מגיע אתמול בשעה 21:30 לחוף בצת לדייג לילה עם איתמר, שמודיע לי שהוא מתעכב מעט בגלל פקק מול קיבוץ סער,מתארגן זריז ויורד עם הציוד לים, אחרי שפרשתי את המקלות ושילחתי את התולעים להביא לי דג לפתיון(והם לא אכזיבו והביאו את המרמור שנחתך לפרוסות והביא את הגומבר של איתמר...

) קולט אורות של צ'קלקה כחולה שנמצאות ליד הרכב שלי מספר דקות,חשבתי שזו ניידת שבודקת את הרכב פשע שלי(הונדה מקרטעת שנת 91)בדיקה שיגרתית, אך כשאיתמר הגיע הוא בישר לי שאלה היו פקחים של מועצה איזורית מטה אשר ושהם נתנו לי דו"ח של 250 ש"ח על חנייה שלא במקום מסודר...אתם קולטים,בשעה 22:00 מסתובבת ניידת פיקוח שמחלקת דוחות חנייה בכבביש הפטרול בחוף בצת...

אני שומר חוק ולא היה לי מושג קלוש שאסור להחנות שם(לא ראיתי שום שלט שאוסר חנייה או אבני דרך צבועים אדום-לבן) שנים רבות אני דג באיזור ומעולם לא שמעתי על מקרה כזה לפני...מועצה איזורית מטה אשר מוצאת דרכים נלוזות ביותר להעשיר את קופתה

ד"א משמעות הדבר שלא ניתן יהיה לדוג בעמוד 25 מאחר והחנייה המסודרת הקרובה לשם נמצאת במרחק של 500-600 מטר...את המסעות שלי עם פק"ל של 20 ק"ג בשעה שלוש לפנות בוקר עשיתי כבר בצבא.....