תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
26/8/2012 | כנרת - מערב | מים מתוקים | רגוע ונמוך | 0 - 10 מטר | דיג במתוקים - פתיונות |
תפיסות דגים | ||||
---|---|---|---|---|
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
מוקדם בבוק | בצק מתוסף - | קרפיון בר (סאזאן) |
הדו"ח:
שלוםםםםםםם לכולם
יצאתי עם מיכאל,אבא שלי, ואמא שלי לכינרת לקאמפינג של יומיים, אני מתקשר למיכאל שעה לפני שאני יוצא שואל אותו עם באלו לבוא חחחחחח איזה התראה אני נותן,
מיכאל מהר מתארגן מכין את כול הדברים וב 4 בצהריים אני אצלו מעמיסים את הדברים ונוסעים לחוף מצד של טבריה,
הבאנו מלא צידו ממש הרבה דברים אז להעמיס על המכונית היה לא קל חחחח שמנו דברים גם באוטו עצמו ישבנו שמיסביבנו כול מיני שקי שינה מזרונים לפחות זה מרופד לאוטו היה קצת קשה לסחוב בעליות אבל מזל שיש לנו טנדר, מגיעים לחוף מוצאים נקודה ממש טובה עם צל מין מחסה כזה טבעי של עצים מקום לאוהלים אחלה מקום פורקים ציוד השעה כבר 5 ורבע בערך פורקים את כול הציוד שולחנות אוהלים חכות הכול כולל הכול וכבר מחשיך פותחים פרוז'קטור שמיכאל הביא שמספק לנו אור שכבר היה חושך מציבים סטנדים פרוסים על החוף שמים חכות בלי ריגים עדיין רק כדי שלסמן את המקום שלנו שלא יבואו אנשים וידוגו כי לקחנו מקום ממש טוב ככה אוכלים נרגעים קצת פתאום בלי התראה מוקדמת הפרוז'קטור של מיכאל התכבה, בשנייה אחת חזרנו 1000 שנות ציליויזציה xD טוב אין מה לעשות הייתי צריך להתריא למיכאל על הקאפמינג בהתראה קצת יותר מוקדמת ככה הוא היה יכול להטעין אותו יותר זמן טוב נו יש לנו בכול זאת פנסי ראש ככה עובר הזמן פותחים סירה
מגומי מנפחים אותה וצריך כבר לחשוב על רעיון הדיג הרי בשביל זה הגענו אני ומיכאל פותחים תעורבות פידור ועושים בערך 20 כדורים לפידור מכול מיני חומרים התערובת קמח תירס, פירורי לחם, ביצים, תמציות וניל וכדומה אוקיי פידור יש עכשיו צריך לבנות מארק( כדי שנידע איפה לפדר ואיפה להוריד חכות), מיכאל מוציא בקבוק אני מביא לו סטיק לייטים ובונים מארקר עכשיו צריך לחפש אבן מביאים אנבים מיכאל קושר הכול מוכן, חשוך לא רואים כלום צריך להיכנס עם סירה, אבל יש עדין זרמים ורוח מחכים שזה ירגע השעה בערך 1 בבוקר מיכאל ניכנס לשים מארקים אני ואבא שלי על החוף עם פנסי ראש כדי שמיכאל ידע איך לחזור לחוף בביטחה
מארקר אחד מיכאל הוריד אותו טוב, בינתיים אני ואבא שלי בחוף שמים על החכות קפיצים שמים תערובות הכול מוכן,
מיכאל חוזר ומספר שהאבן של המארקר השני השתחררה הקשירה לא טובה אז מחפשים אבן חדשה מיכאל יוצא שוב לשוט אך שוב משתחררת האבן
הוא יוצא בפעם השלישית וזה הצליח יש 2 מארקרים ל 4 חכות התכנון היה 6 חכות אבל בסוף דגנו עם 4
מיכאל חוזר לחוף אגב בפעמים שהוא יצצא לשוט הוא הוריד ליד המארקרים את כדורי הפידור
מיכאל שם לעצמו ריגים אחד עם בויליס והשני קפיץ ולוקח את הריגים ומוריד ליד המארקר
חוזר לחוף נח קצת ובינתיים ממליץ לחבר בויליס מתחת לקפיץ ( השארנו שם לולאה בכוונה כדי לחבר משהו אם נירצה עוד בבית אמרתי לאבא שלי שצריך לחבר של בויליס)
מוציאים מחטים כדור סטופר ויש בויליס מיכאל לוקח את הריגים ליד המארקר חוזר לחוף
אני זורק בינתיים חכות לשפמנונים עם לבבות אבל הריג ניתקע לי בסלעים פעמיים אוףףףףףףף
טוב מעבירים את הלילה השעב בערך 2 בבוקר הלכתי לישון מתעורר 4 בבוקר בערך למיכאל נגמרת הסוללה בגלקסי אז אין לו מה לעשות במה לשחק
אבל הלכנו לישון מתועררים בערך ב 6 בבוקר ככה כבר יש קצת שמש קמים מיכאל פותח זירזור בינתיים אבא שלי מוציא בינית על ציקדה אני עייף חוזר לישון קצת ומיכאל עם הסירה ניסע לזרזר פתאום אני באמצי חלום חחחח אני שומע ליאור ליאור, אני יוצא מהאוהל רואה את אבא שלי מוציא את החכה מהסטנד ומגלגל אומר לי לקחת רשת הרמה, לא מתלבבל לוקח ניכנס קצת למים עד המותניים אולי קצת פחות ורואה זהב צהוב כתום סוף סוף משהו שרציתי לראות בא ומכניס את הקרפיון לרשת הרמה קולולולו הקרפ ניתפס על הבויליס שמיכאל אמר לחבר
מצלמים אותו ומשחררים שיגדל איזה קרפיון יפה נקי וטהור
בהמשך היום היה עוד משהו על החכה אבל ברח ואחרי שברח ניתקע על בסלע הריג אני ניסיתי ללמוד לשוט לחתוך בסירה אבל לא בהצלחה מרובה
אבא שלי ניכנס כמה פעמים למים להכניס ריגים כדי שיהיה עוד דגים
הגיע הצהריים והתחלנו לקפל את הציוד אבא שלי ניכנס למים להוציא את המארקרים ומיכאל מגלגל מוציא את החכות שלו פתאום יש התנגדות בחכה אחת והוא מוציא שפמנון על בויליס, אני ניכנס תופס את השפמנון מהבטן מכניס אצבע כדי לשחרר את הקרס והשפמנון החוצפן הזה נשך אותי סגר עליי את הפה שלו חחחחח
מיכאל מביא פלייר מוציא את הקרס ואני משחרר את הדג לחופשי
ועל החכה השנייה של מיכאל הוא מגלגל כדי לקפל ומוציא מושט
מקפלים ציוד מעמיסים לאוטו ונוסעים הביתה לסיכום היה מהנה מצחיק יפה ליציאה שכזאת
חוזרים הביתה בערך רבע ל 4 אחרי הצהריים
אגב פגשנו את אנדריי וצור שזירזרו בצד