פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
   קמפינג בחוף הים, המלצות |
עמודים: [1]
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
נושא: קמפינג בחוף הים, המלצות (נקרא 1750 פעמים) |
הדפסה |
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
קבוצה של חברים מעונינת להעביר לילה עם הילדים בחוף הים. יש לכם המלצה על חוף ?
שמאפשר גישה נוחה עם רכבים והקמת אוהלים וכו׳.......
|
|
-------------------------------
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אני מכיר חוף יפה מול זכרון יעקב אתה אמור להכנס דרך פארק הדייג של מעיין צבי יש מקום להחנות לא רחוק מהחף משהו כמו 50-100 מטר מקו המים,רק מה אין שם שרותי הצלה וכל מיני מותרות זה חוף די שומם,אולי בקיץ קצת פחות ,אבל הוא יפה מים צלולים וחול זהוב.
|
|
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
חוף אכזיב
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
אני מכיר חוף יפה מול זכרון יעקב אתה אמור להכנס דרך פארק הדייג של מעיין צבי יש מקום להחנות לא רחוק מהחף משהו כמו 50-100 מטר מקו המים,רק מה אין שם שרותי הצלה וכל מיני מותרות זה חוף די שומם,אולי בקיץ קצת פחות ,אבל הוא יפה מים צלולים וחול זהוב.
תודה , מן הסתם בחוף מוסדר לא יהיה ניתן להקים אוהלים כך שחופים מעין אלו בהחלט יתאימו. חוף אכזיב
Sent from my iPhone using Tapatalk
קצת רחוק לתל אביבים  אשמח לקבל עוד רעיונות והמלצות מניסיונכם 
|
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
|
Eli1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
49
אשמח לעזור לחברים 0503377775
|
|
עדי ראיתי המון פעמים אוהלים בחוף פלמחים. יש 3 כניסות לחוף- 1.דרך הקיבוץ. 2. אחרי הקיבוץ כניסה אמצעית (שם ראיתי אוהלים). 3. כניסה לחוף המוסדר בסוף.
|
|
|
|
|
|
|
עדי ממליץ לך להצפין עוד כ-40 דק' לחוף ברצועת אכזיב בשם בננה ביץ החוף מיועד למשפחות ומצויד בתאורה ספסלים שולחנות כיסאות שקעים ומקררים צמודים לאוכל ושתייה,יש שם מאין בר שניתן להזמין ממנו וכורסאות לישיבה בערב מול מסך גדול,שולחנות סנוקר ופינג פונג,מתחם הקמפינג ממקום מתחת לעצי איקליפטוס כך שלא תתעורר בבוקר עם שמש יוקדת,בחוף יש סככות כך שתוכל להשאיר גם את השימשייה בבית,אפילו מקלחות עם מים חמים אם תגיע מוקדם תוכל לחסוך לעצמך הרבה כאב ראש והעמסת ציוד מיותר ברכב זהו החוף הטוב ביותר לקמפינג בגזרה הצפונית,בדוק  והנסיעה שווה את זה המחיר בהתאם 50ש"ח לבנאדם
|
|
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
תודה דב , הם הלכו על ההמלצה שלך, אני הלכתי להורים לאכול ארוחת שישי 
|
|
|
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אחלה מקווה שייהנו מזמן לא הייתי שם אני רוצה יום אחד לקפוץ לדוג שם באזור.
|
|
|
|
|
|
יהושוע{שוקי}פרג
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
שיא אישי? עוד לא שברתי אותו!
|
|
|
"למדתי בצבא את יופי החיים את טעמם של המים, שאין להם תחליף ואת כל הפלאים שיכול אדם לעשות אם רק ירצה בכך" 
|
|
| IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
שי בגדדי
|
ג'ירג'ור בת ימי!!!!! חבר פורום
מנותקגיל:
34
|
|
חוף פלמחים ממש אחרי הצוק חוף מדהים עם מים צלולים יש שם כל הזמן משפחות ועם אוהלים
חוץ מיזה אחלה מקום לדוג
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|