תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
22/9/2011 | צפון: ראש הנקרה-נהריה | מים מלוחים | רגוע ונמוך | 0 - 10 מטר | דיג חופי בים - פתיונות (סרף) |
תפיסות דגים | ||||
---|---|---|---|---|
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
22:45 | דג - חתיכות/פילה - מרמיר | גומבר (גומבר טורפני) | 1 | 2.200 |
הדו"ח:
יום חמישי הגיע ואתו ההכנות לדיג כמו בימים הטובים,
השעה 21:00 טלפון מאביב שיצא לדרך, אני מפזר את הילדים למיטות לוקח פיתיון ולדרך.
תוך 20 דקות מגיע לכניסה לקיבוץ סער ומגלה כי הכביש חסום לרגל שיפוצים יושב וממתין ברכב כ 25 דקות לפחות.
סוף סוף מגיע לחוף פורק ציוד עובר 10 צעדים ומקבל קריאה מניידת משטרה, אחרי בקשה שלי
מי שהתברר כפקח של מועצה אזורית מטה אשר מסכים לכבות את הנצנצים של הרכב שניה לפני שאני מתעוור.
הפקח מבקש ממני להזיז את הרכב לחניה אחרת אקבל דו"ח ומצביע על הרכב של אביב שכבר את שימשת מכוניתו מפאר דו"ח, כשניסיתי להבין על מה ולמה ב 22:00 בלילה מחלקים
דו"ח חניה לא ממש קבלתי תשובה אבל כנראה שמצאנו עוד דרך בארץ לעשות כסף על האזרחים.
משאיר את כל הציוד לצד הכביש ומזיז את הרכב לחניה, חוזר לקחת את הציוד ויורד אל החוף לבשר לאביב את בשורת איוב.
עד כאן ממש ערב זוועה, אני ממקם את הציוד על החוף וחוזר עם אביב להזיז את הרכב ולביא את הפיתיון ששכחתי בבג'ז.
יורדים פעם שניה לחוף, לאביב יש על החוף מרמיר קטנטן שיצא לטובת פיתיון לחי, אני פורס
חתיכה נדיבה תופר על קרס 7/0 ושולח אותו (עם ברכתו של זיו) אל הים.
מקל שני מקבל רצועת קלמר נדיבה על קרס 6/0 ונשלח לחפש דג מורעב בעומק גם הוא.
חולפות להם 15 -20 דקות ו....... בום המקל משתחווה לים בתוספת ריצת קלצ' מטורפת, ללא ספק יש משהו עצבני בצד השני של החוט.
מקל ליד, יד לשפולה הוק סט וקדימה לעבודה הידוק קלצ' זהיר ולאט לאט מקרב אותו אלי , אחרי 2 -3 דקות יוצא גומבר יפיוף במשקל 2.2 ק"ג.
בהמשך החצי השני של המרמיר מניב אצל אביב 2 מכות יפות אבל ללא נעילה, ובשעה 1:30 אנחנו מתקפלים כל אחד לביתו.
ללא ספק סיום לא רע בכלל לערב שהתחיל ממש רע.