פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   דוח מתוק מלוח |
עמודים: 1 [2]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
דו"ח דיג: דוח מתוק מלוח (נקרא 3204 פעמים) |
הדפסה |
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
זו לא חפירה, זו תפירה  תפירה מהמתוק למלוח ובחזרה והתוצאות- תענוג  אני מנסה לחשוב על טורף מים מתוקים שיכול להסתובב שם אבל לא עולה בדעתי...  בטח לא אחד עם שיניים... יש שם ביניות? דגי בריכות אולי, כמו מוסרים,מוסר אדום,באסים,ברמונדי?
|
-------------------------------
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יפה לך דימה ,עכשיו אני מבין לאן נעלמת ,לנעמן וירדת לדוג מהחוף יופי של דגים כן דניסים לא חסר ,אבל היה מסריח רוב השבוע בנעמן יש הרבה מקומות מעניינים,דבר אולי ניסע יחד איזה יום זה קרוב יותר מהכנרת לפחות.
|
|
|
|
טושקאן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
33
0523464056
|
|
זו לא חפירה, זו תפירה  תפירה מהמתוק למלוח ובחזרה והתוצאות- תענוג  אני מנסה לחשוב על טורף מים מתוקים שיכול להסתובב שם אבל לא עולה בדעתי...  בטח לא אחד עם שיניים... יש שם ביניות? דגי בריכות אולי, כמו מוסרים,מוסר אדום,באסים,ברמונדי? כול הקטע שזה היה דג אם שיניים ולפי דעתי זה לא דג ברכות אלה דג אקווריום כמו ראש נחש או משהו דומה ופשוט הפך לגדול מידי והבאלים שחררו אותו לנחל או שגם מגדלים שם דגי נוי אני לא יודע בדיוק
|
שמור על החיים במים והמים יחזיקו בדגים
|
|
|
טושקאן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
33
0523464056
|
|
יפה לך דימה ,עכשיו אני מבין לאן נעלמת ,לנעמן וירדת לדוג מהחוף יופי של דגים כן דניסים לא חסר ,אבל היה מסריח רוב השבוע בנעמן יש הרבה מקומות מעניינים,דבר אולי ניסע יחד איזה יום זה קרוב יותר מהכנרת לפחות.
למה ניסע בכיף 
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
זו לא חפירה, זו תפירה  תפירה מהמתוק למלוח ובחזרה והתוצאות- תענוג  אני מנסה לחשוב על טורף מים מתוקים שיכול להסתובב שם אבל לא עולה בדעתי...  בטח לא אחד עם שיניים... יש שם ביניות? דגי בריכות אולי, כמו מוסרים,מוסר אדום,באסים,ברמונדי? כול הקטע שזה היה דג אם שיניים ולפי דעתי זה לא דג ברכות אלה דג אקווריום כמו ראש נחש או משהו דומה ופשוט הפך לגדול מידי והבאלים שחררו אותו לנחל או שגם מגדלים שם דגי נוי אני לא יודע בדיוק זה לא בלתי אפשרי שמישהו שחרר שם דג אקווריום... כבר היו דברים מעולם... 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
ג'ק ספארו
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יופי של דייג יופי של דגים בהצלחה
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
מרתון יפה דימה אתה מגלה יכולות מגוונות, גם מתוקים גם מלוחים, התוצאות יפות 
|
|
|
|
טושקאן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
33
0523464056
|
|
מרתון יפה דימה אתה מגלה יכולות מגוונות, גם מתוקים גם מלוחים, התוצאות יפות  תודה 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|