פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
   חרמונית |
עמודים: 1 [2]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: חרמונית (נקרא 4357 פעמים) |
הדפסה |
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אני רכשתי לפני שנה חרמונית של חגור המרעישה אבל אטומה למים המטרה העיקרית שלה היה בולוס לילה במיוחד אחרי אחד מקפיא. לי עלתה החרמונית 300₪ שזה פחות או יותר מחיר השוק. מאותו יום נהנתי הרבה יותר לצאת לבולוס,נכון קצת מגבילה תנועה אבל מחממת. בדייג חוף נכון מרעישה בהליכה אבל אני משתדל ללכת כמה שפחות אני לא אוהב לשנות מיקום כל שעה. לז׳רז׳ור זאת בעיה במיוחד על ריפים ובעיקר מסוכן במקרה נפילה,מה גם אחרי זמן מה מתחיל להיות מאוד חם. נראה לי שהחורף הקרוב אקנה סט טרמי טוב לימים שאלך לז׳רז׳ר. למישהו יש המלצות ספציפיות בנושא הביגוד הטרמי??? תודה
תודה אנדרי מכיר את המותג הזה הם מצויינים ויקרים אומנם ,אבל מעדיף לשלם מאשר לרעוד מקור. תודה אני אחפש לי את המוצרים שלהם. אני משתמש כבר שנתיים אחרונים בחולצות טרמיות לזרזור בים של החברה The North Face אין אכזבות עד כה בלאי נמוך עמידות וחם בהם מה שכן המחיר זה כבר סיפור אחר  אבל שווה את ההשקעה לטווח ארוך. ואיתמר בוא תנסה לזרזר בשיא החורף בים נראה תוך כמה זמן הפעמונים שלך יקפאו 
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אני רכשתי לפני שנה חרמונית של חגור המרעישה אבל אטומה למים המטרה העיקרית שלה היה בולוס לילה במיוחד אחרי אחד מקפיא. לי עלתה החרמונית 300₪ שזה פחות או יותר מחיר השוק. מאותו יום נהנתי הרבה יותר לצאת לבולוס,נכון קצת מגבילה תנועה אבל מחממת. בדייג חוף נכון מרעישה בהליכה אבל אני משתדל ללכת כמה שפחות אני לא אוהב לשנות מיקום כל שעה. לז׳רז׳ור זאת בעיה במיוחד על ריפים ובעיקר מסוכן במקרה נפילה,מה גם אחרי זמן מה מתחיל להיות מאוד חם. נראה לי שהחורף הקרוב אקנה סט טרמי טוב לימים שאלך לז׳רז׳ר. למישהו יש המלצות ספציפיות בנושא הביגוד הטרמי??? תודה
תודה אנדרי מכיר את המותג הזה הם מצויינים ויקרים אומנם ,אבל מעדיף לשלם מאשר לרעוד מקור. תודה אני אחפש לי את המוצרים שלהם. אני משתמש כבר שנתיים אחרונים בחולצות טרמיות לזרזור בים של החברה The North Face אין אכזבות עד כה בלאי נמוך עמידות וחם בהם מה שכן המחיר זה כבר סיפור אחר  אבל שווה את ההשקעה לטווח ארוך. ואיתמר בוא תנסה לזרזר בשיא החורף בים נראה תוך כמה זמן הפעמונים שלך יקפאו  לדעתי כל חליפת סקי תעשה עבודה טובה אם כי אין לי מושג איך הן עומדות במטח של מים
|
|
|
|
andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
 |
|
|
תודה אנדרי מכיר את המותג הזה הם מצויינים ויקרים אומנם ,אבל מעדיף לשלם מאשר לרעוד מקור. תודה אני אחפש לי את המוצרים שלהם. אני משתמש כבר שנתיים אחרונים בחולצות טרמיות לזרזור בים של החברה The North Face אין אכזבות עד כה בלאי נמוך עמידות וחם בהם מה שכן המחיר זה כבר סיפור אחר  אבל שווה את ההשקעה לטווח ארוך. ואיתמר בוא תנסה לזרזר בשיא החורף בים נראה תוך כמה זמן הפעמונים שלך יקפאו  לדעתי כל חליפת סקי תעשה עבודה טובה אם כי אין לי מושג איך הן עומדות במטח של מים לא יודע אני מעדיף שיהיה אלי כמה שפחות שכבות של בגדים. לא הייתי רוצה לנסות לשחות בחרמונית 
|
-------------------------------
|
|
|
|
|
טוב אני לובש מכנסיים שבע שמניות
חולצה קצרהה ומעלייה קפוצ'ון של נייק ונעלי ספורט עם גרביים
אני מקרה מוזר קור לא מפריע לי אני יכול לעמוד באמצע הלילה בשיא החורף בתוך המים
אני שם מתחת לקפוצ'ון חולצה קצרה כי לפעמים ניהיה לי חם עם הקפוצ'ון אז אני מוריד אותו
אני לא עובד עליכם אני ככה מאז שאני זוכר את עצמי קור בחיים לא הפריע לי
|
|
|
|
andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
|
|
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים
|
|
בואנה חברים איזה הגזמות עם הציוד שאנשים לוקחים בחורף אפשר לחשוב שאנחנו חיים באנגלייה, בקושי יש לנו פה חורף ואתם מתכוניים כאילו שבוע הבא יורד שלג  פעמים מעטות שהייתי צריך חרמונית בכינרת. בכל מקרה לגבי דייג בסירה באמת קר מאוד בחורף בלב ים ככה שזה שונה....אני חושב שההמלצה של צור מצויינת!! איתמר אנחנו יוצאים הרבה בלילות - פעמים - שלוש בשבוע. רוח קלה, וגרוע יותר אם היא חזקה כשבחוץ 4 מע' צלסיוס + עייפות מיום העבודה זה לא כייף גדול - ואם אפשר אזה למה שלא יהיה נוח? גם בולוס על הסירה או על הקיאק בשיא החורף יכול ליהיות חוויה די רעה אם אתה רועד 3-4 שעות.... איתמר באנגליה הבחורות קרות אצלינו בחורף הלילות והליפנות בוקר קרות
|
אתה ואנחנו ====זה כולם=====נכון?
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
טוב אני לובש מכנסיים שבע שמניות
חולצה קצרהה ומעלייה קפוצ'ון של נייק ונעלי ספורט עם גרביים
אני מקרה מוזר קור לא מפריע לי אני יכול לעמוד באמצע הלילה בשיא החורף בתוך המים
אני שם מתחת לקפוצ'ון חולצה קצרה כי לפעמים ניהיה לי חם עם הקפוצ'ון אז אני מוריד אותו
אני לא עובד עליכם אני ככה מאז שאני זוכר את עצמי קור בחיים לא הפריע לי
אתה לא מקרה מוזר, אתה צעיר . לצערנו התקופה ההיא הסתיימה עבורנו אנחנו קופאים גם ליד מקרר הגבינות בסופרמרקט 
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: 1 [2]
|