פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
   תשבץ הגיון |
עמודים: 1 [2]
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
נושא: תשבץ הגיון (נקרא 5686 פעמים) |
הדפסה |
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
זה גם מה שאני חשבתי בהתחלה ... אם שאתה אומר וטו אתה מתכוון לאסירה על פעולה מסוימת אז זה לא. לסוטו זה עיר בארגנטינה או בברזיל, ומוטל זה בית מלון ... ולא מוטל אם ו דגושה ... תקן אותי אם לא  לסוטומדינה באפריקה וכנראה שמוטל בשפת הססוטו זה וטו  היתה חסרה לי רק האות ט' והיא לא משפיעה על יתר ההגדרות. האות הראשונה והאחרונה בוודאות = ו'. סיימתי. אהבתי את הרעיון, פעם ראשונה שנכנסתי לזה ולא האמנתי שאמצא את התשובות. כנראה משהו משתחרר במוח לקראת זיקנה  לאתגר אותך עם עוד הגדרה ?
|
|
-------------------------------
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
|
Gal Levy
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
כשאתה דג אתה מרגיש כמו כריש
|
|
זה גם מה שאני חשבתי בהתחלה ... אם שאתה אומר וטו אתה מתכוון לאסירה על פעולה מסוימת אז זה לא. לסוטו זה עיר בארגנטינה או בברזיל, ומוטל זה בית מלון ... ולא מוטל אם ו דגושה ... תקן אותי אם לא  לסוטומדינה באפריקה וכנראה שמוטל בשפת הססוטו זה וטו  היתה חסרה לי רק האות ט' והיא לא משפיעה על יתר ההגדרות. האות הראשונה והאחרונה בוודאות = ו'. סיימתי. אהבתי את הרעיון, פעם ראשונה שנכנסתי לזה ולא האמנתי שאמצא את התשובות. כנראה משהו משתחרר במוח לקראת זיקנה  לאתגר אותך עם עוד הגדרה ? אתה מוזמן 
|
|
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
קדימה גל :
כדורגלן ישראלי טוען שהעץ נהג כציפור (4,3)
_ _ _ _ _ _ _
|
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
|
Gal Levy
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
כשאתה דג אתה מרגיש כמו כריש
|
|
|
|
|
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים
|
|
______________________________ אוכל להפוך לאשכנזי, מבחינתי ל _ ב _ _________________________________ פתרון אפשרי : מבחינתי = לגבי עצמי  תהפוך את "לגבי" - נקבל "בלגי" = אשכנזי מובהק  בלגי שפה מדוברת צרפתית לא אשכנזי טעות
|
|
אתה ואנחנו ====זה כולם=====נכון?
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
|
|
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
קדימה גל :
כדורגלן ישראלי טוען שהעץ נהג כציפור (4,3)
_ _ _ _ _ _ _
תשובה : סוג של עץ - דקל התנהגות של ציפור - מקננת שם הכדורגלן = עץ שנוהג כמו ציפור = דקל קינן משפט שמתאים לתום קשתי  וזה גם נכנס באותיות אז למה לא ?  תשובה לא נכונה
|
|
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
אולי מתכתש  מתכת מופיע, איפה השוודית ? באות ש'  תשובה נכונה. המילה מתכתש נמצא בתוך " מתכת שוודית"
|
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
עוד אחד :
"המשקה מזמין לסיבוב"
_ ק _ ה
הקפה
|
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
______________________________ אוכל להפוך לאשכנזי, מבחינתי ל _ ב _ _________________________________ פתרון אפשרי : מבחינתי = לגבי עצמי  תהפוך את "לגבי" - נקבל "בלגי" = אשכנזי מובהק  בלגי שפה מדוברת צרפתית לא אשכנזי טעות השפה היא פלמית. האשכנזי זה גבי והשילוב עם ל' יוצא "לגבי" שזה לגבי עצמי או מבחינתי. את הטלת הוטו בלסוטו כבר גילית... בכול מה שקשור לכדורגל או כדורגלנים אני מוותר מראש... 
|
|
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
עוד אחד :
"המשקה מזמין לסיבוב"
_ ק _ ה
______________________________ אוכל להפוך לאשכנזי, מבחינתי ל _ ב _ _________________________________ פתרון אפשרי : מבחינתי = לגבי עצמי  תהפוך את "לגבי" - נקבל "בלגי" = אשכנזי מובהק  בלגי שפה מדוברת צרפתית לא אשכנזי טעות השפה היא פלמית. האשכנזי זה גבי והשילוב עם ל' יוצא "לגבי" שזה לגבי עצמי או מבחינתי. את הטלת הוטו בלסוטו כבר גילית... בכול מה שקשור לכדורגל או כדורגלנים אני מוותר מראש...  הקפה טוב אתה  הכדורגלן זה : דקל קינן
|
|
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
עוד אחד :
"המשקה מזמין לסיבוב"
_ ק _ ה
______________________________ אוכל להפוך לאשכנזי, מבחינתי ל _ ב _ _________________________________ פתרון אפשרי : מבחינתי = לגבי עצמי  תהפוך את "לגבי" - נקבל "בלגי" = אשכנזי מובהק  בלגי שפה מדוברת צרפתית לא אשכנזי טעות השפה היא פלמית. האשכנזי זה גבי והשילוב עם ל' יוצא "לגבי" שזה לגבי עצמי או מבחינתי. את הטלת הוטו בלסוטו כבר גילית... בכול מה שקשור לכדורגל או כדורגלנים אני מוותר מראש...  הקפה טוב אתה  הכדורגלן זה : דקל קינן אני אוהב את התשבצים האלו אבל הם מאד שונים אחד מהשני. הטוב ביותר לדעתי הוא אמנון בירמן ממעריב. לדקל בנו בידיעות אחרונות אני לא מצליח להתחבר... לכול אחד יש סגנון וקו מחשבה מסוים שאם אתה מתחבר אליו אתה יכול לזרום איתו ולהנות שחבל על הזמן 
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|
עמודים: 1 [2]
|
|