פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
   ציוד דיג - איסטנבול |
עמודים: [1]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: ציוד דיג - איסטנבול (נקרא 2254 פעמים) |
הדפסה |
|
seffico
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
35
|
|
מישהו מכיר או שמע על חנויות דיג טובות באיסטנבול? כנראה ששבוע הבא אני נוסע ליממה ואשמח לקפוץ ולהתחדש קצת... תודה מראש!! 
|
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים
|
|
סע לשלום
תחזור בשלום
|
-------------------------------
אתה ואנחנו ====זה כולם=====נכון?
|
|
|
אביב.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
|
|
תורכיה מה הקשר, לא מסוכןלהיות ישראלי שם בתקופה הזאת,??? בכל מקרה כמו שיצחק כתב לך , תחזור בשלום.
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
תורכיה מה הקשר, לא מסוכןלהיות ישראלי שם בתקופה הזאת,??? בכל מקרה כמו שיצחק כתב לך , תחזור בשלום.
התיירות דלילה אך המסחר נשאר עירני 
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
seffico
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
35
|
|
התיירות דלילה אך המסחר נשאר עירני   לאף אחד אין תשובה?
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
ההמלצה שלי היא לפנות למארח שלך שם, או לדלפק הקבלה במלון. אני משוכנע שהם יצליחו ואף יתאמצו לסייע לך.
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
seffico
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
35
|
|
זה ברור שאעשה... אבל אשמח גם לשמוע המלצות מחברים... 
|
|
|
|
יורם - yorsha
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
58
אתמול היה טוב ויהיה גם מחר
|
|
במידה ולא תמצא מקום ספציפי כדי שתדע שעל הגשר מעל קרן הזהב שמחבר בין הצד של אירופה ואסיה עומדים עשרות דיגים במהלך כל היום עם חכות במים . אני מניח שבצד של אסיה בדרך העולה לכיכר טקסים יש חנויות שנותנות שירות לאותם חובבי דייג
|
"החיים אינם נמדדים לפי כמות הנשימות שנשמת, אלא לפי כמות הרגעים בהם עצרת את נשימתך..."
|
|
|
seffico
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
35
|
|
מעניין, זה קרוב מאוד לאיזור שאני אהיה בו. שווה הצצה בכל מקרה אני מקווה שיהיה לי בכלל זמן לכל זה לצערי יש סדר עדיפויות... 
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
מעניין, זה קרוב מאוד לאיזור שאני אהיה בו. שווה הצצה בכל מקרה אני מקווה שיהיה לי בכלל זמן לכל זה לצערי יש סדר עדיפויות...  תוותר על החמאם 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
למיטב ידיעתי, אין שם מציאות של ציוד דיג שיהיה גם איכותי גם זול.
לעת הזו, אעדיף לקנות בארץ או להזמין מחו"ל- אין לי עניין לתרום לטורקיה יותר ממה שאני חייב מבחינת הוצאות שהייה...
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1]