פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   דו"ח דייג:המטרה היתה טרכונים,התוצאה גורנישט!! |
עמודים: [1]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
דו"ח דיג: דו"ח דייג:המטרה היתה טרכונים,התוצאה גורנישט!! (נקרא 2084 פעמים) |
הדפסה |
|
mbd66
|
אם אני לא עם המשפחה - אני בים. חבר פורום  
מנותקגיל:
59
ציוד דייג איכותי במחירים הזולים בישראל. 0547840690
|
|
 |
|
|
תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: | 24/9/2011 | צפון: חוף כרמל- עתלית | מים מלוחים | גבה גלי | 0 - 10 מטר | דיג חופי בים - פתיונות (סרף) |
תפיסות דגים |
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
הדו"ח:לאחר חודשים רבים שלא יכולתי לדוג ברולר בגלל רצועה בכתף, ארגנתי אתמול פתיון קלמארי טרי, החלפתי חוטים ב 5 חכות, ארגנתי את התיק בערב, והבוקר הערתי את ליעד (בכורי, בן 6 וחצי) ואלון (הסנדוויץ בן 4 וחצי) ב 04:30 לפנות בוקר, לאחר שליעד לא ישן כל הלילה מהתרגשות וכל 10 דקות בערך העיר אותי ושאל אם עדיין לא הגיע השעה לצאת לדייג. המטרה היתה טרכונים, וזאת לאחר שבשנה שעברה יצאו מעל מאה טרכונים נאים. גם ליעד לא שכח את הטרכון שהוציא לפני שנה ופינטז על אחד נוסף. בשעה 05:40 פוגש את אחיי מיכה ונתן ואחייני אילן בנקודה וחושכים עיניי: ים סוער וגבוה. לאחר התלבטות קצרה, מחליט בכל זאת לפתוח החכות. תוך 10 דקות 5 חכות עפות לכיוון קפריסין. תוך 5 דקות, כל החוטים נסחפו ימינה ועלו אחד על השני. מוציא ומוסיף משקולת סחף בכל חכה (יחד 2 משקולות במשקל כולל של 200 גרם). לא עזר כלום: למרות שנכנסתי לעומק של כמעט עד החזה בכל הטלה, כל החוטים המשיכו להיסחף ימינה ממש עד שנהיו מקבילים לקו החוף. בשעה 07:30 התחיל טפטוף טורדני ולאחר שהילדים כבר היו רטובים עד המותניים, החלטתי לקפל הציוד ולחזור הביתה. אין דגים ואין אפילו קשקש, אבל לפחות חזרתי לים לאחר כ 7-8 חודשים. הצעות ופתרונות לדייג בסחף שכזה יתקבלו בברכה. שבוע טוב חברים. מורדי בן דוד
|
-------------------------------
אוהבים דייג? ציוד דייג איכותי במחירים הזולים בישראל!!! לדוגמא: חוטי בד בכל המידות, 160 שח לגליל 1000 מטר! רולר פן סנטור 114 ענק: 690 שח. מקלות, רולרים וכל ציוד הדייג ב 1/3 מחיר! משלוחים לכל הארץ. 0547840690 מורדי. חפשו אותנו בפייסבוק ב "אוהבים דייג" ושלחו לנו בקשת חברות!!!
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים
|
|
בסחף כזה אני מתקפל אחרי הזריקה הראשונה
שום משקולת סחף ושום כלום
|
אתה ואנחנו ====זה כולם=====נכון?
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
|
|
לאחר חודשים רבים שלא יכולתי לדוג ברולר בגלל רצועה בכתף, ארגנתי אתמול פתיון קלמארי טרי, החלפתי חוטים ב 5 חכות, ארגנתי את התיק בערב, והבוקר הערתי את ליעד (בכורי, בן 6 וחצי) ואלון (הסנדוויץ בן 4 וחצי) ב 04:30 לפנות בוקר, לאחר שליעד לא ישן כל הלילה מהתרגשות וכל 10 דקות בערך העיר אותי ושאל אם עדיין לא הגיע השעה לצאת לדייג. המטרה היתה טרכונים, וזאת לאחר שבשנה שעברה יצאו מעל מאה טרכונים נאים. גם ליעד לא שכח את הטרכון שהוציא לפני שנה ופינטז על אחד נוסף. בשעה 05:40 פוגש את אחיי מיכה ונתן ואחייני אילן בנקודה וחושכים עיניי: ים סוער וגבוה. לאחר התלבטות קצרה, מחליט בכל זאת לפתוח החכות. תוך 10 דקות 5 חכות עפות לכיוון קפריסין. תוך 5 דקות, כל החוטים נסחפו ימינה ועלו אחד על השני. מוציא ומוסיף משקולת סחף בכל חכה (יחד 2 משקולות במשקל כולל של 200 גרם). לא עזר כלום: למרות שנכנסתי לעומק של כמעט עד החזה בכל הטלה, כל החוטים המשיכו להיסחף ימינה ממש עד שנהיו מקבילים לקו החוף. בשעה 07:30 התחיל טפטוף טורדני ולאחר שהילדים כבר היו רטובים עד המותניים, החלטתי לקפל הציוד ולחזור הביתה. אין דגים ואין אפילו קשקש, אבל לפחות חזרתי לים לאחר כ 7-8 חודשים. הצעות ופתרונות לדייג בסחף שכזה יתקבלו בברכה. שבוע טוב חברים. מורדי בן דוד
אהלן מורדי, מה המצב? אצלך ההתחלות לא זורמות כמו אצלי-אבל ההמשך מסתדר. נפלת על ים מגעיל אז הצפיות לא גבוהות. לגבי סחף-אין לי את הבעיה הזו כי אינני דג בפתיונות בכלל (לא מסריח את הידיים) 
|
בלי להתחיל מדגים קטנים קשה להעריך באמת דגים גדולים
|
|
|
שלמי
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
ערב טוב מורדי
הפתרון לסחף חזק במיוחד הוא שילוב של 2 פעולות
א תקטין את העומס על העוקצים ( פתיון קטן יותר )
ב אל תוסיף משקולת נוספת , היא מגבירה את העומס על העוקצים
ג אחרי ההטלה , משוך ונעץ את העוקצים בחול ( גם אם אתה עדין במיים ) אם תמתין עד להגעה לחוף , גם המשקולת תגיע איתך
אבל , העיקר ההנאה בבילוי משותף עם יורשי העצר
|
|
|
|
|
קודם כל חזרה לדייג זו כבר סיבה למסיבה  מכיר את ההתרגשות לפני יציאה לדייג וגם לצערי את האכזבה  מאחל לך ימים טובים יותר 
|
|
|
|
|
מורדי קודם כל שמח לשמוע שחזרת לים לגבי השנה שעברה אני זוכר את התפיסות המרובות שלך לצערי השנה ביחס לשנה שעברה נתפסו טרכונים בודדים וגם בגדלים יותר קטנים מקווה שעדיין נתפוס בחודש הקרוב משהו לגבי הסחף אני לא מכיר שום שיטה בסחף כזה חזק וגם אשמח ללמוד אם מישהו יודע לתת איזה טיפ והעיקר הבילוי עם המשפחה זה הכי חשוב אז תסתכל על הכוס המלאה ובהצלחה בבאות ותתכונן לעונת האינטיאסים שבפתח.
|
|
|
|
טל.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
50
לומר לחבר שיושב לידך בדיג : "יש לך סרטן...." ?
|
|
ברוך הבא מורדי.  סחטיין על הדוח חזרה לים...גם סוג של חוויה עברת. אתה לא בודק תחזית לפני יציאה שמצב הים הפתיעה אותך עד כדי כך ?  טרולוסים יעדיפו ים שקט יותר ולבטח ללא זרמים. טרגוט סוג זה של דג בים שכזה ובתחזית שכזו היית טעות לפי דעתי.  עם רזומה של שנה שעברה אני בטוח ומשוכנע שתחזיר עתרה ליושנה...ובהקדם !  ברוך הבא שוב. 
|
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ
|
|
ברוכים השבים  הים התגעגע אליך לא פחות  אתה קצת "חלוד" , לאט לאט גם הדגים יגיעו בקשר לסחף : לפעמים הסחף נוראי ואין הרבה מה לעשות.. במקרים כאלה מצמצם את המערך של החכות מ 5 לגג 2 ובמרחק מה אחד מהשניה.. משקולת סחף גדולה של 200 גרם עם פתיון אחד (הזרמים החזקים גם ככה גורמים לפלונטרים מיותרים) זורק נגד הזרם כמה שניתן (אם הסחף ימינה , זורק שמאלה ולהיפך) במקרים מסויימים משנה מקום , תתפלא , יש מקומות אם זרם נטרלי , לא לימין ולא לשמאל.. לפעמים 20-50 מטר מהמיקום הראשוני.. קח איתך חכה אחת ונסה בנקודה חדשה.. כמו כן לפעמים משנה גיזרה לחלוטין ומחפש איזה ריף או גבעה לעמוד עליה ודג עם כיווון הזרם.. בהצלחה ושוב , שנה טובה ומתוקה
|
יאלללה בשמחות  וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" .. ואישתי בחיים לא תירשם לפה 
|
|
|
mbd66
|
אם אני לא עם המשפחה - אני בים. חבר פורום  
מנותקגיל:
59
ציוד דייג איכותי במחירים הזולים בישראל. 0547840690
|
|
בהצלחה לכולכם. מורדי.
|
אוהבים דייג? ציוד דייג איכותי במחירים הזולים בישראל!!! לדוגמא: חוטי בד בכל המידות, 160 שח לגליל 1000 מטר! רולר פן סנטור 114 ענק: 690 שח. מקלות, רולרים וכל ציוד הדייג ב 1/3 מחיר! משלוחים לכל הארץ. 0547840690 מורדי. חפשו אותנו בפייסבוק ב "אוהבים דייג" ושלחו לנו בקשת חברות!!!
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
המטרה טרחונים?!  נראה לי שזה היה האמצעי- המטרה שלך ללא ספק היתה שליעד ואלון יהנו...  נפלתם על יום לא אופטימלי, מן הסתם אתה יודע שיש ימים כאלה... אבל- מחר יש יום חדש.... תבחר מזג אויר מתאים ותפצה את הילדים ואת עצמך ביום תפיסות משמח...  חוצמזה, ברוך הבא מורדי 
|
|
|
|
lirany
|
HOBIE ADVENTURE ISLAND 2010 + P&H Cetus 178 MV + BISCUIT 65-Liquidlogic WW חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
מורדי העיקר החוויה  יהיו הצלחות בבאות 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »