shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
איזה יופי של תפיסת אינטיאס שמן על סקומברי שמן  אתה נשמע מותש לגמרי במאבק הזה . כיף לקרוא ולראות
|
-------------------------------
|
|
|
|
יפה לכם אינטיאס שמן,הסבלנות השתלמה לכם צריך חיזוק שרירי גב ,נשמעת סובל בסרטון. יופי של סרטון ויופי של דג. גיא איך בנוי הריג על חי שהשתמשת, סביבל, חוט ,קרס ? תודה ובהצלחה בבאות
ריג פשוט. סביוול משולש 200LB קרס סרקיל מספר 9 החוט הראשי מחובר בחלק העליון של הסביוול. מההסביוול הצדדי יוצא לידר פלורו קרבון 56 ליברוט.(כ1.5מ) בחלק התחתון מחוברת משקולת 460ג ישירות לטבעת של המשקולת
|
|
|
|
|
אין מילים...! ככל שהטכנולוגיה מתפתחת על מצלמות וכו' ככה אנשים שלא היו שם יכולים להתקרב יותר לחוויה הזאת. דג מדהים! עם איזה חוט עבדת שהצלחת ללכת איתו ראש בראש כל הדרך בלי קלאץ' פתוח בכלל? מזכיר קצת דייגי הטונות  56LB של YGK חוט חזק מאוד.
|
|
|
|
|
דג יפה אחלה קטר .
הסרטון עם האנחות גדול ממש כמו סרט סססס .
מברוק !!
הרבה יותר טוב מסרט סססס!!! כאן זה הדבר האמיתי 
|
|
|
|
|
איזה יופי של תפיסת אינטיאס שמן על סקומברי שמן  אתה נשמע מותש לגמרי במאבק הזה . כיף לקרוא ולראות האמת שכן. אני לא עושה הרבה ספורט ביום יום כך שפיזית היה לי קשה אבל חיכיתי כלכך הרבה זמן לנעילה של סוס כזה על הJM POWER SPELL 200G שיתפוצץ העולם....את הדג הזה אני לוקח הביתה!! יום אחרי וכולי תפוס כאילו הייתי במכון כושר בפעם הראשונה.
|
|
|
|
yoni
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
גיא יופי של סרטון, אין כמו לראות את אכילה/נעילה בלייב, סחטיין עליך באמת תענוג לראות ועוד צילום משתי זוויות  תמשיך להנות  אין על סקומברי וטרולוס לחי... יוני 
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
איזה פייט קיבלת כל הכבוד שנצחת בסוף למרות ששומעים שהאנטיאס מוציא לך את המיץ  ויאלה נדבר ברצינות אתה צריך דחוף עוד נעילות כאלה כדי לחזור לכושר אל תשכח שעוד מעט העונה בצפון צריכים להיות מוכנים  בהצלחה בבאות  הוא פשוט לקח לי את המילים מהפה  סחתין גיא ...כאלה משקלים לא רואים בתקופה זו  בהצלחה בבאות
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
איזה פייט קיבלת כל הכבוד שנצחת בסוף למרות ששומעים שהאנטיאס מוציא לך את המיץ  ויאלה נדבר ברצינות אתה צריך דחוף עוד נעילות כאלה כדי לחזור לכושר אל תשכח שעוד מעט העונה בצפון צריכים להיות מוכנים  בהצלחה בבאות  הוא פשוט לקח לי את המילים מהפה  סחתין גיא ...כאלה משקלים לא רואים בתקופה זו  בהצלחה בבאות אני רוצה שבשבוע הבא נארגן שידור חוזר שגם אתה ונימר תחזרו לכושר  צילומים עלי!
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
איזה פייט קיבלת כל הכבוד שנצחת בסוף למרות ששומעים שהאנטיאס מוציא לך את המיץ  ויאלה נדבר ברצינות אתה צריך דחוף עוד נעילות כאלה כדי לחזור לכושר אל תשכח שעוד מעט העונה בצפון צריכים להיות מוכנים  בהצלחה בבאות  הוא פשוט לקח לי את המילים מהפה  סחתין גיא ...כאלה משקלים לא רואים בתקופה זו  בהצלחה בבאות אני רוצה שבשבוע הבא נארגן שידור חוזר שגם אתה ונימר תחזרו לכושר  צילומים עלי! צריך להתחיל עם ריצות בוקר קלות ואז לאימונים היותר קשים..אל תשכח שאנו כבר  בכיף איש . 
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
יהושוע{שוקי}פרג
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
שיא אישי? עוד לא שברתי אותו!
|
|
יפה לכם אינטיאס שמן,הסבלנות השתלמה לכם צריך חיזוק שרירי גב ,נשמעת סובל בסרטון. יופי של סרטון ויופי של דג. גיא איך בנוי הריג על חי שהשתמשת, סביבל, חוט ,קרס ? תודה ובהצלחה בבאות
גם אני שואל את מה שהוא שאל 
|
"למדתי בצבא את יופי החיים את טעמם של המים, שאין להם תחליף ואת כל הפלאים שיכול אדם לעשות אם רק ירצה בכך" 
|
|
מחובר ]
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
דוח פצצה יופי של סרטונים!! ותפיסה מרשימה כל הכבוד!! לפי הגניחות שלך היה קשה 
|
|
|
|
shay 38
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
|
|
|
|
|
 היה ממש חוויה היום הזה שיחזרו בקרוב עוד ימים כאלו  ממש תענוג לראות אותך סובל מדברים כאלו  בקיצור חוויה שתחזור על עצמה עוד רבות שבת שלום
|
קובי
|
|
|
dayagos
|
חבר פורום
מנותקגיל:
38
|
|
הסרטונים האלו עושים חשק לנסות סוג דייג זה- דייג מסירה חלום שבטוח יתגשם מאוד נהנתי לקרוא וכמובן לצפות בסרטונים שמעבירים את עוצמת החוויה אין ספק שאתם צוות 
|
הג'יגים האלו קורצים לכם? דברו איתי ולא תתאכזבו 0528000694
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|