פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   דוראדו ראשון+תמונה |
עמודים: 1 [2]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
דו"ח דיג: דוראדו ראשון+תמונה (נקרא 4459 פעמים) |
הדפסה |
|
kobishani
|
המז'רז'רים (כבר לא בע"מ) חבר פורום
מנותקגיל:
61
מה שתשחרר הים יחזיר ובגדול
|
|
איזה כייף לך אני מקנא  גם לי בא איזה דוראדו מהחוף 
|
-------------------------------
הציוד שלי: מקל: BLACK קפטצ'ר 4-28 מכונה :Shimano STRADIC 3000FA advance מקל: מיג'ורקראפט קרוסטייג' 7-15 מכונה: שימנו נקסייב 3000
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
|
|
|
|
|
 mad3;וואו איזה יופי. פשוט תענוג.איזה פייט יש לדג הזה
|
|
|
|
טושקאן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
33
0523464056
|
|
סחתין  ממש כיף לתפוס אותם מהחוף  בהחלט לא אבקש מיקום מדוייק..אבל אולי תוכל לתת מתאר איך נראה החוף? עומק? קרקעית? ריף טבעי או מזח !! ואיזה מרחק מהחוף תקף הדג  סחתין בהצלחה בבאות עומק כ2 מטר קרקעית חולית בלי אבנים מזח קטן ובערך 70 מטר מהחוף זה מהמזח
|
שמור על החיים במים והמים יחזיקו בדגים
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
זה בטח בגלל הבירות  אחלה של דג תפסת לך ועוד מהחוף זה בכלל מטורף  ברגע שרואים אותו מזנק אי אפשר להפסיק לחשוב, "רק שלא יברח,רק שלא יברח" אבל למזלנו הוא יודע להיתפס טוב טוב...  יאללה, עוד אחד 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
זה בטח בגלל הבירות  אחלה של דג תפסת לך ועוד מהחוף זה בכלל מטורף  ברגע שרואים אותו מזנק אי אפשר להפסיק לחשוב, "רק שלא יברח,רק שלא יברח" אבל למזלנו הוא יודע להיתפס טוב טוב...  יאללה, עוד אחד  קצת חולק עליך לגבי "נתפס טוב" , היו עוד תקיפות מאז ומאוד קשה לתפוס אותם, חמקנים כאלה גם ללא הקפיצות המרהיבות
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
 |
|
|
זה בטח בגלל הבירות  אחלה של דג תפסת לך ועוד מהחוף זה בכלל מטורף  ברגע שרואים אותו מזנק אי אפשר להפסיק לחשוב, "רק שלא יברח,רק שלא יברח" אבל למזלנו הוא יודע להיתפס טוב טוב...  יאללה, עוד אחד  קצת חולק עליך לגבי "נתפס טוב" , היו עוד תקיפות מאז ומאוד קשה לתפוס אותם, חמקנים כאלה גם ללא הקפיצות המרהיבות אני חושב שכדאי שתשאל את עצמך את השאלות הבאות ואולי בתשובות תמצא...תשובות... על איזה דמויים היו תקיפות ללא נעילה? גודל וסוג הקרסים שעליהם? מהירות הגילגול? עובי החוט שאתה עובד איתו והיכולת לתת הוק סט בריא ? (בעיה די דומה בטירגוט גומברים לדעתי) האם לפני התקיפה ראית אותו מתנפל מאחור (מאד נפוץ איתם) ואז האטת בכדי "לעזור לו" ? מניסיוני הדל ובהסתמך על שני דורדואים מכובדים שנתפסו אצלי מהחוף, אחד על קלאמרי שלם עם שני קרסים 0/4 עם פרופיל של 4 מ"מ שנשלח עם בלון שלא השתחרר בבננה ביץ' והשני בז'ירז'ור באנדרטה עם "נוצה" ביתית מחוטי סיליקון שחומשה בקרס משולש של VMC גודל 3 , בשני המקרים הם נתפסו בצורה שלא איפשרה השתחררות מהקרס ורק קריעה של החוט היתה נותנת להם חנינה. בשני המקרים הם השתוללו וקפצו,צללו ונגחו ולא עזר להם כלום...
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
כל הכבוד אחי  איך אני כמו טמבל יוצא לדייג בסירה ולא מביא ציוד לדוראדו שיש לידי 10 דוראדו איך
|
Catch & Realse
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
 |
|
|
חדש בזירזור... אני מקווה שהזירזור יביא אותי לסיפוקי
אם אתה מצפה ומקווה שהז'רז'ור יביא אותך לסיפוקך אני בספק , אל תחשוב שכל יום וכל זריקה יניבו תוצאות לא בישראל ידידי בקשר לציוד זה מאוד תלוי בך, כמה כסף אתה מוכן להשקיע ויותר חשוב , האם אתה אחד שאוהב דברים איכותיים והאם אתה מתייאש מהר מדברים ומוכר את הציוד אחרי חודש חודשיים? ככל שהציוד יהיה יותר איכותי גם ההנאה שלך ממנו תהיה גדולה יותר ומרגיזה פחות. לדוגמה רולר שלא יסדר חוט בד טוב יכול לגרום להרבה פלונטרים ולהעלות את העצבים ולהוציא את החשק מהדייג הזה. מקל אתה צריך להתאים לסגנון שלך ולאזורים שבהם אתה מתכוון לז'רז'ר לדעתי, האם לבחור מקל 2.7 או 3.0 קשה או גמיש איזה משקלי זריקה אתה מעונין, בקיצור יש הרבה נתונים מסביב שיכולים להשפיע בבחירת הציוד. קודם כל תקציב מינימום או מקסימום. בגדול רולר מידה 2500-3000 מקל בין 2.7-3.0 מטר משקלי זריקה 10-30 +- חוט בד או מונו תלוי בתקציב וברולר. בהצלחה חתימה טובה הם תקפו על הכל. בעיקר סיליקונים, אצלי תקפו על בובה של feed עם קרסים vmc הציוד הוא אותו ציוד שנתפסו עליו גומברים שגם הם בעלי חיך קשה, זה קורה ואין מה לעשות, חלק מהחויה, מזל שיש חברה לספר בדיחות וסיפורים אחרים חחח, את זה נשאיר לאחר כך Sent from my iPhone using Tapatalk
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
 |
|
|
חדש בזירזור... אני מקווה שהזירזור יביא אותי לסיפוקי
אם אתה מצפה ומקווה שהז'רז'ור יביא אותך לסיפוקך אני בספק , אל תחשוב שכל יום וכל זריקה יניבו תוצאות לא בישראל ידידי בקשר לציוד זה מאוד תלוי בך, כמה כסף אתה מוכן להשקיע ויותר חשוב , האם אתה אחד שאוהב דברים איכותיים והאם אתה מתייאש מהר מדברים ומוכר את הציוד אחרי חודש חודשיים? ככל שהציוד יהיה יותר איכותי גם ההנאה שלך ממנו תהיה גדולה יותר ומרגיזה פחות. לדוגמה רולר שלא יסדר חוט בד טוב יכול לגרום להרבה פלונטרים ולהעלות את העצבים ולהוציא את החשק מהדייג הזה. מקל אתה צריך להתאים לסגנון שלך ולאזורים שבהם אתה מתכוון לז'רז'ר לדעתי, האם לבחור מקל 2.7 או 3.0 קשה או גמיש איזה משקלי זריקה אתה מעונין, בקיצור יש הרבה נתונים מסביב שיכולים להשפיע בבחירת הציוד. קודם כל תקציב מינימום או מקסימום. בגדול רולר מידה 2500-3000 מקל בין 2.7-3.0 מטר משקלי זריקה 10-30 +- חוט בד או מונו תלוי בתקציב וברולר. בהצלחה חתימה טובה הם תקפו על הכל. בעיקר סיליקונים, אצלי תקפו על בובה של feed עם קרסים vmc הציוד הוא אותו ציוד שנתפסו עליו גומברים שגם הם בעלי חיך קשה, זה קורה ואין מה לעשות, חלק מהחויה, מזל שיש חברה לספר בדיחות וסיפורים אחרים חחח, את זה נשאיר לאחר כך Sent from my iPhone using Tapatalk תגובה נכונה לשירשור הנכון עם ציטוט של מישהו אחר ? 
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
דימה כל הכבוד אחלה דוח והדג אין מילים כבוד 
|
|
|
|
אור#@#
|
מתעניין
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
בראבו!!
המשך התגובה נערך מאחר והיה זה ציון של מקום תפיסה- זכות ששמורה רק למי שהעלה את הדוח אם לשתף או לא לשתף במיקום המדויק.
|
|
עריכה אחרונה: ספטמבר 30, 2012, 23:43:47 PM על ידי rafi
|
|
|
|
|
|
איך אני פיספתי את דוח התפיסה היפה הזאת דימה יופי של דוראדו חלום של כל מזרזר מהחוף בכל אופן שלי
|
|
|
|
טושקאן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
33
0523464056
|
|
איך אני פיספתי את דוח התפיסה היפה הזאת דימה יופי של דוראדו חלום של כל מזרזר מהחוף בכל אופן שלי זה נכון ועדין יש לי את החלום לתפוס עוד אחד והפעם לצלם וידאו
|
שמור על החיים במים והמים יחזיקו בדגים
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|