בית דף הבית
עזרה עזרה
ברוך הבא, אורח. בבקשה התחבר או הירשם.

חיפוש:     חיפוש מתקדם
*
+  פורום הדיג הספורטיבי בישראל
|-+  דוחות דיג
| |-+  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
| | |-+  CAP&CO מתאחדים לאחר הרבה זמן לסשן קרפיונים ושוב נותנים בראש!
עמודים: [1] 2 למטה
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
דו"ח דיג: CAP&CO מתאחדים לאחר הרבה זמן לסשן קרפיונים ושוב נותנים בראש!  (נקרא 3908 פעמים) הדפסה
itamar26

מנהל פורום
חבר פורום

מנותק מנותק

תאריך הדו"חמיקום סוג מצב היםעומק משוערסגנון הדייג:
21/2/2013כנרת - מערב מים מתוקיםרגוע ונמוך0 - 10 מטרדיג במתוקים - פתיונות

תפיסות דגים
שעת תפיסהפיתיוןסוג הדגכמותמשקל כולל בק"ג
03:00פתיון צמחי אחר - טייגר נאטס+ בווילס טוטי פרוטיקרפיון בר (סאזאן)2 קרוב ל 16 קילו

הדו"ח:
טוב חברים אז כמו שרובכם ניחשתם הטיזר של גיאצ'וק הוא עלי.
אז יום שני קפטן ניקו מתקשר אלי ומציע הצעה שאני לא יכול לסרב לה איחוד CAP&CO  הלא הם קפטן ניקו אנוכי (במובדיר) וארקדי.
המון זמן לא יצאנו לדייג ביחד רק שלושתנו כל אחד והעיסוקים שלו ולכן המון זמן לא ראיתם דוח משותף של כולנו, אבל הנה שוב אנחנו נפגשים לסשן דייג, אז קובעים שיום חמישי ארקדי יגיע לחוף וניקו יבוא לאסוף אותי אחרי העבודה, טוב אז ארגונים אחרונים ביום חמישי הפעם הגעתי בלי הרוד פוד שלי ואוהל וכל זה כי ניקו הביא לקחתי רק 2 מקלות 2 רולרים בגדים ואת התיק הגדול עם הריגים וכל המסביב, אז חמישי מגיע אני חוזר מהעבודה ניקו וארקדי כבר בחוף פרקו את הרכבים שלהם, וקפיטן יצא לעברי אסף אותי העמסנו את הציוד ויצאנו לכיוון החוף, כמובן מגיעים פורקים מתחילים להקים את המחנה בינתיים קפיטן ניקו הגיע חולה לדייג ולא הרגיש טוב ולכן קיבל פטור והלך לשים את הראש בצד, אני וארקדי בינתיים מקימים את המחנה אוהל שולחנות כיסאות מנורות וכל מה שצריך.
מסיימים בסביבות השעה 20:30 ומתיישבים להכין משהו לאכול אוכלים שותים תה ואז אדון קפיטן מתעורר בשעה 21:30 שותה גם הוא תה עם לימון אוכל משהו ויאללה מתחילים בהכנת התערובת.
הפעם לא עושים כדורים ומכינים תערובת גסה שכוללת בווילס מכמה סוגים טייגר נאטס בכמה גדלים, זרעים של גראס, פלטס כמה סוגים בקיצור חגיגה לדגים וריח חזק באוויר.
טוב תחילה מחליטים להכניס רק 2 מקלות שלי בלילה הראשון ללא תוצאות הולכים לישון מוקדם, קמים בבוקר אני קמתי בסביבות 06:40 הם היו כבר ערים, קמים לבוקר עם רוחות חזקות כינרת גבוהה וגלים מאוד קשה לעבוד אז מחליטים לחכות עד שיירגע אבל הדבר לא קורה להפך רק מתחזק,מה לעשות צריך להמשיך להמתין למרות שאנחנו עם סירה רצינית ומנוע,הרוח נרגעה בערך ב 13:00 בצהריים.
ואז מתחילים עבודה הפעם ניקו מצרף 2 מקלות שלו
הפעם במקום פופ אפ החלפתי את הריגים ושמתי אחד עם זוג טייגר אמינו דבש ואחד בווילס טוטי פרוטי 26MM של ריצ'וורד (מעולים ממש).
ממש כמו שקפיטן שם.
ויללה מוציאים הפעם 2 חכות יחד, בפעם הראשונה לקחנו חכה חכה עם הסירה מורידים וחוזרים בייחד עם החכה לחוף.
הפעם החכות נשארות בחוף ומוצאים שתיים שתיים, חשוב לציין עבדנו ללא מרקר מפני שקפטן טען שלא צריך והשיטה הייתה פידור ממוקד מורידים את הריג למים 2-3 חופנים של התערובת גסה וזהו פה נגמר הסיפור.
טוב מגיעים לחוף אוכלים צהריים מרק נהדר עם בשר ותפוחי אדמה שארקדי הכין יאמי יאם!
ארקדי החליט ששווה לזרוק 2 מקלות ממש בקו השיחים אז הוא לקח לצד רוד פוד אחד שם אותו במקום שנוצרה בריכה כזאת מוקפת שיחים העומק שם 1.5 מטר שזה מפתיע בסך הכל 10 מטר מהחוף, בכל מקרה מפדר שם מוריד שתי מקלות והולך, כל היום עובר ללא תנועה שעה 00:30 בלילה ארקדי ישן ואני וניקו יושבים בחוץ פתאום אצל ארקדי ביפפ בייפפ ביפפפ צריך לרוץ מהר כי הקלאצ' סגור עד הסוף בכדי שלא יברח לשיחים, אבל לצערי לא עזר הדג עבר בשלושה שיחים וברח, מניחים את המקל וחוזרים לכיסאות, מעשנים סיגריה ויאללה גם לישון.
בשעה 01:30 קפיטן מתעורר זה משהו מיוחד הוא מרגיש שדג צריך להגיע הוא לא מצליח להרדם!...זאת לא פעם ראשונה שזה ככה,פותח את השק שינה ושוכב בינתיים אני וארקדי ישנים גמורים.
קפיטן קם עומד מול האוהל התעוררתי בחצי עין ראיתי אותו עומד אמרתי לעצמי בראש מה יש לו זה עכשיו.
טוב נרדמתי שוב בשעה 03:00 במקל הימיני שלי ביפ ניקו קורא לי איתמר, שוב ביפ שוב איתמר מנסה להעיר אותי אני לא קם אופסס....שוב ביפפפ ניקו מרים נותן הוקסט כמה גלגולים וצעקה איתמרררר, או עכשיו שמעתי אותך, קם במהירות עולה על סרבל לוקח את המקל ועולים לסירה אני מגלגל ניקו חותר עוברים את קו השיחים ומפעילים מנוע לכיוון הדג ואני אוסף חוט עד שמגיעים 15 מטר מהדג עוצרים מנוע ואני מתחיל לעבוד ווואללה הדג נותן מלחמה של החיים שלו ממשיך להילחם אני מעלה אותו הוא דופק לי ריצה למטה וזה היה מחזה מדהים מהסירה להוציא דג זו פשוט חוויה הקצה של המקל שלי נכנס למים והדג מסובב אותנו עם הסירה ונכנס מתחתיה וניקו מתמרן עם המשוטים בכדי לאזן, ואז אני מצליח להעלות אותו הוא מסתובב במעגלים למעלה רואים כבר את הדג והוא רואה אותי ומבין שאין לו מה לעשות ניקו מוציא את הרשת מנסה להכניס הופ ריצה אחרונה ושוב אני מושך אותו לרשת והוא בפנים יאללה מהר לחוף מקל על הרוד פוד דג על המזרן שחרור מהיר של הקרס תמונה שקילה שקובעת 12.750 קילו, דג יפיפה זריז מכניס לשק בכדי להתצטלם בבוקר ויאללה להכניס מקל שוב, מכניסים ואני חותך לישון בחזרה אבל לפני שאני הולך לישון הקטע המצחיק של הסשן ארקדי קורא לי לבוא לאוהל מבקש עזרה אני מגיע אני רואה שהוא נתקע בתוך המומיה ולא מצליח לצאת אני נקרע מצחוק וכמובן ניגש לעזור לו ולאחר מכן לישון.
 בשעה 08:45 בבוקר ריצה אצלי במקל השני על הבווילס טוטי פרוטי שוב ניקו זה שמגיע ראשון הוק סט ואני לוקח את המקל ויאללה לסירה הפעם יש סיבוך בחוטים משחררים זריז ועוברים את קו השיחים הדג כבר שם קרפיון קטן לא נשקל אבל משהו כמו 2 קילו אולי קצת יותר (האמת בתמונות נראה יותר קטן משום מה)
שוב תמונה זריזה ולשק, מחדשים את כל המקלות בערך ב 09:20 של יום שבת ומחכים בינתיים אישתו של ניקו הגיעה שוב עם הילדים ארקדי התעורר ויאללה מוציא את הדגים מהמים בכדי לעשות תמונות מצלמים ומשחררים.

והנה פה הסתיימה לה עוד יציאה מוצלחת אפשר להגיד של CAP&CO איחוד מוצלח לאחר כמעט יותר משנה שלא דגנו יחד בצורה כזו.
מתקפלים לבית אני וניקו עוצרים בדרך מפרקים כל אחד שתי נקניקיות בלחמנייה, אני לעזור לניקו לפרוק הכל אצלו ישבנו דיברנו אכלנו מוסקה (תודה לאינה)  ואז רק בשעה 21:30 אינה אשתו הקפיצה אותי לבית עייף אח מרוצה.

חלק מהפידור:

אופן הכנת התערובת:

התוצאה הוספית:

הדגים :

השחרור:

<a href="http://www.youtube.com/embed/OsVFhTr1Wto" target="_blank">http://www.youtube.com/embed/OsVFhTr1Wto</a>

ולסיום מנקים את השטח:

עד הפעם הבאה CAP&CO:

עריכה אחרונה: פברואר 24, 2013, 12:04:55 PM על ידי ithamar21
 IP: [ מחובר ]
andreypa

אנדרי פרלוב
חבר_ISF
חבר פורום
*

מנותק מנותק

תמיד זמין 053-6064261

דוח מדהים איתמר  אתה בסדר
אחלה יציאה הייתה לכם  אתה בסדר
וכבוד על הדג כמעט 13 קילו.
מי הביא את כל הפידור ניקו? אתם שפכתם שמה כמעט 700 שקל ומעלה ביציאה אחת לפידור
לפי חישוב גס שלי  מזועזע מזועזע  אני חייב להודות שזה מוגזם לפי דעתי פידור ב100-150 ש"ח ליציאה זה המקסימום שאני לרוב מוכן להשקיע 
-------------------------------
itamar26

מנהל פורום
חבר פורום

מנותק מנותק

לפי חישוב גס שלי  מזועזע מזועזע  אני חייב להודות שזה מוגזם לפי דעתי פידור ב100-150 ש"ח ליציאה זה המקסימום שאני לרוב מוכן להשקיע 

תודה, וממש לא מוגזם, ראשית כל כל הבווילס והפלטס זה השאירו לנו החברה שבאו מחו"ל לדוג בכינרת לפני שנה.
וכל הטייגר והאלה קנינו בייחד אצל בכר יש לניקו הנחות שם משהו כזה.
בכל מקרה זה לא 700 שקל ולא השתמשנו אפילו ברבע מכל הכמות הזאת, הדלי שראית שם זה הדלי היחיד שהכנו ובו השתמשנו כל הדייג, להפך זה חוסך כסף בשיטה הזאת של פידור ממוקד.
andreypa

אנדרי פרלוב
חבר_ISF
חבר פורום
*

מנותק מנותק

תמיד זמין 053-6064261

תודה, וממש לא מוגזם, ראשית כל כל הבווילס והפלטס זה השאירו לנו החברה שבאו מחו"ל לדוג בכינרת לפני שנה.
בכל מקרה זה לא 700 שקל ולא השתמשנו אפילו ברבע מכל הכמות הזאת, הדלי שראית שם זה הדלי היחיד שהכנו ובו השתמשנו כל הדייג, להפך זה חוסך כסף בשיטה הזאת של פידור ממוקד.

כל קופבאת טייגר נאט כזאת עולה סביב ה145 ש"ח בערך אני רואה שמה 4 קופסאות.כל קופסא של זרעי קנאנביס עולה 30 ש"ח גם אם הנחה זה יוצא יקר מידי לטעמי רק לצורכי פידור.
את הבוילים קיבלתם חינם אבל במידה והייתם קונים כל שקית בין 40-100 ש"ח תלוי בחברה.
הדיפים שהוספתם זה עולים סביב 85 ש"ח לאחד.
אני לא אומר שזה לא אחלה תערובת שבעולם  מתבייש
אבל מבחינתי שק של תערובות השרייה לעופות ב75 ש"ח שמספיק לשתי יציאות דייג( אם משתמשים בהרבה אני לרוב גומר רבע שק ביציאת דייג ) לזה להוסיף קצת תערובות יבשה של פירורים וקמח תירס ליצירת ענן במיים בנקודת הורדת הריג יותר ממספיק.
itamar26

מנהל פורום
חבר פורום

מנותק מנותק

כל קופבאת טייגר נאט כזאת עולה סביב ה145 ש"ח בערך אני רואה שמה 4 קופסאות.כל קופסא של זרעי קנאנביס עולה 30 ש"ח גם אם הנחה זה יוצא יקר מידי לטעמי רק לצורכי פידור.
את הבוילים קיבלתם חינם אבל במידה והייתם קונים כל שקית בין 40-100 ש"ח תלוי בחברה.
הדיפים שהוספתם זה עולים סביב 85 ש"ח לאחד.
אני לא אומר שזה לא אחלה תערובת שבעולם  מתבייש
אבל מבחינתי שק של תערובות השרייה לעופות ב75 ש"ח שמספיק לשתי יציאות דייג( אם משתמשים בהרבה אני לרוב גומר רבע שק ביציאת דייג ) לזה להוסיף קצת תערובות יבשה של פירורים וקמח תירס ליצירת ענן במיים בנקודת הורדת הריג יותר ממספיק.

קופסה של טייגר עולה 40 שקל איזה 145 איך הגעת לזה?? זה 750 ליטר לא 2 ליטר.
בכל מקרה הבווילס הם גם לשימוש כפיתיון והפלטס גם משמשים כפיתיון זה ממש לא בזבוז במיוחד שזה מתחלק בשלושה אנשים זה יוצא 200 שקל לבנאדם בלחץ!!!
gaichuk

יעד מצומצם
חבר פורום
*

מנותק מנותק

יש אכילות ???

דוח עשיר ומהנה כרגיל  אתה בסדר
באמת עבר הרבה זמן מאז האיחוד האחרון שלכם... חם

חישוב העלויות לפידור שעשיתי לא הגיע לסכומים מטורפים אם מחשבים למספר המקלותXמספר האנשיםXמספר הימים שדגתם.
מה שלא ברור לי זה הערבוב של הדיפים.
ביומן הדיג שלכם אתם רושמים עכשיו שתפסתם קרפיון של 13 קילו על תערובת שכללה 10 מרכיבים שונים שזה לא בעייתי כשמדובר על רכיבים ניטראליים כמו טייגר נאטס,תירסים,בויילי לחיי מדף ארוכים וכו' אבל כשאתה מכניס 2 דיפים חזקים כול כך כמו אנשובי&סרדין וגם רובין רד, איך אתה יכול לייחס את התפיסה למשהו??
עם שני דיפים כאלו חזקים הייתי מפצל את הפידור לשני דליים ודואג גם להפריד בחכות.
זאת אומרת שבדלי אחד יש דיפ מסוים והוא משמש לפידור אותן החכות בצד ימין לדוגמה ואילו הדלי השני עם הדיפ השני שמשמש לפידור החכות בצד השני...

אבל מה כול זה משנה?
יצא דג יפיפה? יצא!
קיבל בוק? קיבל...
שוחרר בסרטון מדוגם? שוחרר.
אז מה חסר? לצאת שוב פעם  הגזעי
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
Misha Ravich

דיג קרפיונים ♥
חבר פורום
*

מנותק מנותק

כורדי כמו שכבר אמרתי לך בפייס אני גם חושב כמו אנדרייי חחח זה מוגזם הפידור הזה..
אם לא היו לניקו הנחות+ לא היו משאירים לכם דברים החברה מחו"ל אז זה היה יוצא קרוב ל1000 שקל כל מה שיש לכם בשולחן שם... לשפוך דיפים שכל אחד עולה 85 שקל למטרת פידור זה באמת מוגזם, שוב לדעתי בלבד ..

לנושא, כל הכבוד לכם על היציאה הזאת רואים שנהנתם, כל הכבוד על השחרור ועל הנקיון בשטח בסוף הדיג.
הרבה אנשים יכולים לקחת ממכם דוגמא  בדברים האלו  הגזעי  קרפיון יפייפה!
itamar26

מנהל פורום
חבר פורום

מנותק מנותק

גיא מה שאתה מציע זה הגיונית נכון ולפעמים עושים את זה, אבל זה לא משנה מה תפס את הדג , זה לא משהו חדש לערבב שתי אטרקטורים בייחד....בייחוד לא שתיים כאלה שהם מתאימים אחד לשני.

מישה, קודם כל זה לא דיפים זה אטרקטורים לשם כך הם נועדו בכדי לשים אותם בתערובות....וזה לא הרבה כסף אני לא מבין מה אתם רוצים, תחשבו ששלושה אנשים קונים בייחד בווילס טייגר וכאלה דברים זה לא יוצא כמעט כסף חוץ מזה שזה לא רק לפידור גם משתמשים בזה לפיתיון דבר שני זה לא כזה יקר כמו שנדמה לכם.
בתערובת כזאת אתה משתמש כמו שאמרתי לכם שלושה ימים דלי שהוא לא מלא אפילו הוא חצי.
לעומת 20 קילו שאתה זורק ביציאה עם כדורים, שתדעו הכדורים הרבה פחות אפקטיביים ברגע שהם מתפרקים לא נשאר הרבה תעסוקה במים.
בכל מקרה אני מעדיף להשתמש בדרך הזאת מאשר לקנות 30 קילו תירס זה יוצא לי להוסיף במקום ה 90 שקל לשק ועוד כסף לקצת קמח תירס פרורי לחם וכל זה.
 אז אני משלם עוד 50 שקל ומתחלקים ומביאים חומרים כאלה.
עריכה אחרונה: פברואר 24, 2013, 14:47:21 PM על ידי ithamar21
rafi

מנהל אתר
חבר פורום

מנותק מנותק

איתמר,
אתה מצליח להדהים אותי בכל פעם מחדש....
כשאין לי מילים אז מה שנותר הוא לומר-

זה לא דיג ולא יציאה לדיג...
זו אמנות,
מקצוענות ברמות הגבוהות ביותר,
יציעה למסע חוויתי וחלומי....
אי אפשר שלא להתפעל....

הגשה מדהימה של דוח,
ועם שילוב התמונות והסרטון-
פשוט עוצר נשימה...
קשה לחשוב על שיתוף יותר מושלם-
בחוויות המסע ובקטע המקצועי...
כולל בקטע הממחיש לגבי השחרור: איך עושים זאת נכון ונהנים מזה....

אחרי קריאת דוח כזה,
ברור למה זה תחביב ששווה לחיות בשבילו,
ולמה זה דוח ששווה לצפות כל יום ביומן הדוחות כדי לא לפספס אותו...

ענק!!!!!
צור.

חבר פורום
*

מנותק מנותק

052-3770519

כורדי
אין עליך מלך הקרפיונים
כל יציאה שלך זו הפקה מרשימה
דוח יפה מפורט ומלמד
כל הכבוד בראוו

רק אם אני לא טועה חסרה תמונה אחת ברצף התמונות
רון דדון

Gone fishin...
חבר. ISF.
חבר פורום
*

מנותק מנותק

לקחתם את הדיג צעד אחד קדימה - פתחתם קייטרינג גורמה לקרפיונים  גיחוך גיחוך גיחוך

התוצאות מדברות בעד עצמן 
adamfished
חבר פורום
*

מנותק מנותק

דו"ח מדהים, שוב ניחוח של חו"ל בגזרת הקרפיונים בארץ.

על אף שיש לנו רק מאגר אחד רציני בארץ, הוא בהחלט מספק את הסחורה ברמה אירופית.

לגבי כמויות הפידור, גם לי השולחן הזה נראה בומבסטי, אבל אני לא מבין בזה כלום, ככה שמבחינתי אם נהנית, גם 4000 ש"ח זה סבבה :-) סתם לשם השוואה, לא נראה לי שבוקר אינטנסיבי של ג'יגיניג מסירה כולל דלק, איבוד ג'יגים לטובת פלמידות ואבונפחא ובלאי ציוד נוסף+אוכל ומשהו לשתות עולה פחות ממה שהשקעתם.

יישר כוח, בהחלט חוויה מדהימה!

אגב אנדריי, מה זה תערובת השרייה לעופות?
צור.

חבר פורום
*

מנותק מנותק

052-3770519

דו"ח מדהים, שוב ניחוח של חו"ל בגזרת הקרפיונים בארץ.

על אף שיש לנו רק מאגר אחד רציני בארץ, הוא בהחלט מספק את הסחורה ברמה אירופית.

לגבי כמויות הפידור, גם לי השולחן הזה נראה בומבסטי, אבל אני לא מבין בזה כלום, ככה שמבחינתי אם נהנית, גם 4000 ש"ח זה סבבה :-) סתם לשם השוואה, לא נראה לי שבוקר אינטנסיבי של ג'יגיניג מסירה כולל דלק, איבוד ג'יגים לטובת פלמידות ואבונפחא ובלאי ציוד נוסף+אוכל ומשהו לשתות עולה פחות ממה שהשקעתם.

יישר כוח, בהחלט חוויה מדהימה!

ציטוט
ציטוט

תערובת השריה זו תערובת של קיטניות אשר מיועדת להאכלה של תוכים ויונים
הנצרתי מס 1

חבר פורום
*

מנותק מנותק

אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/