פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג פתיונות מהחוף - מים מלוחים (אחראים: rafi, אבי חכם)
   המלצה על רולר לדייג אנטיאס מהחוף. |
עמודים: [1]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: המלצה על רולר לדייג אנטיאס מהחוף. (נקרא 3282 פעמים) |
הדפסה |
|
Gadi
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
41
תמיד יבוא יותר גדול
|
|
שלום לכולם. אשמח אם תוכלו לתת לי המלצה על רולר לדייג אנטיאס מהחוף. התקציב שלי הוא עד 750 ש"ח. כמובן שיש גמישות קצת למעלה והרבה למעטה. icon_pray;תודה מראש!
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
|
-------------------------------
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
|
Gadi
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
41
תמיד יבוא יותר גדול
|
|
בנוגע לחלק מהציוד אני מסודר מבחינת חוט וחכה... בנוגע לשער הירקות אני די סגור על מה לקנות (תודות למאמר המעולה שיש כאן בפורום). כמובן אם יש למישהו המלצות נוספות כמו שוק לידר איכותי, קרסים וחוט איכותי לריגים אשמח... נראה לי גם שהslammer זה הכיוון.
|
|
|
|
dani77
|
חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
שלום לכולם. אשמח אם תוכלו לתת לי המלצה על רולר לדייג אנטיאס מהחוף. התקציב שלי הוא עד 750 ש"ח. כמובן שיש גמישות קצת למעלה והרבה למעטה. icon_pray;תודה מראש!
במחיר הזה אתה יכול לקנות את שני הרולרים שחיים מוכר בלוח יד 2 רולרים מעולים עם הרבה קבלות של אנטיאסים מהחוף . שים עליהם חוט בד 60-70-80 ליברה יכנס לך משהו כמו 250 -300 מטר תלוי בפירמה ואתה מסודר . רולרים חחוף
|
|
|
|
Gadi
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
41
תמיד יבוא יותר גדול
|
|
תודה לכולם על ההמלצות. בסוף קניתי שימנו ביומאסטרxsb 8000 . אחלה רולר לפי דעתי עם חיסרון אחד(המחיר). למראות זאת אני מרוצה. בתקווה בקרוב גם נרגיש עליה גם איזה דג קטן
|
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תודה לכולם על ההמלצות. בסוף קניתי שימנו ביומאסטרxsb 8000 . אחלה רולר לפי דעתי עם חיסרון אחד(המחיר). למראות זאת אני מרוצה. בתקווה בקרוב גם נרגיש עליה גם איזה דג קטן
תתחדש אחלה רולר אני גם רכשתי לי רולר לדייג כבד מהחוף הלכתי על הFIN-NOR OS7500
|
|
|
|
Gadi
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
41
תמיד יבוא יותר גדול
|
|
תתחדש גם ובהצלחה בדייג!
|
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תתחדש גם ובהצלחה בדייג!
תודה רבה גםתלך בהצלחה מאחל לנו להפתיעצעוד העונה עם איזה אינטיאס חמוד.
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
ה fin-nor זה חתיכת מכונה  היה לסקווידי , עכשיו הוא עובד קשה אצל אביחי . 
|
-------------------------------
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 ה fin-nor זה חתיכת מכונה  היה לסקווידי , עכשיו הוא עובד קשה אצל אביחי .  עדי תודה על המידע אני אתייעץ עם אביחי. בקשר לחוט שהצעת ,חשבתי עליו וקראתי ,כתוב שהוא עבה ב 10% מחוט בד רגיל אני חושש שיכנס לי מעט חוט יחסית ,אבל זאת אופציה טובה תודה
|
|
|
|
dani77
|
חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
 ה fin-nor זה חתיכת מכונה  היה לסקווידי , עכשיו הוא עובד קשה אצל אביחי .  עדי תודה על המידע אני אתייעץ עם אביחי. בקשר לחוט שהצעת ,חשבתי עליו וקראתי ,כתוב שהוא עבה ב 10% מחוט בד רגיל אני חושש שיכנס לי מעט חוט יחסית ,אבל זאת אופציה טובה תודה אמור להכנס לך שם Braid Capacity: 100/460 (ליברה יארד מהאתר של בס פרו)- זה רולר ענקי מבחינת קיבולת חוט . אם אתה לא רוצה להשתגע במחיר שים חוט מונו 70/80 ותביא גם משאית מהים בהצלחה !
|
|
עריכה אחרונה: דצמבר 11, 2012, 16:50:53 PM על ידי dani77
|
|
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 ה fin-nor זה חתיכת מכונה  היה לסקווידי , עכשיו הוא עובד קשה אצל אביחי .  עדי תודה על המידע אני אתייעץ עם אביחי. בקשר לחוט שהצעת ,חשבתי עליו וקראתי ,כתוב שהוא עבה ב 10% מחוט בד רגיל אני חושש שיכנס לי מעט חוט יחסית ,אבל זאת אופציה טובה תודה אמור להכנס לך שם Braid Capacity: 100/460 (ליברה יארד מהאתר של בס פרו)- זה רולר ענקי מבחינת קיבולת חוט . אם אתה לא רוצה להשתגע במחיר שים חוט מונו 70/80 ותביא גם משאית מהים בהצלחה ! ע״פ היצרן365יארד של בד 65LB http://www.tackledirect.com/fin-nor-ofs75-offshore-spinning-reel.html
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1]
|