פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
   טל, תודה ענקית כל כל מה שנתת, ובהצלחה... |
עמודים: 1 [2]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: טל, תודה ענקית כל כל מה שנתת, ובהצלחה... (נקרא 3312 פעמים) |
הדפסה |
|
|
טל ידידי היקר תודה לך על כל התרומה להקמת הפורום  .תודה על כל הזמן שהקדשת למאמרים ועל הסבלנות שלך כלפי החברים והעזרה  .מאחל לך הצלחה בהמשך דרכך .ואל תשכח מחכה לך לתחרות ההטלות שהבטחת לא נוותר לך על זה .
|
|
|
|
שחר נ
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
ההוק4 נו זה היה פעם :)
|
|
תודה על הכל איש יקר  מאוד נהנתי מרשמייך באתר בהצלחה בכל מה שממלא לך את הימים כרגע שחר 
|
-------------------------------
"Be who you are and say what you feel, because those who mind don't matter, and those who matter don't mind." Theodor Seuss Geisel
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
היה לי הכבוד להכיר אדם כמוך דרך הפורום שלנו ..אדם משקמו ומעלה  תודה על כל ההשקעה וכל מה שנתת ומכל הלב תודה איש 
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
חבר, שלא תהיה חסר  טלו, לפעמים צריך לעשות את מה שצריך לעשות... חבל לי ובאופן אישי גם תחסר לי בתור מנהל  דיר באלאק אתה נעלם לנו 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ
|
|
טל , אתה לא פורש ולא נעליים  סה"כ לוקח פסק זמן קצר לעיניינים אישיים , למה הזמן ... איי הזמן שלנו  בקיצור , לך תקתק עיניינים ותחזור למקומך הטבעי.. לי יש סבלנות 
|
יאלללה בשמחות  וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" .. ואישתי בחיים לא תירשם לפה 
|
|
|
טל.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
50
לומר לחבר שיושב לידך בדיג : "יש לך סרטן...." ?
|
|
חברים.  סליחה באמת על החיפזון ועל ההודעה שלא עלתה , כורח הנסיבות. תודה על הכל , אבל אתם כאן העיקר ! (רפול תודה...  ) המשיכו בדרך בה נהגתם עד היום , קרבו אנשים לתחביב הזה ולמדו אותם את היסודות האנושיים , החברתיים והמקצועיים שלו גם יחד. לכל אחד מיסודות אלה מרכיב חשוב בכדי לקיים לעצמנו פינה קטנה של שלווה אל מול הים אחרי הלחצים שאנו חווים במציאות היום יומית. כך גם התייחסו לבית הזה שלכם , על אותו הבסיס ! שאו ברכה והצלחה.  טל. 
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
טל, איש גדול עם לב ענק תודה על הכל,  על העשייה לפני ומאחורי הקלעים. על ההשקעה הרבה בפרסום הידע והניסיון לטובת הקהילה , על יציקת הבסיס וההכוונה בבניית מערכת דיונים לשיתוף והעשרה. ועל יוזמות ורעיונות שקידמו אותנו מאד. כל זה טבוע בך ללא קשר לסטטוס, נוכחותך כאן חשובה ומעשירה, ואתה חלק בלתי נפרד מהפורום. נשתמע וניפגש איש יקר  בהערכה רבה עדי
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים
|
|
איזו תביא חיבוק  כל רגע כל שעה כל הזמן איתך