פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
   . |
עמודים: [1]
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
נושא: . (נקרא 2424 פעמים) |
הדפסה |
|
|
|
 |
.
« ב- : מרץ 08, 2017, 23:53:56 PM » |
|
.
|
|
|
|
עריכה אחרונה: ינואר 13, 2023, 18:43:11 PM על ידי Fishen
|
|
|
|
|
|
|
יש לך מלא חופים באשדוד. חוף ניצנים שהוא חוף מעולה אבל כמו בכל חוף חשוב לסרוק!! יש לך את המרינה באשדוד. חוף ט"ו חוף חברת חשמל. חוף המצודה. רק להתמקד על חוף ולסרוק! בהצלחה 
|
|
|
|
עריכה אחרונה: מרץ 09, 2017, 07:45:16 AM על ידי Noambenharosh
|
|
-------------------------------
*ultralight* Rod-major craft n-one 0.8-15g Reel-shimano stradic ci4+ 2500hg Line- varivas 10×10 ,0.6pe,14lb -------------------------------- *Medium* Rod-Black hole cabin 8-38g Reel-shimano stradic 4000xg Line-ygk 1.2pe
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
יש לך מלא חופים באשדוד. חוף ניצנים שהוא חוף מעולה אבל כמו בכל חוף חשוב לסרוק!! יש לך את המרינה באשדוד. חוף ט"ו חוף חברת חשמל. חוף המצודה. רק להתמקד על חוף ולסרוק! בהצלחה  
|
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
יש לך מלא חופים באשדוד. חוף ניצנים שהוא חוף מעולה אבל כמו בכל חוף חשוב לסרוק!! יש לך את המרינה באשדוד. חוף ט"ו חוף חברת חשמל. חוף המצודה. רק להתמקד על חוף ולסרוק! בהצלחה  יופי של תגובה! איזה חופים טובים אתם ממליצים לי באשדוד? זה חשוב.
בכל מקרה, רצוי שתציין באיזה סגנון דיג מדובר - ז'רז'ור או פתיונות, כי יש חופים שיתאימו ללא ספק לשני סגנונות הדיג - אך יש מקומות שיתאימו יותר לפתיונות ויש כאלו שיתאימו יותר לז'רז'ור..
|
|
|
|
|
|
|
 |
.
« הגיב #4 ב- : מרץ 11, 2017, 12:24:22 PM » |
|
.
|
|
|
|
עריכה אחרונה: ינואר 13, 2023, 18:40:24 PM על ידי Fishen
|
|
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
46
|
|
קצת קשה להסביר איך להגיע לשם למישהו שלא היה שם אף פעם...
|
|
|
|
|
|
|
 |
.
« הגיב #6 ב- : מרץ 11, 2017, 15:53:28 PM » |
|
.
|
|
|
|
עריכה אחרונה: ינואר 13, 2023, 18:40:32 PM על ידי Fishen
|
|
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
46
|
|
החוף נמצא בדיוק מצפון לחברת חשמל או לנמל החדש בבניה. דרך הגישה היא נסיעה בכביש שמוביל לתחנת הכח, עוברים את 2 הכניסות אליה, עוברים את מפעל רוגוזין הישן שמצפון לתחנת הכח, הכביש מסתיים ועובר לדרך עפר, ממשיכים עליו צפונה ואז הוא שובר מערבה לים בדרך המובילה למתקן השאיבה של מפעל ההתפלה למי שתיה. הדרך מגיעה עד כ-50-70 מטר מהמים, שם אפשר לנסוע מעט צפונה לכיוון המטרות או דרומה למים החמים, אבל הדרך הזו כבר די משובשת ולא ניתן להתקדם עליה הרבה ללא רכב 4×4.
|
|
|
|
|
|
|
 |
.
« הגיב #8 ב- : מרץ 12, 2017, 09:22:16 AM » |
|
.
|
|
|
|
עריכה אחרונה: ינואר 13, 2023, 18:40:45 PM על ידי Fishen
|
|
|
|
|
|
shragam
|
מנותקגיל:
57
|
|
החוף נמצא בדיוק מצפון לחברת חשמל או לנמל החדש בבניה. דרך הגישה היא נסיעה בכביש שמוביל לתחנת הכח, עוברים את 2 הכניסות אליה, עוברים את מפעל רוגוזין הישן שמצפון לתחנת הכח, הכביש מסתיים ועובר לדרך עפר, ממשיכים עליו צפונה ואז הוא שובר מערבה לים בדרך המובילה למתקן השאיבה של מפעל ההתפלה למי שתיה. הדרך מגיעה עד כ-50-70 מטר מהמים, שם אפשר לנסוע מעט צפונה לכיוון המטרות או דרומה למים החמים, אבל הדרך הזו כבר די משובשת ולא ניתן להתקדם עליה הרבה ללא רכב 4×4.
תודה רבה! על הדרך תוכל בבקשה להסביר לי איפה זה בדיוק עם סימון על המפה חוף המטרות ? סליחה על הבקשה... רק אם תוכל בבקשה זה יעזור לי מאוד. יום טוב! חוף המטרות זה מהחניה וצפונה לכיוון פלמחים
|
|
|
|
|
|
|
 |
.
« הגיב #10 ב- : מרץ 12, 2017, 12:38:04 PM » |
|
.
|
|
|
|
עריכה אחרונה: ינואר 13, 2023, 23:33:25 PM על ידי Fishen
|
|
|
|
|
|
shragam
|
מנותקגיל:
57
|
|
תודה רבה! על הדרך תוכל בבקשה להסביר לי איפה זה בדיוק עם סימון על המפה חוף המטרות ? סליחה על הבקשה... רק אם תוכל בבקשה זה יעזור לי מאוד. יום טוב! חוף המטרות זה מהחניה וצפונה לכיוון פלמחים אבל אמרו לי שזה רק מתחיל בערך 4 ק"מ צפונית מהחניה כל האזור של רצועת החוף צפונית לחניה עד פלמחים נקרא חוף המטרות. בתוכו יש מקומות יותר טובים ופחות טובים. מי שעם רכב 4X4 מגיע ישר לאמצע (הרבה הליכה ברגל  )
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|