תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
13/6/2012 | שרון: חדרה (קיסריה/גבעת אולגה) | מים מלוחים | רגוע ונמוך | 20 - 30 מטר | דיג מסירה- ג'יגינג |
תפיסות דגים | ||||
---|---|---|---|---|
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
8:00 | גיג בינוני - סקוויד מדאי לבן אדום | נצרן ים-תיכוני (חזיר ים) | 2.300 |
הדו"ח:
טוב לאחר אין ספור דחיות ושרשורים מטורפים על לוקוסים ושאר ירקות הגיע היום המיוחל...

יום שישי 17:00 נוסע לטיול עם הילד לחוף אקוודוקט ע"מ לבדוק את מצב הים... עוד לא הייתי סגור אם אני במקצה של הממונעים או במקצה חתירה.

מנסה לישון קצת אבל הבטן מתהפכת... השעון גם לא עוצר מלהתגלגל והטלפון צועק לי קום הגיע השעה סוף סוף לצאת...
3:00 לפנות בוקר מכין קפה ונפרד לשלום מהאישה

על הדרך שולח הודעת השקמה לחברים לצוות ומטייל בין החברים לפורום שותה איתם קפה שחור מבושל ואומר שלום לחברים שמגיעים...

מתארגנים לתדריך ואדון שעיבי כהרגלו מגיע באיחור "יאללה בוא לעזור לי לפרוק" הוא אומר לי...

צופר ההזנקה זועק, אני נכנס... הפעם עם משוט אין ברירה...

מגיע לנקודה ראשונה צפצופים קשקושים אבל כלום בטח שיבושים מדודוראדו שהיה ליידי...

מתארגנים כל הצוות לנקודה אחרת ומתחילים לעבוד פה להפתעתנו יש חזירים והרבה חזירים...
סה"כ השלל שלי 3 דגים במשקל כולל של בערך 4 קילו וקרס אחת באצבע כן חזיר אחד לא ויתר לי נאבק על חייו...

אבל הכי חשוב- היה כיף לפגוש את כולם להנות מרוח ספורטיבית וחברית ולא רוח מזרחית...
להיות יחד כל הצוות מגובשים גם מחוץ למים וגם בפנים ולפרגן לשני הזוכים הגדולים גל שעיבי ומשה אמרגי על אחלה תפיסות וזכייה במקומות הראשונים...

צוות WOW היה ויישאר על המפה!!!
כמו כן , תודה גדולה להנהלת פורום הדייג הישראלי מקיאק IKF ולספונסר "קפטן ג'ק" מס' 1 בתחום הקיאקים בארץ על החסות,
על היחס החם, השירות והמקצועיות להם אני זוכה בכל ביקור בחנות.ובניהם הקפה האשכנזי

נא להכין מלאי בהתאם

זהו קצת תמונות וסרטון תיהנו !