פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג פתיונות מהחוף - מים מלוחים (אחראים: rafi, אבי חכם)
   דייג לילה בירח מלא יש דייג או אין דייג? |
עמודים: [1]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: דייג לילה בירח מלא יש דייג או אין דייג? (נקרא 2657 פעמים) |
הדפסה |
|
liron
|
מתעניין
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
דייג לילה עם פיתיונות מהחוף בירח מלא האם יש דייג בלילה כזה או לא? שמעתי הרבה דעות אבל לא קיבלתי תשובה סופית חלק אומרים שיש חלק אומרים שאין . מה התשובה הסופית??
|
|
|
|
רון דדון
|
Gone fishin... חבר. ISF. חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
התשובה הסופית -> יש לך זמן? יש לך אפשרות? צא לדוג  בעיקרון בלילות עם ירח מלא אישית היה לי דיג לא רע, לעומת זאת, בקרים לאחר ירח מלא היו מתים לרוב.
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
אין אחידות בתשובות
אישית לא היו לי הצלחות בליל ירח מלא.
|
-------------------------------
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
קח לדוגמא את היום ירח כמעט מלא 95%. יש אתרים שמחשבים ומדרגים את הזמנים הטובים לדייג והנושא עלה בדיון הזהבדוגמא המצורפת יש ניתוח נכון להיום 2/7/2012 שים לב לדירוג הנמוך - כוכב אחד. על פי המחשבון שלהם - סיכוי נמוך לדייג באזורנו, בפועל - הכל יכול לקרות בים.
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
liron
|
מתעניין
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
בדיון הזה הוא גם כותב , ציטוט - טיפ! לכו על הימים שהירח מלא לגמרי או לבן לגמרי(ירח חדש/מלא)
מה שאומר שצריך להיות דייג בירח מלא.
|
|
|
|
|
בדיון הזה הוא גם כותב , ציטוט - טיפ! לכו על הימים שהירח מלא לגמרי או לבן לגמרי(ירח חדש/מלא)
מה שאומר שצריך להיות דייג בירח מלא.
ליתר דיוק זריחה או שקיעה של ירח מלא 
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
למה לשבור את הראש, יש את התאריך העברי, ט"ז לחודש זה אמצע החודש 3 ימים לפני ו3 ימים אחרי (בערך) הדייג יותר טוב בשעות מסויימות, כמובן אם יש דגים באזור-בדוק
|
|
עריכה אחרונה: יולי 02, 2012, 16:25:16 PM על ידי momi
|
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
התשובה הסופית -> יש לך זמן? יש לך אפשרות? צא לדוג  בעיקרון בלילות עם ירח מלא אישית היה לי דיג לא רע, לעומת זאת, בקרים לאחר ירח מלא היו מתים לרוב. לא נכון  דווקא בבקרים אחרי ירח מלא תפסתי מלא אבונפחות 
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
למה לשבור את הראש, יש את התאריך העברי, ט"ז לחודש זה אמצע החודש 3 ימים לפני ו3 ימים אחרי (בערך) הדייג יותר טוב בשעות מסויימות, כמובן אם יש דגים באזור-בדוק
מומי - דגש על: כמובן אם יש דגים באזור
|
|
|
|
רון דדון
|
Gone fishin... חבר. ISF. חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
התשובה הסופית -> יש לך זמן? יש לך אפשרות? צא לדוג  בעיקרון בלילות עם ירח מלא אישית היה לי דיג לא רע, לעומת זאת, בקרים לאחר ירח מלא היו מתים לרוב. לא נכון  דווקא בבקרים אחרי ירח מלא תפסתי מלא אבונפחות  כאילו שבבקרים אחרי שאין ירח תופסים משהו אחר חוץ ממנו 
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
מומי - דגש על: כמובן אם יש דגים באזורברור, לא?
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
הדייג הכי טוב זה כשהים מלא בדגיםוהציידנית שלי גם.  כל נושא הירח נראה לי לא מי יודע מה,היו לילות ירח מלא עם מלא דגים והיו שלא ולהיפך. הכי טוב זה בים יש דגיםאין דגים לא ממש חשוב.
|
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ
|
|
אני אישית לא חושב יותר מידי כשכבר יש לי זמן ללכת לים - לדוג  נגיד ומצאתי זמן לצאת לים ליד פתיונות בלילה - נראה לך שמעניין אותי מצב הירח  או מה שעושים השכנים שלי מלמעלה שכבר חצי שעה אני שומע את הציר של המיטה שלהם איק אק איק אק איק אק .. (מעניין מה הולך שם למעלה  ) לעיניינו - אם אתה הולך לים.. מה זה משנה כבר אם יש דגים , אין דגים.. מה אנחנו מתפרנסים מזה ? אל תשבור את הראש , צא ותהנה מקצל אויר של ים וריח פתיונות בידיים.. בנינו , אין כמו הריח הזה 
|
יאלללה בשמחות  וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" .. ואישתי בחיים לא תירשם לפה 
|
|
|
itzko
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
Baracuda לשעבר ..
|
|
אני אישית לא חושב יותר מידי כשכבר יש לי זמן ללכת לים - לדוג  נגיד ומצאתי זמן לצאת לים ליד פתיונות בלילה - נראה לך שמעניין אותי מצב הירח  או מה שעושים השכנים שלי מלמעלה שכבר חצי שעה אני שומע את הציר של המיטה שלהם איק אק איק אק איק אק .. (מעניין מה הולך שם למעלה  ) לעיניינו - אם אתה הולך לים.. מה זה משנה כבר אם יש דגים , אין דגים.. מה אנחנו מתפרנסים מזה ? אל תשבור את הראש , צא ותהנה מקצל אויר של ים וריח פתיונות בידיים.. בנינו , אין כמו הריח הזה  הדיון סגור ! 
|
חבר בצוות: משפחת סטטיה שיא אישי : מה זה משנה העיקר הכיף
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
צוות צפון יצא לבדוק את התיאוריה ומעדכן ברגע זה- לחץ כאן
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1]
|
|