חבר יקר
אני חושב שבמקרה הזה המטרה לא מקדשת את האמצעים כתביתך מזלזלת ואגרסיבית וכך לא תוכל לקדם את מטרתך
שהיא מטרה חשובה בפני עצמה בכתיבתך גרמתה לי לחשוב לא איך לשמור על הנקיון בחופים אלא לחשוב
על "האיש שכותב כך" הגזמתה וליכלכתה בדברים שכתבתה שמהם עולים חוץ ממילים על ניקיון וסדר גם ריחות של דיקטטוריות
וחוסר כבוד לאנשים ונראה לי כי דברייך כוונו בדיוק לאותם מגזרים שכתבתה ושאף אחד לא יכתוב לי אחרת

אני חושב שבמקרה הזה המטרה לא מקדשת את האמצעים כתביתך מזלזלת ואגרסיבית וכך לא תוכל לקדם את מטרתך
שהיא מטרה חשובה בפני עצמה בכתיבתך גרמתה לי לחשוב לא איך לשמור על הנקיון בחופים אלא לחשוב
על "האיש שכותב כך" הגזמתה וליכלכתה בדברים שכתבתה שמהם עולים חוץ ממילים על ניקיון וסדר גם ריחות של דיקטטוריות
וחוסר כבוד לאנשים ונראה לי כי דברייך כוונו בדיוק לאותם מגזרים שכתבתה ושאף אחד לא יכתוב לי אחרת

מסכי עם דבריך בכללי אבל גם לא.
הוא רשם את זה כדי לעורר את האנשים ושיראו שהנושא כאוב.
ואכן כבר נמאס להגיע עם זה חופי הכנרת או חופי הים ולראות זבל חוטים ושקיות שהשאירו אנשים קודמים דיגיים ואנשים שבהים להנות סתכם ככה מהמקום ומזבלים.
אני כבר מזמן הוספתי כמה שקיות זבל לפקל הרגיל שלי בתיק דייג.
ולא כואבים היידים עם הוספים גם קצת מסביב זבל שהוא לא שלנו לא אומר שצריך ללכת ולנקות את כל החוף אבל כל אחד יאסוף את הזבל שלו + פלוס רדיוס של כמה מטרים מסביבו גם של אנשים אחרים המצב יתחיל להשתפר.