פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   CAP&CO מכים שנית הפעם בלי ה CAP :)....שיא חדש !!! |
עמודים: 1 [2] 3
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
דו"ח דיג: CAP&CO מכים שנית הפעם בלי ה CAP :)....שיא חדש !!! (נקרא 5407 פעמים) |
הדפסה |
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
 |
|
|
אין ספק שהמקום מביא תוצאות אבל לדיג מהחוף זה מתכון לאסון בדומה למה שקרה לארקדי...  לגבי החוט הראשי, יש 2 אפשרויות עיקריות. 1. החוט הראשי עובר דרך מחבר או סוויבל שאליו מחוברת המשקולת, לאחריו סטופר או סוויבל ואז הריג. בצורה הזו, ניתן למשוך את הריג ללא התנגדות מהמשקולת ורק מתיחה של החוט (על כול האורך שלו עד הרולר) תביא לנעיצה בפה של הדג. בנוסף,מתאפשר מצב שבו החוט רץ דרך המשקולת או הסוויבל ויש מצב שהדג מתרחק מהמשקולת ולא בצורה ישרה. 2. החוט הראשי מחובר לריג ובנקודת החיבור מחוברת גם המשקולת. בצורה הזו כול משיכה של הריג על ידי הדג נתקלת בהתנגדות של המשקולת ולאחר מכן המשקולת נגררת אחרי הדג לכול מקום שהוא זז... צורה 3 דומה מאד לאופציה מספר 1 אבל בשימוש עם לד קור או במערך עם שוק לידר, החוט הראשי יכול לרוץ דרך המשקולת רק עד נקודת החיבור ואז קורה הוק סט טבעי בגלל העצירה הפתאומית. להערכתי, זו הצורה שאתם עובדים בה... אני לא מאמין שיש קרפיונים בכנרת ששוקלים יותר מ-20 קילו. אני יודע  אני פשוט מזהיר אותך ממצב שבו תגיע אליהם מהר מדי ואז כבר אין לאן לעלות...  אני עובד בצורה כזאת: חוט ראשי אחריו שוק לידר ואז סיכה מהירה שאליה מחובר הלד קור עליו יש סייפטי ריג ומתחת סיכה מהירה שאליה מחברים את הריג עצמו לפעמי גם עובד עם אינליין. צור אני יודע פעמים אני מעצבן אותך אבל זה כל הכייף שלי  ותודה !
|
|
|
|
|
|
-------------------------------
אם תרצו אין זו אגדג 
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
 |
|
|
אין ספק שהמקום מביא תוצאות אבל לדיג מהחוף זה מתכון לאסון בדומה למה שקרה לארקדי...  לגבי החוט הראשי, יש 2 אפשרויות עיקריות. 1. החוט הראשי עובר דרך מחבר או סוויבל שאליו מחוברת המשקולת, לאחריו סטופר או סוויבל ואז הריג. בצורה הזו, ניתן למשוך את הריג ללא התנגדות מהמשקולת ורק מתיחה של החוט (על כול האורך שלו עד הרולר) תביא לנעיצה בפה של הדג. בנוסף,מתאפשר מצב שבו החוט רץ דרך המשקולת או הסוויבל ויש מצב שהדג מתרחק מהמשקולת ולא בצורה ישרה. 2. החוט הראשי מחובר לריג ובנקודת החיבור מחוברת גם המשקולת. בצורה הזו כול משיכה של הריג על ידי הדג נתקלת בהתנגדות של המשקולת ולאחר מכן המשקולת נגררת אחרי הדג לכול מקום שהוא זז... צורה 3 דומה מאד לאופציה מספר 1 אבל בשימוש עם לד קור או במערך עם שוק לידר, החוט הראשי יכול לרוץ דרך המשקולת רק עד נקודת החיבור ואז קורה הוק סט טבעי בגלל העצירה הפתאומית. להערכתי, זו הצורה שאתם עובדים בה... אני לא מאמין שיש קרפיונים בכנרת ששוקלים יותר מ-20 קילו. אני יודע  אני פשוט מזהיר אותך ממצב שבו תגיע אליהם מהר מדי ואז כבר אין לאן לעלות...  אני עובד בצורה כזאת: חוט ראשי אחריו שוק לידר ואז סיכה מהירה שאליה מחובר הלד קור עליו יש סייפטי ריג ומתחת סיכה מהירה שאליה מחברים את הריג עצמו לפעמי גם עובד עם אינליין. צור אני יודע פעמים אני מעצבן אותך אבל זה כל הכייף שלי ותודה ! כורדי אני שמח שלפעמים אתה נהנה רק תיזהר לא להגיע למצב שאני יתחיל להנות ואתה תתחיל להיות הכיף שלי אני מזכיר לך הקיץ בפתח 
|
|
עריכה אחרונה: מרץ 03, 2013, 19:16:18 PM על ידי צור.
|
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
צור אני יודע פעמים אני מעצבן אותך אבל זה כל הכייף שלי ותודה כורדי אני שמח שלפעמים אתה נהנה רק תיזהר לא להגיע למצב שאני יתחיל להנות ואתה תתחיל להיות הכיף שלי אני מזכיר לך הקיץ בפתח 
|
|
|
|
amitay
|
אמיתי עבודות עץ חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
כל הכבוד על ההשקעה שם בין השיחים אתה ההוכחה לכך שההתמדה והנחישות משתלמת מאברוק על שבירת השיא ו t39על זה נאמר boomshakalaka
|
born to fish forced to work
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
אביב.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
|
|
כורדי סוף סוף נפל לי האסימון למה אתה תופס כאלה מפלצות, הרי כל הקהילה של הקרפיונים יודעת שמי שנתפס אצלך גם מקבל טיפול, גם יחס חם, אוכל ואפילו פירסינג בחינם, ועוד חוזר למים יותר בריא ממה שהוא יצא, הרי אתה כורדי אז הסיכוי שזה הכישורים שלך מאוד נמוך.
יאלהה בהצלחה פעם הבאה ואני מקווה שנשאר עוד כמה קרפיונים בכנרת שישברו לך את השיא.
|
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
כורדי סוף סוף נפל לי האסימון למה אתה תופס כאלה מפלצות, הרי כל הקהילה של הקרפיונים יודעת שמי שנתפס אצלך גם מקבל טיפול, גם יחס חם, אוכל ואפילו פירסינג בחינם, ועוד חוזר למים יותר בריא ממה שהוא יצא, הרי אתה כורדי אז הסיכוי שזה הכישורים שלך מאוד נמוך.
יאלהה בהצלחה פעם הבאה ואני מקווה שנשאר עוד כמה קרפיונים בכנרת שישברו לך את השיא.
אביב חבל שאתה מזלזל  ותודה בכל זאת !
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
|
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
רפול תודה!! 
|
|
|
|
אביב.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
|
|
אביב חבל שאתה מזלזל  ותודה בכל זאת ! מה אתה מסתלבט הכל בצחוק יכורדי, אף אחד לא מזלזל בך אל תדאג 
|
|
|
|
|
jacob72
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אדיר ,השארת אותי ללא מילים, מקצוענים ,שמבינים את החיים במתוקים ,ונותנים את הכבוד לטבע .
כל הכבוד לכם
|
|
|
|
|
איתמר התחלת לשלוף את התותחים הכבדים  כל הכבוד על ההשקעה בעסק הזהשל הקרפיונים הדוח, ללקק את האצבעות  כל הכבוד לך , מגיע לך ותשמע לי טוב טוב עד הקייץ אתה נותן פה דוח עם עלייה משמעותית במשקל 
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
קודם כל יופי של דוח ושיא חדש תמיד טוב  יופי של מפלצת 
|
|
|
|
רון דדון
|
Gone fishin... חבר. ISF. חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
 פשוט מדהים!!! כל פעם מחדש אני נהנה מהפירוט הבלתי פוסק, העברת החוויה במלואה והתמונות שנותנות תחושה של אגם ודגים באמצע אירופה. 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: 1 [2] 3
|