תותי
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
46
|
|
איזה כיף הולך להיות מחר וואי וואי אז מי בא? אמממ למרות שראיתי את הרשימה רציתי לוודא חחח 
|
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים
|
|
לא מפספס הזדמנות לראות את עמיקו שלנו
אז בטח מתרגש מאד
|
-------------------------------
אתה ואנחנו ====זה כולם=====נכון?
|
|
|
shay 38
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
|
|
|
|
אביחי
|
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח! חבר פורום
מנותקגיל:
54
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח!
|
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
את מתרגשת, וגם מרגשת.... 
|
|
|
|
andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
|
|
|
|
Eli1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
49
אשמח לעזור לחברים 0503377775
|
|
אנדריי זה נקרא חצ'אפורי וזה באמת טעים במיוחד
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
צודק אנדרי היה מעולה תותי ,תגידי איך עידן כל כך רזה  אני ואוכל שאת מכינה לא הייתי עובר בדלת של הבית  תותי תודה על הכל את 
|
|
|
|
andreypa
|
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
אנדריי זה נקרא חצ'אפורי וזה באמת טעים במיוחד האא נכון עכשיו נזכרתי  באמת אחד הדברים תותי יש מצב שתפנקי אותנו במתכון של המאכל המדהים הזה.
|
|
|
|
תותי
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
46
|
|
מוטי לגבי עידן זה גנים אין מה לעשות אני מקנאה בו. לגבי המחמאות תודה לכולם מקווה שהיה לכם טעים,והמתכון הועלה כבר מזמן אם תרצו שוב אעלה זאת שוב,נתראהההההההההההה כשנתראה 
|
|
|
|
andreypa
|
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
מוטי לגבי עידן זה גנים אין מה לעשות אני מקנאה בו. לגבי המחמאות תודה לכולם מקווה שהיה לכם טעים,והמתכון הועלה כבר מזמן אם תרצו שוב אעלה זאת שוב,נתראהההההההההההה כשנתראה  באמת שניסיתי כרגע לחפש בכל פורם המתכונים באתר שלנו עברתי על כל ההודעות בו אבל אני לא מוצא  יש מצב שתעלי מחדש את המתכון בבקשה 
|
|
עריכה אחרונה: ספטמבר 07, 2012, 10:21:17 AM על ידי andreypa
|
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
מוטי לגבי עידן זה גנים אין מה לעשות אני מקנאה בו. לגבי המחמאות תודה לכולם מקווה שהיה לכם טעים,והמתכון הועלה כבר מזמן אם תרצו שוב אעלה זאת שוב,נתראהההההההההההה כשנתראה  באמת שניסיתי כרגע לחפש בכל פורם המתכונים באתר שלנו עברתי על כל ההודעות בו אבל אני לא מוצא  יש מצב שתעלי מחדש את המתכון בבקשה  אנדריי - הנה המתכון - לחץ כאן
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
andreypa
|
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
מוטי לגבי עידן זה גנים אין מה לעשות אני מקנאה בו. לגבי המחמאות תודה לכולם מקווה שהיה לכם טעים,והמתכון הועלה כבר מזמן אם תרצו שוב אעלה זאת שוב,נתראהההההההההההה כשנתראה  באמת שניסיתי כרגע לחפש בכל פורם המתכונים באתר שלנו עברתי על כל ההודעות בו אבל אני לא מוצא  יש מצב שתעלי מחדש את המתכון בבקשה  אנדריי - הנה המתכון - לחץ כאןתודה לא יודע איך פספתי אותו  אבל זה ללא התפוחי אדמה איך מכינים את המילוי תפוח אדמה?
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|