פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג פתיונות מהחוף - מים מלוחים (אחראים: rafi, אבי חכם)
   מאמר - הלגינון הנודד ("פוגו") , אבו נפחא . |
עמודים: 1 2 [3]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: מאמר - הלגינון הנודד ("פוגו") , אבו נפחא . (נקרא 9019 פעמים) |
הדפסה |
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
סייג אחד רק...האם נתפס ברשת שבכה אצל מישהו העוסק בכך ?
[/quote] נתפסים גם ברשתות ובכמויות
|
-------------------------------
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
טל.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
50
לומר לחבר שיושב לידך בדיג : "יש לך סרטן...." ?
|
|
סייג אחד רק...האם נתפס ברשת שבכה אצל מישהו העוסק בכך ?
נתפסים גם ברשתות ובכמויות תוקן.
|
|
עריכה אחרונה: אוגוסט 13, 2011, 21:39:38 PM על ידי טל.
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
טל, שאפו ענק על הפרויקט רחב ההיקף. בהחלט מאוד מענין, מעשיר ולבטח יועיל... 
|
|
|
|
puredive
|
עדיף דג גדול בסל מ-10 קטנים בבית. חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
מי שמשחרר קטנים יזכה לגדולים ;-)
|
|
כל הכבוד על המידע וההסברים טל! לי אישית הדג הזה קרע כמה כבלי פלדה ועד היום אני לא מצליח להבין ממה השינים שלו עשויות  אבל אני יכול רק לציין שהכמה חתיכות שיצאו לי במרכז עברו סדנת שבי יותר גרועה ממה שעוברים בשייטת 
|
סט אולטרה לייט: מקל: Tica LightAce 2-8 רולר:Tica Spinfocus 2000 חוט:Sufix performance braid ירוק מבד.
|
|
|
טל.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
50
|
|
כל הכבוד על המידע וההסברים טל! לי אישית הדג הזה קרע כמה כבלי פלדה ועד היום אני לא מצליח להבין ממה השינים שלו עשויות  אבל אני יכול רק לציין שהכמה חתיכות שיצאו לי במרכז עברו סדנת שבי יותר גרועה ממה שעוברים בשייטת  למיטב זיכרוני הן עשויות מקראטין. אותו חומר מהן עשויות הציפורניים שלנו....  הפונקציה של יכולת החיתוך של השיניים שלהם תלויה גם לא מעט בצורה בה ננעלת הלסת כפונקציה של מבנה ציר הלסת. 
|
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים
|
|
מפתיע כל פעם מחדש הדג הזה
לא יורד מהפורום
רודף אותנו בחוף סירה קיאק רשתות ומה לא
אפילו שמו לא אמיתי הדבר הזה לא נודד הוא כאן ולתמיד
והוא סך הכל התרגם כ ..עושה רוח
|
אתה ואנחנו ====זה כולם=====נכון?
|
|
|
טל.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
50
|
|
מפתיע כל פעם מחדש הדג הזה
לא יורד מהפורום
רודף אותנו בחוף סירה קיאק רשתות ומה לא
אפילו שמו לא אמיתי הדבר הזה לא נודד הוא כאן ולתמיד
והוא סך הכל התרגם כ ..עושה רוח
הוא בא והולך בשיטת "חלף עם הרוח" , יצחק.... 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
אגב טל, להבנתי, הלגינון שלנו למעשה איננו דג הפוגו אלא קרוב משפחה. הבנתי נכון? 
|
|
|
|
טל.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
50
|
|
אגב טל, להבנתי, הלגינון שלנו למעשה איננו דג הפוגו אלא קרוב משפחה. הבנתי נכון?  כן , כך גם אני מבין זאת.  בתמונה הוא נראה מאוד דומה לצרה שלנו...אותה משפחה , דומה לאבא כנראה. 
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
אגב טל, להבנתי, הלגינון שלנו למעשה איננו דג הפוגו אלא קרוב משפחה. הבנתי נכון?  רפי וטל, "פוגו" זה שם של מאכל ולא סוג של דג. כמו ש"קובה" ניתן להכין מסולת,מבורגול ומקמח תירס,כך ניתן להכין "פוגו" מסוגים שונים של דגים (Takifugu, Lagocephalus, Sphoeroides) וממין אחד (porcupinefish) מהסוג Diodon. הלגינון "שלנו" שנקרא Lagocephalus spadiceus בהחלט מככב ברשימת הדגים שמשתמשים בהם להכנת ה"פוגו"... 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
טל.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
50
|
|
אגב טל, להבנתי, הלגינון שלנו למעשה איננו דג הפוגו אלא קרוב משפחה. הבנתי נכון?  רפי וטל, "פוגו" זה שם של מאכל ולא סוג של דג. כמו ש"קובה" ניתן להכין מסולת,מבורגול ומקמח תירס,כך ניתן להכין "פוגו" מסוגים שונים של דגים (Takifugu, Lagocephalus, Sphoeroides) וממין אחד (porcupinefish) מהסוג Diodon. הלגינון "שלנו" שנקרא Lagocephalus spadiceus בהחלט מככב ברשימת הדגים שמשתמשים בהם להכנת ה"פוגו"...  הפוגו הוא דג ממשפחת הנפחותיים..... דג הפוגו.בהחלט יכול להיות שחלה טעות והוא הוא האבו נפחא שלנו...רק כך נקרא ביפן. "מקור השם פוגו במלה fuku, שמשמעותה "לנשוף" ביפנית. פוגו נמר נחשב לפילה של דגי הכדור."http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/987964.html
|
|
עריכה אחרונה: אוגוסט 29, 2011, 11:07:35 AM על ידי טל.
|
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
אגב טל, להבנתי, הלגינון שלנו למעשה איננו דג הפוגו אלא קרוב משפחה. הבנתי נכון?  רפי וטל, "פוגו" זה שם של מאכל ולא סוג של דג. כמו ש"קובה" ניתן להכין מסולת,מבורגול ומקמח תירס,כך ניתן להכין "פוגו" מסוגים שונים של דגים (Takifugu, Lagocephalus, Sphoeroides) וממין אחד (porcupinefish) מהסוג Diodon. הלגינון "שלנו" שנקרא Lagocephalus spadiceus בהחלט מככב ברשימת הדגים שמשתמשים בהם להכנת ה"פוגו"...  הפוגו הוא דג ממשפחת הנפחותיים..... דג הפוגו.בהחלט יכול להיות שחלה טעות והוא הוא האבו נפחא שלנו...רק כך נקרא ביפן. "מקור השם פוגו במלה fuku, שמשמעותה "לנשוף" ביפנית. פוגו נמר נחשב לפילה של דגי הכדור."http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/987964.htmlטל, פוגו אינו דג ספציפי ממשפחת הנפוחיים אלא כול דג מהמשפחה. פוגו זה השם של היפנים ל-PUFFERFISH זה הכול... שים לב שהנפוץ ביניהם וכנראה שהפופולארי שביניהם הוא ה-TAKIFUGU אבל ישנם עוד כמה וכמה שמככבים בתפריט... אבל מה זה משנה? זה נבלה וזה טריפה... 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
טל.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
50
|
|
אגב טל, להבנתי, הלגינון שלנו למעשה איננו דג הפוגו אלא קרוב משפחה. הבנתי נכון?  רפי וטל, "פוגו" זה שם של מאכל ולא סוג של דג. כמו ש"קובה" ניתן להכין מסולת,מבורגול ומקמח תירס,כך ניתן להכין "פוגו" מסוגים שונים של דגים (Takifugu, Lagocephalus, Sphoeroides) וממין אחד (porcupinefish) מהסוג Diodon. הלגינון "שלנו" שנקרא Lagocephalus spadiceus בהחלט מככב ברשימת הדגים שמשתמשים בהם להכנת ה"פוגו"...  הפוגו הוא דג ממשפחת הנפחותיים..... דג הפוגו.בהחלט יכול להיות שחלה טעות והוא הוא האבו נפחא שלנו...רק כך נקרא ביפן. "מקור השם פוגו במלה fuku, שמשמעותה "לנשוף" ביפנית. פוגו נמר נחשב לפילה של דגי הכדור."http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/987964.htmlאבל מה זה משנה? זה נבלה וזה טריפה...   שילך כפרה עלינו , ועל הסרגוס הכי קטן שנראה אי פעם. 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: 1 2 [3]
|