מסתמך על הזרמים ביציאות דייג שלו.
|
|
|
|
|
באמת שאלה טובה שאנחנו דנים בא מפעם לפעם עם החברים  את התפיסות הכמותיות,ז"א תפיסה של הרבה דגים אנטיאסים בעיקר (לא בייבי)לקחתי ברוח דרומית עם גל של מטר ויותר.היו לי מספר ימים כאלה ב2006-2008/9.(למה זה לא חזר על עצמו?המציאות עגומה!!! >:(הרבה יותר קשה לאתר את הלהקות הגדולות) ברוח מזרחית מעל 10 קשר היו תפיסות דלות למאת דגי פיתיון (סקומברי והטרולוס שאכלו בכל מצב) בשנה האחרונה יוצא לי לדוג הרבה באזור חדרה עם "קובי התותח" לשעבר זיקוקים,ורוב התפיסות היו ברוח צפונית מערבית או דרומית קלה. המרכיב היותר חשוב בהקשר למתי הדג פותח את הפה זה כיוון הזרם. את זה למדתי מחברי הטוב נימר שיש לו ניסיון של שנים ויותר מסתמך על הזרמים ביציאות דייג שלו. תודה על המידע. והמלצתו של נימר על כיון הזרם המועדף?
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
באמת שאלה טובה שאנחנו דנים בא מפעם לפעם עם החברים  את התפיסות הכמותיות,ז"א תפיסה של הרבה דגים אנטיאסים בעיקר (לא בייבי)לקחתי ברוח דרומית עם גל של מטר ויותר.היו לי מספר ימים כאלה ב2006-2008/9.(למה זה לא חזר על עצמו?המציאות עגומה!!! >:(הרבה יותר קשה לאתר את הלהקות הגדולות) ברוח מזרחית מעל 10 קשר היו תפיסות דלות למאת דגי פיתיון (סקומברי והטרולוס שאכלו בכל מצב) בשנה האחרונה יוצא לי לדוג הרבה באזור חדרה עם "קובי התותח" לשעבר זיקוקים,ורוב התפיסות היו ברוח צפונית מערבית או דרומית קלה. המרכיב היותר חשוב בהקשר למתי הדג פותח את הפה זה כיוון הזרם. את זה למדתי מחברי הטוב נימר שיש לו ניסיון של שנים ויותר מסתמך על הזרמים ביציאות דייג שלו. תודה רבה
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
באמת שאלה טובה שאנחנו דנים בא מפעם לפעם עם החברים  את התפיסות הכמותיות,ז"א תפיסה של הרבה דגים אנטיאסים בעיקר (לא בייבי)לקחתי ברוח דרומית עם גל של מטר ויותר.היו לי מספר ימים כאלה ב2006-2008/9.(למה זה לא חזר על עצמו?המציאות עגומה!!! >:(הרבה יותר קשה לאתר את הלהקות הגדולות) ברוח מזרחית מעל 10 קשר היו תפיסות דלות למאת דגי פיתיון (סקומברי והטרולוס שאכלו בכל מצב) בשנה האחרונה יוצא לי לדוג הרבה באזור חדרה עם "קובי התותח" לשעבר זיקוקים,ורוב התפיסות היו ברוח צפונית מערבית או דרומית קלה. המרכיב היותר חשוב בהקשר למתי הדג פותח את הפה זה כיוון הזרם. את זה למדתי מחברי הטוב נימר שיש לו ניסיון של שנים ויותר מסתמך על הזרמים ביציאות דייג שלו. תודה על המידע. והמלצתו של נימר על כיון הזרם המועדף? אכן מחזק את דברי נימר מה שחשוב וקובע יותר זה כיוון הזרם ולגבי איזה הכי טוב הכל תלוי איפה..יש כאלה נקודות שעובדות בזרם דרומי ואחרות ממש לא היינו באיזה תקלה עם נימר שעובדת אך ורק עם זרם דרומי ..אותה תקלה עם זרם מכיוון אחד כאילו מדבר !!
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
 |
|
|
באמת שאלה טובה שאנחנו דנים בא מפעם לפעם עם החברים  את התפיסות הכמותיות,ז"א תפיסה של הרבה דגים אנטיאסים בעיקר (לא בייבי)לקחתי ברוח דרומית עם גל של מטר ויותר.היו לי מספר ימים כאלה ב2006-2008/9.(למה זה לא חזר על עצמו?המציאות עגומה!!! >:(הרבה יותר קשה לאתר את הלהקות הגדולות) ברוח מזרחית מעל 10 קשר היו תפיסות דלות למאת דגי פיתיון (סקומברי והטרולוס שאכלו בכל מצב) בשנה האחרונה יוצא לי לדוג הרבה באזור חדרה עם "קובי התותח" לשעבר זיקוקים,ורוב התפיסות היו ברוח צפונית מערבית או דרומית קלה. המרכיב היותר חשוב בהקשר למתי הדג פותח את הפה זה כיוון הזרם. את זה למדתי מחברי הטוב נימר שיש לו ניסיון של שנים ויותר מסתמך על הזרמים ביציאות דייג שלו. תודה על המידע. והמלצתו של נימר על כיון הזרם המועדף? אכן מחזק את דברי נימר מה שחשוב וקובע יותר זה כיוון הזרם ולגבי איזה הכי טוב הכל תלוי איפה..יש כאלה נקודות שעובדות בזרם דרומי ואחרות ממש לא היינו באיזה תקלה עם נימר שעובדת אך ורק עם זרם דרומי ..אותה תקלה עם זרם מכיוון אחד כאילו מדבר !! זה הולך ונעשה מעניין ומקצועי יותר ויותר.... יתכן מאמון כי כל נקודה עובדת טוב יותר בזרם מסוים- אחר?! אם כן- האם יתכן שזה תלוי בתוואי הקרקע בכל מקום?!
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
 |
|
|
באמת שאלה טובה שאנחנו דנים בא מפעם לפעם עם החברים  את התפיסות הכמותיות,ז"א תפיסה של הרבה דגים אנטיאסים בעיקר (לא בייבי)לקחתי ברוח דרומית עם גל של מטר ויותר.היו לי מספר ימים כאלה ב2006-2008/9.(למה זה לא חזר על עצמו?המציאות עגומה!!! >:(הרבה יותר קשה לאתר את הלהקות הגדולות) ברוח מזרחית מעל 10 קשר היו תפיסות דלות למאת דגי פיתיון (סקומברי והטרולוס שאכלו בכל מצב) בשנה האחרונה יוצא לי לדוג הרבה באזור חדרה עם "קובי התותח" לשעבר זיקוקים,ורוב התפיסות היו ברוח צפונית מערבית או דרומית קלה. המרכיב היותר חשוב בהקשר למתי הדג פותח את הפה זה כיוון הזרם. את זה למדתי מחברי הטוב נימר שיש לו ניסיון של שנים ויותר מסתמך על הזרמים ביציאות דייג שלו. תודה על המידע. והמלצתו של נימר על כיון הזרם המועדף? אכן מחזק את דברי נימר מה שחשוב וקובע יותר זה כיוון הזרם ולגבי איזה הכי טוב הכל תלוי איפה..יש כאלה נקודות שעובדות בזרם דרומי ואחרות ממש לא היינו באיזה תקלה עם נימר שעובדת אך ורק עם זרם דרומי ..אותה תקלה עם זרם מכיוון אחד כאילו מדבר !! זה הולך ונעשה מעניין ומקצועי יותר ויותר.... יתכן מאמון כי כל נקודה עובדת טוב יותר בזרם מסוים- אחר?! אם כן- האם יתכן שזה תלוי בתוואי הקרקע בכל מקום?! לדעתי כן משנה אם מדובר בתקלה ומסביב חול או בוץ ..
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
 |
|
|
באמת שאלה טובה שאנחנו דנים בא מפעם לפעם עם החברים  את התפיסות הכמותיות,ז"א תפיסה של הרבה דגים אנטיאסים בעיקר (לא בייבי)לקחתי ברוח דרומית עם גל של מטר ויותר.היו לי מספר ימים כאלה ב2006-2008/9.(למה זה לא חזר על עצמו?המציאות עגומה!!! >:(הרבה יותר קשה לאתר את הלהקות הגדולות) ברוח מזרחית מעל 10 קשר היו תפיסות דלות למאת דגי פיתיון (סקומברי והטרולוס שאכלו בכל מצב) בשנה האחרונה יוצא לי לדוג הרבה באזור חדרה עם "קובי התותח" לשעבר זיקוקים,ורוב התפיסות היו ברוח צפונית מערבית או דרומית קלה. המרכיב היותר חשוב בהקשר למתי הדג פותח את הפה זה כיוון הזרם. את זה למדתי מחברי הטוב נימר שיש לו ניסיון של שנים ויותר מסתמך על הזרמים ביציאות דייג שלו. תודה על המידע. והמלצתו של נימר על כיון הזרם המועדף? אכן מחזק את דברי נימר מה שחשוב וקובע יותר זה כיוון הזרם ולגבי איזה הכי טוב הכל תלוי איפה..יש כאלה נקודות שעובדות בזרם דרומי ואחרות ממש לא היינו באיזה תקלה עם נימר שעובדת אך ורק עם זרם דרומי ..אותה תקלה עם זרם מכיוון אחד כאילו מדבר !! זה הולך ונעשה מעניין ומקצועי יותר ויותר.... יתכן מאמון כי כל נקודה עובדת טוב יותר בזרם מסוים- אחר?! אם כן- האם יתכן שזה תלוי בתוואי הקרקע בכל מקום?! לדעתי כן משנה אם מדובר בתקלה ומסביב חול או בוץ .. או שמא זה משנה אם יש "מדרגה"- משטח סלע עם נפילה של 1מ' ומעלה.... שאז אם הזרם מגיע מהקטע העמוק יותר את הקיר- אין תקיפות, אם הזרם מהסלע לכיוון "הנפילה"- יש תקיפות, ואני מכוון כמובן למצב בו זורקים את הפתיון בקטע של הנפילה.
|
|
|
|
ilan62
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
שאלה מאוד מעניינת ותשובות מאוד מעניינות
|
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אין לי מה לתרום לנושא אבל הדיון חשוב ופותח אופקים. הזרם אולי חשוב יותר מהרוח כפי שחלק טען כי הדג בקרקעית פחות מרגיש את הרוח ויותר את הזרם... 
|
בלי להתחיל מדגים קטנים קשה להעריך באמת דגים גדולים
|
|
|
ינון לשם
|
תן לו לקחת חוט.... חבר פורום
מנותקגיל:
49
|
|
דיון מאוד מעניין שמלמד אותי כדייג חוף הרבה דברים חשובים תודה חברים 
|
לפעמים החיים מורידים אותי על הברכיים אין שומר את השער, אין סימן משמיים. אני רואה אנשים שחיים חלומות ותקוות אנשים שחיים רק תככים ומזימות. יש ששואלים שאלות ואין תשובות יש כאלה מלאים רק טענות ודרישות.
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|